Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
tehno maniac, accelerometer plugin i ne radi ništa sam... on ti je neophodan da bi radile aplikacije koje koriste mogućnost telefona da prepoznaju pomeranje telefona... Na dam se da sam bila jasna u objašnjenju...
U svakom slučaju napravio si veoma dobar izbor telefona... neka te dobro služi...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Accelerometer plugin na N95 8gb nije potreban,ni za auto rotaciju ni za nijedan drugi program koji koristi mogucnosti Accelerometer-a ne znam zasto ga uopste instalirati kada se on dobija softverski sa svojim firmverom.
Ninolina, hvala na objašnjenju.Instalirao sam marble maze i radi.Trenutno nemam šta bolje uzeti, nemam ni para a ni volje
E sad me zanima kako da mi se telefon automaCki okrene kada ga postavim u hor. položaj
Kao N82..razumete ?
Ninolina, hvala, kad budem imao vremena upgrade će pasti.
Plašio sam se samo da ne radi hack, kao na N82 (taman sam iskusio sve čari igranja ngage igrica i ne zezanja sa sertifikatima ).
Imam par pitanja u vezi ovog telefona. Postao sam vlasnik pre 4 dana. E sad, pre njega sam imao N76 kojim sam bio zadovoljan jako, jedino sto me nerviralo je onaj hrom. Ali o tome na nekom drugom mestu. E sad moje prvo pitanje je: "Da li je moguce da je zvuk u slusalicama na N76 jaci nego na N95 8GB???" posto ocigledno, nisam gluv, znam da odredim sta je jace a sta slabije. Inace telefon mi je mnoogo vazan zbog muzike, pa bih voleo da mi kazete ako to nekako moze da se pojaca, da se kucka neki kod, nesto, nemam pojma (btw radio je glasniji od muzickog pleyera). Znaci iste sluske sam probao i na jednom i na drugom, iste pesme, sve isto. I N76 je bas glasniji. To je prvo. Drugo, da li je istina ako se instalira onaj N-Gage program, tj. aktivira, telefon pocinje da baguje malo i to. . . Ljudi unapred vam hvala, bice tu jos pitanja od mene, ali dosta je za sad.
zex91, proveri koja ti je verzija softvera, mozda je to problem...ja nemam iskustva sa n76, ali znam da ovaj ubija koliko je glasan, fenomenalan je za muziku...vidi updejtuj mobilni, a ako to ne pomogne onda ces morati da obradjujes pesme koje ubacujes u fon....toliko od mene...
Prvo pogledaj kako ti je podesen ekvilajzer i jos tamo kakvih podesavanja ima oko plejera, pa onda pogledaj kakvog su ti kvaliteta pesme, mozda su losije pa je zato tise.
Ako to ne pomogne onda, pokusaj da formatiras memoriju telefona sifrom *#7370# i onda formatiraj onih 8 gb, pa ces videti kako se onda plejer ponasa.
Naravno pri formatiranju gubis sve podatke i programe iz telefona!
Poz svima. Nedavno sam uzeo telefon i zanima me par stvari koje ne mogu sam da provalim. Naime, interesuje me kako da "hackujem" telefon da bih mogao ubacivati programe i da mi neko objasni da li postoji opcija da kad zelim da zavrsim razgovor to mogu da uradim samo spustanjem slide-a jer koliko sam ja video telefon to ne radi, sto je opet po meni teska glupost. Ukratko, slide na dole i kraj razgovora a ne da moram da ga prekidam na slusalicu ?
Hvala unapred.
IDzO ekvilajzer je normalan, tj. default. I swe drugo je "po defaultu" . treba da odem da uzmem drugi swejedno, jer owaj moj ima mrtwi pixel jedan. a kupio sam ga pre 5 dana. tako da sutra-preksutra cu zameniti tj. uzeti drugi. pa ako budem imao problema sa muzikom jawicu se. hwala!
strahinjaNS,uputstvo za hack ti je upravo poslato na pp,a ti skini onaj fajl za hack za os9.2 jer tvoj telefon ima taj OS.Cudno mi je da n95 ne prekida razgovor kad se zatvara slajd jer se na mojoj staroj e65 prekidao,mada je za mene bole da ne prekida jer sam mrzeo da razgovaram dugo kada mi je tel rasklopljen
E velik problem imam, naime, drugu sam menjao soft. Tacnije promenio sam product code i updateovao ga na v30 i sad nemoze da se upali i pri paljenju pise nesto tipa inicijalizacija telefona neuspesna kontaktirajte prodavca i nista nemoze da se uradi, kad ga prikacim ugasenog na nsu ne prepoznaje fon, sta ciniti???
V_u_K, ja mislim da moze, ali samo ako je upaljen, tj u funkciji...jer mislim da mobilni salje informaciju u vidu seriskog broja operateru, tj. repetitoru gde hvata signal...izvinjavam se ako nisam u pravu....bas dobro pitanje, mogao bi neko to da pojasni malo bolje....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.