HTC Touch HD "Blackstone"
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ●
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 20. Nov 2008. 03:04
Dobro veče,
za HTC Touch HD nema potrebe učitavati prednje programe za vremensku prognozu.
Svi programi su već instalirani.
Potrebno je u opciji "Weather" u meniju odabrati Srbiju i pnudjene gradove.
Instalirane su, smatram sve zemlje planete, i oko 30% gradova sa mogućnošću "Update".
Veoma važno,
ovaj mobilni za surf internetom je neverovatno brz,
u kliko imate adsl i kućni wi-fi onda je izvanredno.
Vremenska prognoza kaže:
Upravo u Beogradu pada kiša, 8 stepeni,a u ponedeljak je moguć sneg,
Niš vedro, 4 stepena, u nedelju i ponedeljk -4 sa snegom.
Laku noć.
za HTC Touch HD nema potrebe učitavati prednje programe za vremensku prognozu.
Svi programi su već instalirani.
Potrebno je u opciji "Weather" u meniju odabrati Srbiju i pnudjene gradove.
Instalirane su, smatram sve zemlje planete, i oko 30% gradova sa mogućnošću "Update".
Veoma važno,
ovaj mobilni za surf internetom je neverovatno brz,
u kliko imate adsl i kućni wi-fi onda je izvanredno.
Vremenska prognoza kaže:
Upravo u Beogradu pada kiša, 8 stepeni,a u ponedeljak je moguć sneg,
Niš vedro, 4 stepena, u nedelju i ponedeljk -4 sa snegom.
Laku noć.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Upravo sam dosao iz prodavnice gde su dobili Hd, i malo sam se s njim igrao. Tja, sta reci, iskreno prvobitno odusevljenje je malo splasnulo. Prvo, izgled mi se bas i ne svidja, ali ajde de, medjutim sam aparat me je skoro rasplakao. Ne znam da li je do toga da sam ja mozda prvi koji ga je ukljucio, mada sudeci po gomili otisaka na zastitnoj foliji to nije tako, ali interfejs deluje uzasno sporo. Za pojedine komande mu je trebalo i cca 5 sec da prihvati komandu. Znachi zadam, i nista se ne deshava, pa odjednom zavibrira i prihvati. Jako losh odziv ekrana po meni. Da li mozda sa samim uredjajem nesto nije u redu, ne bih znao da kazem. Uglavnom, otici cu za koji dan opet malo da se igram, pa cu da javim svoje utiske.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
...možda treba da se podmaže, možda su Tajvanci (poznati srbomrsci) napravili specijalan rom za naše tržište, možda...
miodrage, stvarno sam dosta čitao/gledao o ovom modelu, ti si prvi koji se žali na brzinu, da nisu posle toliko proba ostale upaljene silne app pa zato "guši"? Al'opet 5 sec, nema logike 

- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
aplikacije mogu da ostanu upaljene nakon GASENJA telefon? Pa koliko znam mobilni se kaoi komp resetuje paljenjem i gasenjem. Video sam koje je verzija ROM-a unutra, ali zaista nisam zapamtio. Ne znam, oticic cu sigurno jos jednom, i da vidim detaljnije malo. E da, cijena prava sitnica, 70500 din.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
-
- Redovni učesnik
Dobro veče,
posle nekoliko dana korišćenja tvrdim da je odziv na komande trenutačan, ne znam o čemu se radi u napred iznetim tekstovima.
Želeo bih da vam ukažem na nešto izuzetno: tokom pisanja poruka HD pamti sve reči koje ste ranije u porukama upisali i svaki put kod novih poruka kada započnete sličnu reč ponudi vam tu reč od ranije ili jedan dobar broj sličnih reči na engleskom.Promašaj slova na tastaturi je skoro zanemarljiv i posle nekog vremena nema više promačaja u kucanju.Prepoznavanje rukopisa je zanimljivo ali komplikovano ali kada se savlada telefon prepoznaje vašu ručicu i rukopis. Iznenadio sam se koliko i baterija traje: snimao sam u raznim opcijama, pregledavao na mobilnom snimljeno, zvao, pisao poruke, prebacivao na komp, slušao muziku na mobilnom, prebacivao muziku, bio na netu preko wi-fi, jedino je stalno isključen bluetooth. Punjenje baterije traje skoro dva dana.
Pozdrav.
Još nešto, dobro je u task manageru ugasiti aplikacije koje se ne koriste više i vreme zadato mobilnom da pamti upotrebljavane aplikacije svesti na par sati.
posle nekoliko dana korišćenja tvrdim da je odziv na komande trenutačan, ne znam o čemu se radi u napred iznetim tekstovima.
Želeo bih da vam ukažem na nešto izuzetno: tokom pisanja poruka HD pamti sve reči koje ste ranije u porukama upisali i svaki put kod novih poruka kada započnete sličnu reč ponudi vam tu reč od ranije ili jedan dobar broj sličnih reči na engleskom.Promašaj slova na tastaturi je skoro zanemarljiv i posle nekog vremena nema više promačaja u kucanju.Prepoznavanje rukopisa je zanimljivo ali komplikovano ali kada se savlada telefon prepoznaje vašu ručicu i rukopis. Iznenadio sam se koliko i baterija traje: snimao sam u raznim opcijama, pregledavao na mobilnom snimljeno, zvao, pisao poruke, prebacivao na komp, slušao muziku na mobilnom, prebacivao muziku, bio na netu preko wi-fi, jedino je stalno isključen bluetooth. Punjenje baterije traje skoro dva dana.
Pozdrav.
Još nešto, dobro je u task manageru ugasiti aplikacije koje se ne koriste više i vreme zadato mobilnom da pamti upotrebljavane aplikacije svesti na par sati.
korisnikboban, 2 pitanja, (ne "persiram", jer to jednostavno nije običaj na ovom forumu
)
1. da li koristiš e-mail client na ovom telefonu (ili inače mail, sa nekom drugom aplikacijom) - bilo je nekih problema oko setovanja...?
2. pretpostavlljam da Opera mobile 9.5 browser radi&izgleda savršeno?
Btw, ako si "kačio" telefon na komp, baterija se dopunjavala tad, verovatno.
Pozdrav, lepe slike

