Takmičenje: najbolja slika sa mobilnog telefona...

opušteno ćaskanje o mobilnim telefonima
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Ma mogu da glasaju oni koji su poslali sliku ali naravno da ne glasaju za sebe (ipak nije ovo politika i izbori)!
Videce se na kraju ko je poslao koju sliku pa ce biti malo bzvz videti da je neko glasao za samog sebe!

MilančeBGD
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 13. Dec 2005. 15:38
:: Sony Xperia U
:: SE K800i

Post od MilančeBGD »

Ja od 6 slika, vidim samo 2 koje zadovoljavaju kriterijum put :roll:
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Još čekamo tvorca ideje da glasa :D
Nokia C6

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Dobro je zapocetak i 6 slicica!
Dok malo zazivi takmicarski duh mozda ce onda biti veci odziv i ostalih clanova!
Taman u hodu mozemo (ako ima nekih nedostataka u pravilima) izmeniti nesto i da se lepo zabavimo! :D

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

Odlična ideja IDzO, kao i uvek.....

Ja sam uvek spreman za takmičenje, sada nisam imao baš inspiracije...ali...nije važno pobediti...važno je učestvovati :D .
;)
Nokia C6

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Akki, da pitam , jel moja slika nije prihvacena ? 8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Mene samo zanima na koji način ona slika sa telefonima i Chivasom zadovoljava kriterijum?Gde je tu put?Doduše,ni ona sa automobilom mi nije najjasnija....

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Pa to... Ja vidim samo 2 slike koje zadovoljavaju temu put :roll:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Pa jbg neka prodje ovo kako prodje svakako ne igramo za neku nagradu ali trebalo bi se pridrzavati teme! Mada opet svaki autor vidi temu na svoj neki nacin!
Akki tebao si svakoj slici dodeliti redni broj u galeriji na Photobucketu jer je ovako nezgodno glasati! Jeste da kada otvoris svaku sliku ispise u web adresi koja je slika ali mozda neko ne otvara pa ovako glasa kako su poredjane kada se stranica ucita!

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

Pa ja sam i rekao koja slika (trava, šuma) jer sam primetio da je čudno poređano.... :wink:
Nokia C6

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Osim sto se treba gledati kako je fotka ispala treba gledati i da li je zadovoljila kriterijume,pa i to treba uvrstiti u dodelu bodova.Al' k'o sto rece IDzO, ovo je samo igra. :)
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Jeste igra ali ipak treba pogledati da li slika odgovara zadatoj temi!
Bilo koja da je tema ti posaljes sliku neke nafurane cice u halterima (koju si uslikao kada si je kuci doveo iz grada) ce sigurno odneti najvise bodova iako nije slika prikladna temi! ;)
Treba ispostovati zadatu temu i poslati takvu sliku da ne bi ostali clanovi bili "osteceni" jer su se oni pridrzavali teme! S toga filitriranje je obavezno tj. udaljavanje slika koje nisu zadovoljile kriterijum!

P.S. Ovo je prva takmicarska tema pa se moze provuci i ono sto ne odgovara na temu! Vazno je da se malo igramo ali i to treba da bude fer i korektno! ;)

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Ja sam stavio sve slike koje su stigle, da sam selektovao stavio bih samo 2... :roll: zato sam i predložio da se produži rok... ali dobro sledeći put će biti bolje...
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

i nek sledeci put bude neka malko zanimljivija tema, jer put... mislim, ok je, al 70 % slika ce biti isto :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Ili sam ja blesav , ili sam stvarno toliko brz , ali ja nisam ranije procitao da je tema put . Ako je i ranije bilo , verujte da je to onda zbog moje brzine . Zato i ne skapirah araphel - a , kad je napomenuo da je tema put , zasto to kaze . 8)

Akki, onda definitivno nije ubacena moja slika . Cak sam i dobio mail od tebe kao potvrdu da ti je slika stigla . :wink:
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Uh sry, zaboravih u brzini da ti odgovorim, prihvatio sam je, al onda sam se setio da je trebalo da se naprave slike baš za takmičenje a ne da se šalju stare... napisao ti je to Idzo u temi... to je razlog... izvini još jednom na zabuni... :)
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

No problem Akki :wink: Bice jos takmicenja :wink:

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Tema: VREME

Iz Akkijeve poruke:

Pravila:
1) Mogu da učestvuju svi članovi foruma, sem mene kao sudije...
2) Jedan učesnik - jedna fotografija. Odlučite se za jednu fotografiju iz serije fotografija koje ste uslikali i samo tu jednu pošaljite... Ako pošaljete više slika u takmičenje ulazi samo prva slika koju ste poslali, dakle, ne žurite, napravite više slika pa onda izaberite jednu dostojnu takmičenja...
3) Fotografije slati bez rama (misli se na ram oko slike) i da nemaju potpis na njima...
4) Obavezan je EXIF da bi se moglo uveriti u regularnost
5) Nije dozvoljena obrada u Photoshopu (ili nekom drugom programu za obradu slika), dodavanje objekata, uklanjanje objekata, fotomontaža... Dakle slike slati direktno iz telefona, bez ikakve obrade... Možete slati crno-bele slike ili sepia i koristiti sve blagodeti koje telefon poseduje...
6) Svako nepoštovanje pravila ili mahinacija rezultovaće diskvalifikacijom i javnom blamažom...
7) Uz fotografiju OBAVEZNO poslati () nick i/ili ime i prezime, kojim telefonom je slikano i ako želite opišite kako je nastala slika...
8 ) Slike slati isključivo meni, dakle korisnik Akki i to na mail sew800 [at] gmail [tačka] com naravno spojeno sve i to na sledeći način... subject: slika za takmičenje, pa user name... u tekstu navesti stvari pod stavkom 7... i to kao attachment...
9) Glasanje će se obaviti u novoj temi koja će služiti samo za to i to po principu jedan član jedno glasanje i to po principu za sliku koja vam se najviše svidja dajte 5 bodova, za drugu 3 i za treću 1 bod... Dakle ovako bi to izgledalo:

Slika broj 15: 5 bodova
Slika broj 16: 3 boda
Slika broj 3: 1 bod

Svaki učesnik može glasati i to samo jednom da napomenem....
10) Rok za prijavu slika je istaknut dole a glasanje traje nedelju dana od postavljanja galerije koja će biti totalno anonimna, dakle, niko sem mene neće znati čija je koja slika da ne bi bilo favorizovanja...

Rok za slanje slika počinje 01.12.2008. godine u 00:00 časova i završava se 19.12.2008. godine u 23:59... to je dovoljno vremena da se naprave lepe slikice i da mi pošaljete... naknadne prijave neću uzimati u obzir...
Glasanje će početi čim sredim slike i otvorim galeriju i novu temu, a to je za dan dva od kraja roka i trajaće nedelju dana...

Želim svim takmičarima uspešnu i fer borbu i neka najbolji pobedi...

n1tr0
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 23. Jun 2008. 10:50

Post od n1tr0 »

IDzO napisao:Tema: VREME
Nije valjda da sam jedino ja zbunjen?
Na koje "vreme" si mislio(postoje 2 mogucnosti)?

MilančeBGD
Expert
Expert

Post od MilančeBGD »

Verovatno je moguce i time i weather :D

Zaključana tema