Nokia N95
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- nemanjabrat
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 09. Nov 2008. 18:03
- :: Note 3 N9005
- :: Note Tab N8000
Treba mi pomoc oko instaliranja n-gage igrica na obican n95.Video sam u prethodnim postovima da su ripy13 i kljun raspravljali o ovome ali nikako nisam uspeo da namestim igrice.Pa ako mozete da pomognete bio bih zahvalan.Uspesno sam instalirao najnoviji software 30.0.015 i on vec ima n gage igrice tj. onaj emulator,na komp sam vec downloadovo brdo aplikacija (ngage igrica koje su u .exe formatu i njih n95 ne cita,pratio sam sva ona uputstva sa app.TRK i x plore i hello carbide al nista nece da radi,pa ako moze neko detaljnije objasnjenje bio bi zahvalan!?
10 Factory 10 Symbian 10 Chinese 1 Linux 10 Windows
Oduševljen si "sa njim" ili njime? Prvo znači da ste ti i N95 zajedno oduševljeni nečim.
Mislim da imaš na Nokijinom sajtu mape i ima valjda na istom sajtu neki program za download mapa, ali kako nemam telefon sa GPS-om, nisam detaljno upoznat. Puno sreće sa novom "mašinom", pa zdravo da je polomiš.
Pozdrav!

Mislim da imaš na Nokijinom sajtu mape i ima valjda na istom sajtu neki program za download mapa, ali kako nemam telefon sa GPS-om, nisam detaljno upoznat. Puno sreće sa novom "mašinom", pa zdravo da je polomiš.

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- nemanjabrat
- Redovni učesnik
Ja sam čuo da može, moj brat od tetke (rođeni brat mi se zove Nemanja) je planirao to da uradi, pošto su mu servisu rekli da može, mada kako je on lijen, nije to uradio. Kaže da mu i ovako dobro traje. Ti fino svrati u radnju i pitaj imaju li bateriju za N95 8GB, pitaj da je probaš, ako pasuje i radi, uzimaj je!
Rugbymen, nemaš frke!
Pozdrav!
Rugbymen, nemaš frke!

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- nemanjabrat
- Redovni učesnik
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
samo-partizan glupo je da placas nesto sto mozes uraditi u kucnoj varijanti, sve sto ti je potrebno, jeste dobra internet konekcija, i malo strpljenja, a ostalo mozes naci ovde:
viewtopic.php?p=72714#72714
a za GPS ces se morati snaci, jer ubacivanje GPS apliikacija, TomTom; Garmin, podrazumeva i ubacivanje piratskog sadrzaja, sto je ovde zabranjeno.
viewtopic.php?p=72714#72714
a za GPS ces se morati snaci, jer ubacivanje GPS apliikacija, TomTom; Garmin, podrazumeva i ubacivanje piratskog sadrzaja, sto je ovde zabranjeno.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
- bOOdala
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
- :: Sony Xperia Z ultra
- :: Nokia 7600
Pera22, pogledaj osvetljenje ekrana menu>tools>settings>general>personalisation>display. Ja sam kod mene smanjio na minimum i baKterija mi fura dva dana...
Stavi da ti radi samo na GSM,menu>tools>settings>phone>network>network mode. I iskljuci Cell info display.
Trebalo bi duze da ti traje baterija. Mada zavisi i kako "trosis" fon,ako ga stalno njakas (slusas ziku,slikas...) nije ni cudo sto se brzo istrosi.

Stavi da ti radi samo na GSM,menu>tools>settings>phone>network>network mode. I iskljuci Cell info display.
Trebalo bi duze da ti traje baterija. Mada zavisi i kako "trosis" fon,ako ga stalno njakas (slusas ziku,slikas...) nije ni cudo sto se brzo istrosi.

- nemanjabrat
- Redovni učesnik