1. da li koristiš e-mail client na ovom telefonu (ili inače mail, sa nekom drugom aplikacijom) - bilo je nekih problema oko setovanja...?
2. pretpostavlljam da Opera mobile 9.5 browser radi&izgleda savršeno?
Btw, ako si "kačio" telefon na komp, baterija se dopunjavala tad, verovatno.
Pozdrav, lepe slike
-
- Redovni učesnik
Dobro veče Vlado,
ne smeta što mi što smo na ti, znaš onu narodnu: "Zovi me i krčag, samo nemoj da me razbiješ."
1. Mail koristim preko Gmail i to bez ikakvih problema,
2. Opera browser je supersonična u brzini,
3. Puni se preko kompjutera kod svakog uključivanja sa USB kablom,
Najbolje je ako imaš kućnu wi-fi mrežu.
Da pojasnim prošli tekst: kada se baterija napuni to punjenje je dovoljno za prethodno opisano korišćenje za nekih dva dana.
Poštovanje svim korisnicima i ljubiteljima HTC Toush HD.
ne smeta što mi što smo na ti, znaš onu narodnu: "Zovi me i krčag, samo nemoj da me razbiješ."
1. Mail koristim preko Gmail i to bez ikakvih problema,
2. Opera browser je supersonična u brzini,
3. Puni se preko kompjutera kod svakog uključivanja sa USB kablom,
Najbolje je ako imaš kućnu wi-fi mrežu.
Da pojasnim prošli tekst: kada se baterija napuni to punjenje je dovoljno za prethodno opisano korišćenje za nekih dva dana.
Poštovanje svim korisnicima i ljubiteljima HTC Toush HD.
-
- Redovni učesnik
Uff, ja nemam WM aparat (još
), možda >>OVO<< malo pomogne. Tačno ime aplikacije plus nešto tipa "request, itd" na Guglu obično da neke rezultate. Poslaću ti nešto na PP kasnije.
Ovaj link ti možda nekad zatreba http://forum.xda-developers.com/index.php
Pozdrav

Ovaj link ti možda nekad zatreba http://forum.xda-developers.com/index.php
Pozdrav
- fain2daniel
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 14. Feb 2005. 03:04
- Kontakt:
-
- Redovni učesnik
Dobar dan svima koji su zainteresovani za HTC Touch HD.
Smatram da je do sada najbolji komentar dat na
http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd-review-300.php.
Pogledajte i pročitajte.
S poštovanjem.
Smatram da je do sada najbolji komentar dat na
http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd-review-300.php.
Pogledajte i pročitajte.
S poštovanjem.
-
- Redovni učesnik
http://www.gsmarena.com/htc_touch_hd-review-300.php
Evo linka za prikaz HTC Touch HD.
Uživajte.
Telefon je izvanredan.
S poštovanjem.
Evo linka za prikaz HTC Touch HD.
Uživajte.

Telefon je izvanredan.
S poštovanjem.
OK je GSM review, posebno mi se sviđa camera komentar (malo pretenciozan...) i music player
Savršen, 2 malecne stvari koje bi mi smetale jesu taj UI prelaz sa "fensi" HTCTouchFlo na MS menu kad se malo "zađe" (al'dobro) i nedostatak adaptera sa komandama za 3,5mm slušalice.
Danas sam držao aparat (ugašen, CT-Delta), jeste malo teži (dobro mu stoji uz veličinu), odlično "leži" u ruci. Veličina ekrana je za strahopoštovanje
i sam izgled/kvalitet...
Uf, Omniu je izbacila iznenadna najava 5800mx, ali HD je "must have device" - na duže
Cena, 71k+, out of my range, ALI, čekam, štedim

Savršen, 2 malecne stvari koje bi mi smetale jesu taj UI prelaz sa "fensi" HTCTouchFlo na MS menu kad se malo "zađe" (al'dobro) i nedostatak adaptera sa komandama za 3,5mm slušalice.
Danas sam držao aparat (ugašen, CT-Delta), jeste malo teži (dobro mu stoji uz veličinu), odlično "leži" u ruci. Veličina ekrana je za strahopoštovanje

Uf, Omniu je izbacila iznenadna najava 5800mx, ali HD je "must have device" - na duže

Cena, 71k+, out of my range, ALI, čekam, štedim