kako snimiti video iz inbox-a u neki folder na telefonu?

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 04. Feb 2005. 14:41

kako snimiti video iz inbox-a u neki folder na telefonu?

Post od SnoopDoggyDogg »

ljudi zna li neko kako da iz inboxa video u avi formatu postavim u smart movie playeru,kad god prebacim preko bluetootha video on mora da stoji u inbox da mi postojao u smart moviju,moze li se to kako promeniti,tj da nekako maknem video iz mesages a da mi video i dalje bude u smart moviju?
ne moze da skodi!

BurekUSvemiru
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
Kontakt:

Post od BurekUSvemiru »

uzmes neki explorer za telefon i odes u (sad zavisi da li drzis poruke na telefonu(C:\) ili memorijskoj kartici(E:\)) i onda ides u X:\system\mail (gde je X jedno od C ili E) i u tim folderima malo potrazi, tu ti stoji film u nekom, onda ga samo kopiras gde oces i iz inbox-a obrisi poruku sa filmom, i to je to....

Sasa_NS
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 22. Jul 2004. 15:57

Post od Sasa_NS »

Da dopunim mr. Bureka: Smart Moovie bi trebao da vidi avi fajl čak i kad je u Inboxu - potrebno je samo da u Smart Moovieu odes na opciju "browse files", pa kada ti pokaže spisak .avi fajlova, jednostavno pritisnes levi taster brzog pristupa i dobićeš opciju "rescan file system"... Potvrdiš i telefon će pretresti sve foldere i ažurirati spisak .avi fajlova...
Ako ovo ne upali, postupi kako ti je Burek napisao, prebaci fajl negde na karticu i ponovi postupak koji sam ti opisao (rescan). Svi .avi fajlovi sigurno će se pojaviti...

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

posto sam od skoro u symbian svetu mozete li mi reci koji explorer da koristim i ako moze link za download?
ne moze da skodi!

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

Cestitam!!!Samo koji fon???Evo ti jednog odlivnog foruma na kojem imas jako poono stavri za symbian...
pozz
Black Sabbath!!!

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

pa od necega se mora poceti :D :D nokica 6600,zadovoljan sam njome,odmah razmisljam o kupovini mmc najveceg kapaciteta koji fon podrzava,naravno da kad ubacim tu mmc fon ne laguje,a skiuo sam fexplore,zaista vrh program :D
ne moze da skodi!

Kuzman
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 22. Nov 2004. 22:16

Post od Kuzman »

A koliki mmc imas Ako je 16 ili 32mb tone vredi niemoo..... :uhuh: :uhuh: 128mb minimum....Ja na mom n-gageu imam 256 i to mi je taman......Znaci pravac prodavnica.. :wink: :wink: Uzmi neki brand jer daju daranciju do 5 god...
Black Sabbath!!!

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

e ajd da ne otvaram novu temu,molim te ako ti nije tesko kuzmane posto imas ngage,a i svim ostalima ako nije muka,da mi napisete detaljno uputstvo kako da neku igricu koja je u rar formatu,npr fifa 2005,igra je za ngage,posaljem na mob da mi radi,imam i blz install i fexplorer instaliran na mobu,molim vas recite mi jer se ja nesto ne snalazim s tim rar folderima :unsure:
ne moze da skodi!

BMaster
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 09. Dec 2004. 22:15
Kontakt:

Post od BMaster »

Skini FExplorer v1.13. Sa njim ce ti biti mnogo lakse da prebacujes fajlove iz inboxa jer ga vidi u glavnom meniju.... Sto se tice n gage igara moras sledece da uradis:

unpakuj taj rar fajl i videces system direktorijum! Sad ti treba neki progrma pomocu kojeg ces to da prebacis na mobilni. JA koristim DCM, ali treba ti i Pc suite instaliran da bi ovo radilo. Verovatno se neces snaci :) zato kazi dokle si uspeo da stignes pa da nastavim sa objasnjnjem!

SnoopDoggyDogg
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od SnoopDoggyDogg »

sta je to DCM? :blinky:gde da skinem to?pc siute valjda imam na nokijinom cd,ne znam sad cu vidjet,pa ces onda nastaviti sa objasnjenjima,ako ti nije muka

Edit:
epa ovako,insalirao sa pc siute,instalirao sam file menager nokia,instalirao mobile drivere,pojavila mi se mala ikonica mobile devices koja se nalazi u folderu my computer,to je sve sto sam uradio,upalio sam zatim bluetooth i na mobilnom i na kompu,ali se u ps siutu nista ne pojavljuje,kao ni u mobile deviceu,dakle bmaster,pomazi :)
ne moze da skodi!

BMaster
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 09. Dec 2004. 22:15
Kontakt:

Post od BMaster »

Imas dole ikonicu pored sata mRouter. Tu ukljuci sve com portove koje vidis. (posto ne znam koji su ti com portovi podeseni) ako sve bude kako treba komp ce se povezati sa mobilnim i mozes da koristis pc suite! Ajd probaj pa javi da li radi....

sto se tice DCM nije taj naziv pogresio sam vec DFM (Desktop File Manager). Mozes ga naci na netu!

poz

vivann
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 05. Maj 2005. 10:26

Post od vivann »

Lako je ... samo je potreban program FILEMAN... koj cita i inbox... pa onda pomocu njega samo idete copy i paste u bilo koji folder... :)

igoce
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 19. Feb 2005. 00:04

Post od igoce »

Jel moze pomoc kako da registrujem Smart movie convertor,u mob imam verziju 2.73 a u komp 2.12 i 2.72?

Odgovori