Znam za problem s ram-om, ali sam prethodno procackala S730 u TDC-ovoj prodavnici (imaju divan sistem da u prodavnicama drze izlozene ukljucene telefone, da bi potencijalni kupci mogli detaljno da pogledaju aparat, meni, funkcije...) i, obzirom da ja nemam nameru na mobilnom da gledam film ili igram igrice, 64MB ram-a ne bi trebalo da predstavlja veci problem.
Telefon nije nov - star je par nedelja, i kostao me je 170GBP sa postarinom (=1500DKK=200EUR).
Nema touch screen. Presudna je bila qwerty tastatura (kucanje maila i chat na numerickoj tastaturi su poceli da me zamaraju), a i malo sam pozelela izlet u WM. Razmisljala sam i o E61i i E71, ali su nekako presiroki za moj ukus.
tehno maniac, kapoerista90, hvala bolje vas našao
Ma da, prelomio sam na n95 8gb, ima već dosta vremena, ali iz svima poznatih razloga nisam mogao to da vam javim
N82 je otišao kao zamjena, plus moja doplata.
Mnogo sam zadovoljniji ovim telefonom i ne planiram da ga mijenjam sigurno jedan duži period...naročito jer mi je u planu jedan laptop, tako da će mijenjanje mobilnih telefona malo da uspori
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Bravo, Sensei, odličan aparat! Posebno u poređenju sa N95. And welcome back! Ja sam "izopštio" V3 jer je operater zbog kog sam je koristio ukinuo povoljnosti besplatnih razgovora sa brojem po izboru... Sad samo stara dobra N91...
Pozdrav!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Sensei, same with me
Sekundarni ću da menjam (zarađujem ), ali n95 8gb ostaje...nema potrebe za menjanjem...
Samo mi se već izgulila .Nokia i bnjen kvalitet
Sensei, koliko si doplatio?Ja 60€ za N95 8gb u fulu, a dao n82 sa punjačem i m.karticom (izubijanu)
Vincent, hvala i tebi tehno maniac, ma da hoće da se guli telefon ako ga nosiš u njegovoj original futroli, i meni se isto desilo pa sam nabavio drugu futrolu...
Doplatio sam 65e, a oba telefona su bila u full-u i u odličnom stanju.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Eto,da se i ja pohvalim na promenama:Otišao 9300(u ruke koje će ga stvarno koristiti,nadam se u zdravlje),E61 je spreman za odlazak,a kao glavni baja stigao N78
jedva čekam da stignem kući,pa da isprobamo ovo luče
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.