Takmičenje: najbolja slika sa mobilnog telefona...
Miki-LG, lepo u pravilima pise da se NE SMEJU KORISTITI NIKAKVI PROGRAMI ZA OBRADU SLIKA!!!
Pa ti slikaj u kojem modu hoces: macro, portrait, sports...podesavaj white balance ili druge opcije koje imas u kamerici (black&white, sephia...) ali NIKAKVA OBRADA NIJE DOZVOLJENA!
SALJE SE SLIKA ONAKVA KAVA JE PRVOBITNO NAPRAVLJENA KAMERICOM!
Procitaj pravila u prvoj poruci ove teme i sve ce ti biti jasno!
Pa ti slikaj u kojem modu hoces: macro, portrait, sports...podesavaj white balance ili druge opcije koje imas u kamerici (black&white, sephia...) ali NIKAKVA OBRADA NIJE DOZVOLJENA!
SALJE SE SLIKA ONAKVA KAVA JE PRVOBITNO NAPRAVLJENA KAMERICOM!
Procitaj pravila u prvoj poruci ove teme i sve ce ti biti jasno!
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Nemoj produzavati rok, jer bilo dosta vremena za slikanje!
Ako nekome u 20 dana ne moze da padne na pamet sta da slika nece mu pasti ni za jos 7 dana!
Koliko je stiglo, stiglo! Okaci slike koje pristignu u prvobitno dogovorenom roku pa da vidimo kako ce napredovati glasanje!
Mozda ce biti veci odziv za neku sledecu temu!
Mislim da je 20 dana sasvim lep period kada mogu da se uslikaju fotografije na odredjenu temu (i toliki period treba da ostane i u buduce) i mislim da duzi period od toga gubi smisao jer se bez razloga oteze!
Ako nekome u 20 dana ne moze da padne na pamet sta da slika nece mu pasti ni za jos 7 dana!
Koliko je stiglo, stiglo! Okaci slike koje pristignu u prvobitno dogovorenom roku pa da vidimo kako ce napredovati glasanje!
Mozda ce biti veci odziv za neku sledecu temu!

Mislim da je 20 dana sasvim lep period kada mogu da se uslikaju fotografije na odredjenu temu (i toliki period treba da ostane i u buduce) i mislim da duzi period od toga gubi smisao jer se bez razloga oteze!
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- tehno maniac
- Mobil manijak
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
araphel, slikaj na poslu nesto .
U tih 10 sati rada mora da ima neka situacija koja moze da bude zanimljiva .
"Rano jutro , svi pospani zaposleni polako dolaze na posao . Bauljaju po firmi sanjivi . Jutarnje Sunce polako pocinje da se pojavljuje i osvetljava grad . Prolazi kroz prozore i osvetljava i tmurne kancelarije . Vecina zaposlenih izgleda umorno i mrzovoljno zbog premalo spavanja . Prolazeci hodnikom zastaju pored otvorenih vrata sefove kancelarije kad tamo - sef poluokrenut prema prozorima uziva u jutarnjem pogledu i ceska se jednom rukom po ledjima , vec obrijan, sredjen , namirisan ali jedna stvar koja tu ne prilici , tera coveka na smeh i uzimanje fotoaparata da bi ovekovecio momenat - SEF JE BOS !!!!!!!!!!! Zasto ? "

"Rano jutro , svi pospani zaposleni polako dolaze na posao . Bauljaju po firmi sanjivi . Jutarnje Sunce polako pocinje da se pojavljuje i osvetljava grad . Prolazi kroz prozore i osvetljava i tmurne kancelarije . Vecina zaposlenih izgleda umorno i mrzovoljno zbog premalo spavanja . Prolazeci hodnikom zastaju pored otvorenih vrata sefove kancelarije kad tamo - sef poluokrenut prema prozorima uziva u jutarnjem pogledu i ceska se jednom rukom po ledjima , vec obrijan, sredjen , namirisan ali jedna stvar koja tu ne prilici , tera coveka na smeh i uzimanje fotoaparata da bi ovekovecio momenat - SEF JE BOS !!!!!!!!!!! Zasto ? "

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
vlada1970, hahaha.....
Tema je PUT koliko se sećam
Ne funkcionišem ja tako....Bilo da nešto slikam,bilo pišem ili fotografišem,ja moram da prozujim malo naokolo,bez ikakvih opterećenja za mozak,i potpuno slobodno razmislim o temi,ulovim negde inspiraciju....kad sam na poslu,kreativnost je na nuli.Ne volim da razmišljam uporedo o dve tako različite stvari,onda i jedna i druga ispadnu traljavo
EDIT:
Ja imam šeficu...prilično mladu i zgodnu,ako smem da dodam
Tema je PUT koliko se sećam

Ne funkcionišem ja tako....Bilo da nešto slikam,bilo pišem ili fotografišem,ja moram da prozujim malo naokolo,bez ikakvih opterećenja za mozak,i potpuno slobodno razmislim o temi,ulovim negde inspiraciju....kad sam na poslu,kreativnost je na nuli.Ne volim da razmišljam uporedo o dve tako različite stvari,onda i jedna i druga ispadnu traljavo

EDIT:
Ja imam šeficu...prilično mladu i zgodnu,ako smem da dodam

- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Ok , jeste put bio u proslom odgovoru ali sad je tema bos sef
Ja sam onda najverovatnije reporteski orijentisan i zbog "konstantno brzog rada mozga"
imam potrebu da reagujem na brzinu . Planiranje i "spor" rad mi je mana .
U takvoj situaciji je mozda cak i lakse naci pravi momenat za slikanje .
Na slici dole , ugovara vazan posao , koji ce zaposlenima i firmi da donese ogroman profit

Ja sam onda najverovatnije reporteski orijentisan i zbog "konstantno brzog rada mozga"

Smes kako da ne smesJa imam šeficu...prilično mladu i zgodnu,ako smem da dodam![]()

Na slici dole , ugovara vazan posao , koji ce zaposlenima i firmi da donese ogroman profit

Poslednja izmena od vlada1970 u Čet, 13. Nov 2008. 17:05, izmenjeno 1 put ukupno.
- tehno maniac
- Mobil manijak
Sinoc je istako rok pa sad cekamo novu temu sa okacenim slikama i glasanje moze da pocne!
Nadam se da niko nece glasati sam za sebe!

Nadam se da niko nece glasati sam za sebe!

- tehno maniac
- Mobil manijak
- tehno maniac
- Mobil manijak
- tehno maniac
- Mobil manijak