GPS navigacija
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Izgleda da sam uspeo da ubacim garmin 5.00.10 i danas sam ga isprobao i gotovo da je u metar precizan.Mnogo je precizniji od garmina 4.00.10.Cudno mi je bilo kada sam nakacio tel na komp i preko 4.00.10 ubacivao 5.00.10 to sto mi se novi sis fajl za instalaciju garmina 5.00.10 nije pojavio na E:/Garmin nego direktno na E:/ .Ja sam ga instalirao odatle i prekopirao na E:/Garmin preko starog sis fajla koji je bio za garmin 4.00.10
Note IV N9100 dual
Jel' ima neko problema sa baterijom? Od kada sam prešao na verziju 5 trajanje baterije se drastično smanjilo
!!! Sada mi jedva nagura na 2 dana! Radio sam hard reset poslije instalacije verzije 5 ali nije riješilo problem! Na gps-srbija je neki lik napisao da se obriše TSRAUTOSTART.EXE file...ja ga obrisao, resetovao telefon i on počne da brljavi i baguje!
Probaću formatiranje kartice čim stignem...da vidim dal' će to da upali...

Probaću formatiranje kartice čim stignem...da vidim dal' će to da upali...
Nokia E61i - Blumax 101 GPS receiver - SonyEricsson T230i, P800
http://www.uredikutak.com/
http://www.uredikutak.com/
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
milkobgd, ako tako pise bice da ZVANICNO i nema 5.0.20 za S60 (postoji za za Windows Mobile naravno). Istina ako googlas za "Garmin XT 5.0.20 S60" nacices sajtove na kojima nude download neceg sto nazivaju "Garmin XT 5.0.20". Ja bih izbegao instalaciju softvera koji zvanicno jos uvek nije objavljen.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
fxgt, Meni nije posebno bitno posto koristim WM pa imam instaliran 5.0.20w ali na zvanicnom download sajtu Garmina NEMA verzije 5.0.20 za S60 Symbian - kao aktuelna verzija stoji 5.0.10. Mislim na ovaj link:
https://buy.garmin.com/shop/store/downl ... &pID=11413
Ako postoji jos neki zvanicni Garmin link stavi ga ovde.
https://buy.garmin.com/shop/store/downl ... &pID=11413
Ako postoji jos neki zvanicni Garmin link stavi ga ovde.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Mene kod ovih verzija 5 gxt nervira to sto kada se navigira pa ti na vrhu ekrana pise u koju ulicu i za koliko km ili m treba da se skrene kod starijih verzija je pisalo na vrhu ekrana po kojoj ulici se vozimo,npr. vozimo se po magistrala i onda kada negde treba da se skrene za 1km ili2 napise gde se skrece.Toga sada nema,naviko sam da svremena na vreme pogledam u kojoj ulici sam trenutno.I jos jedna velika zamerka,e sada ne znam da li je to do garmina ili mape,ali dok se koristi navigacija dosta manje detalja ima na mapi,npr. kada idete na magistrali pod odredjenim zumom treba da se vide manja mesta pored kojih se prolazi ranije su se lepo videla a sada ih nema
.U podesavanjima su ukljuceni detalji mape da budu na najvisem nivou.Malo je sada jadno kada okolo puta nema tih detalja samo neki putevi bez naziva.Kakva su vasa iskustva? 

>> N7100 <<
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Cale,ma server me zeza pa mi se zato izduplirala poruka
Bestboy,imao sam problem sa garminom 4.00.10 da nije hteo uopste da uhvati signal na otvorenom kada sam pesaka isao Pozarevcem do nekih prijatelja pa me plasi da se to opet ne dogodi.Mislio sam da ima neko podesavanje unutar samog garmina jer cujem da vi spominjete neki hladni start i topli start pa ne znam o cemu se tu radi.Npr,u kolima sa ovim garminom 5.00.10 sam solidno brzo uhvatio signal,ali kada sam bio u autobusu cekao sam cak 3-4 min i nisam mogao da uhvatim signal.Doduse nisam sedeo na prednjem sedistu u busu ,ali je bez veze ako ne mogu nista da uradim po tom pitanju.Ali ipak moram da priznam da je mnogo precizniji i bolji 5.00.10 od 4.00.10

Note IV N9100 dual