w350i
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Nema Shake. Sony ne bi propustio to da stavi Shake control u tel a da to ne objavi na svom sajtu. A i da ne spominjem činjenicu da ako telefon ima shake SE to obavezno ubaci kao atribut u reklamnoj kampanji (pogledaj reklamu za W760!).
MiLaN_93:
Pošto imaš telefon moram da te pitam, da li je muzika preko slušalica dovoljno glasna? Stlano idem po gradu pa da li je zvuk dovoljno jak da nadglasi okolinu???
Odgovori molim te, jako mi je bitno
Unaprijed hvala
MiLaN_93:
Pošto imaš telefon moram da te pitam, da li je muzika preko slušalica dovoljno glasna? Stlano idem po gradu pa da li je zvuk dovoljno jak da nadglasi okolinu???
Odgovori molim te, jako mi je bitno
Unaprijed hvala
E ljudi, kupio sam ovaj telefon. Znate kako na reklamama telefoni uvijek izgledaju bolje nego uzivo. E ove je obrnuto. Telefon taaaaako DOOBROOOOOOOO izgleda da ostajete bez rijeci . Imao sam LH Chocolate i nije privlacila ovoliko paznje ni priblizno. Telefon MNOOOGO dobro izgleda a da ne govorim o muzici. Zvuk preko zvucnika je poprilicno dobar, ali na bubicama zvuk dere. Jos kada bi se nabavile neke bolje tipa silikosnke ili slusalice... UUUUUUHHHH... Sto bi to bilo dobro. Telefon mi je trajao dan i malorpije sam ga stavio na punjenje i morao sam bukvalno da odem na internet i pustim muziku da bi se iskljucio. Da napomenem da telefon nov dolazi sa polu punom baterijom, zamislite koliko bi trajala tek puna... Kamera je dobra, S obzirom na mpx. Ali to nije ni toliko bitno. Bilo je komentara da su vratanca malo labava, i jesu skroz malo. Ali to necete ni primetiti u upotrebi, vec cete morati otvoriti telefon i uhvatiti vratasca i mrdati ih. Vanjse tipke imaju odlican odziv, a numericka tastatura, Iako sam po slikama sumljao da je jako neudobna(pogotovo navicaiono dugme nagore i selekcioni tasteri) je odlicna. Nije ni malo zamarajuca, pa cak i jako udobna i lagodna za koristenje. Curama takodje nece smetati ako imaju dugacke nokte zato sto je moja sestra(koja ima nokte kao vestica) tipkala poruke i rekla da su tasteri extra. Imaju super hod i brz odziv. Displej je odlican, a od tema vam zastaje dah. Sve su jako dobro osmisljene i dizajnirane. Kretanje kroz meni je popraceno blagim vibracijama sto je jako zanimljvo. Telefon je nevjerovatno lako koristiti. Sve sto vam zatreba je na dohvat ruke, ili u ovom slucaju prsta. Sve je jako dobro zamisljeno i odradjeno, tako da sto se tice i ovog dijela, telefon zasluzuje cistu peticu. Sve u svemu ovo je muzicko\modno resenje koje kada se kao takvo uzme, ispunjava sva moguca korisnikova ocekivanja! I preporucio bih svima koji traze ovakav telefon da ga obavezno stave na svoju listu.
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Evo danas sam se našao u neverovatnoj situaciji:Idem ja da gledam w350,i iznenadim se kako je lep,mali i kvalitetno urađen.Prelep telefon!I ja otvorim vratanca,umalo h nisam polomio.Tanka i nesigurna.A onda pored njega ugledam htc touch diamond i joooooooooooooooooooooooooooooj.Ako mi verujete pre sam primetio w350 nego diamond!!! 

Nokia C6
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800