Nokia E61
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Slazem se sa tobom miodrage da je najbolji zvuk na fabrickom playeru,ali mi se najvise svidja izgled i opcije na jukeboxu.Inace jukebox 2.40 podrzava skin teme koja je postavljena,ali ga ja na zalost i dalje ne uspevam ubaciti u telefon.Miodrage,imas posebnu app za pravljenje play lisa i zove se The.filter.v1.03
Note IV N9100 dual
Kupio sam pre neki dan 61i, prezadovoljan sam za sada, a jos programcice nisam poceo da koristim
ELEM, pitanje, mnogo mi se svidaj stvar da imam mape! Necu da kupujem GPS modul, vec samo da imam mape na fonu.
Svi pricaju tomtom, ovo ono..
ali gde da nadjem te programe na netu?
poono hvala

ELEM, pitanje, mnogo mi se svidaj stvar da imam mape! Necu da kupujem GPS modul, vec samo da imam mape na fonu.
Svi pricaju tomtom, ovo ono..
ali gde da nadjem te programe na netu?

poono hvala
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
nesh_bros, možda nema sve na forumu, ali preko googla ćeš naći sve što tražiš... Ovde je zabranjeno postavljanje i razmena nelegalnog software-a... Ukoliko ti treba legalan, tj. spreman si da platiš za njega, to ćeš svakako naći ukoliko pitaš google... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Ned, 20. Jul 2008. 01:14
Planiram da kupi ovaj telefon, ali mi se nude i drugi telefoni sličnih karakterisika. q tek, htc, hp idr..... Šta da radim?
Nije mi bitna kamera već da mi se ne kvari fon i da mogu da dodajem programe. Volim WinMob....Pomagajte....Ne znam šta da radim. Nemam para za nov telefon, zato moram polovan....

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pa evo, osim kamere, i nesto novijeg software-a ja za E61i ne vidim neku prednost. Sve ostalo im je isto. Mogu ti reci samo da je ekran odlichan i na najjachem suncu, da je baterija monstrum po snazi, da je telefon izuzetno kvalitetan po svim pitanjima. Ono sto bih jos naveo kao prednost E61 je cena, jer je trenutno zaista best buy. Mislim da E61i ne vredi 100E vishe zbog te kamere, koja medju nama budi recheno i nije nesto.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Duzno poszovanje,ali ipak po meni vredi ova kamera na e61i i pravi solidne fotkice.Ubacivao sam ih nakomp i ja sam zadovoljan.Po meni je i lepsa e61i kada je estetska strana u pitanju tako da nisu basidenticni telefoni kadaje izgled u pitanju.Kao sto kaze miodrage telefon je isti tako daje najbolje da uzmes u ruke i e61i i e61 pa da se odlucis.Display je pravi raj za oci i izuzetno je pregledan
Note IV N9100 dual
MIODRAGE; TODA81!!!!!! Kupio sam e61. Dao sam stari banq-siemens ef81 i 70eura. Baterija je ok, maska bi možda trebalop da se zameni ali life timer je 40 sati. Displej je strava. Kompletan telefon je odličan i vredi svaki dodati euro. Ima 2gb karticu i strpao sam milon fajla. Jupi,jupi. Prezadovoljan sam i svim mojim drugovim se sviđa..... Hvala na podršci!
E ljudi imam problema sa baterijom! Od kada sam ubacio Garmin 5 trajanje iste se upolovilo!!! Formatirao sam karticu...instalirao sve ponovo i ništa!
Odlažem hard reset...mrzi me da sve ponovo instaliram! Šta bi moglo da bude? Inače nemam puno toga instalirano...Nokia Maps, GARMIN, Best taskmen, Phone Bak, Resco Photo viewer...

Nokia E61i - Blumax 101 GPS receiver - SonyEricsson T230i, P800
http://www.uredikutak.com/
http://www.uredikutak.com/
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 06. Avg 2008. 00:47
Pomoć. Imam E61i i pre 10 dana je prestao da prima SMS poruke. Telenor mi je resetovao mailbox i ništa. Zatim sam prebacio karticu u drugi fon i primio sam sve zaostale poruke. Kada šaljem sms on stigne gde treba ali ne primam delivery report. Pre 10 dana je sve normalno radilo, nisam ništa čačkao. SMS centar je OK podešen, delivery report opcija uključena, svi mailboxovi na telefonu ispražnjeni. Ako neko zna rešenje hvala unapred!