Najbolje/najkorisnije aplikacije za OS6,7,8.0 i 8.1 (S60v2)
Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj aplikaciji, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
- napalm death
- Mobil manijak
- napalm death
- Mobil manijak
- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
senadomen thx samo sad dolazim u jos 1 dilemu.........samo mobb koji podrzavaju flash SMS mogu da je prime i vide ili svi mobb telefoni mogu da je prime i vide? zamisli posaljes poruku i njemu stigne SMS cannot be opened haha koj flesh 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Handy Black Lista je najbolja za skrivanje sms-ova,a i poziva.Nikada ne moze da dodje do promasaja,mada nije los ni Mum sms 3.16 koji skriva sms,ali ipak cura moze da vidi da ti je stigao sms jer uvek pri pispecu novog sms-a ispise se text na ekranu koji ti moyes da menjas.Zato je naj Handy Black Lista jer sms vidis tek kad udjes u samt app i pogledas log./Nije tacno da ni jedna app ne moze da pristupi drugoj pqeko bluetootha!bt terror na pxthonu moze da salje fajlove a dovoljno je samo jednom da se odobri pristup.sledeci put saljes bez problema,a pazhte sad ovo taj kome saljete ne moze da prekine primanje fajla nikad!moze cak i da ugasi tel i cim ga upali odmah pocinju muke xexe Jedino moze due stvari da uradi da bi se spasio:ili da pobegne od onog ko mu salje ili da razbije tel u komade.hteo sam jos nesto da napisem o cemu sam video da ste pisali,alh zaboravih 

- Dream Weaver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 10. Nov 2004. 02:45
- :: Xiaomi Mi Max 2
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Ultimate voice recorder snima razgovor,a moze da se iskljuci bip,a uz to ima jos puno opcija unutar njega tipa passworda,tj zastite snimljenog materijala.Sto se tice flash sms-a,ta verzija sto imas ti je bez veze jer staje oko 70karaktera,medjutim ja ima verziju u koju staje ceo sms,to je flas sms 1.0 koji je radio italijan,ali mu se ne secam imena,cini mi se neki Belini
Note IV N9100 dual
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
7 Days salvation

Citat
Igra 7Days je radjena sa softverskim alatom Soft3D. Citava igra se renderuje u realnom vremenu sto znaci da ono sto gledate,u tom trenutku se renderuje.Igra ne trazi nikakvu hardversku kompaktibilnost pa se tako moze igrati i na telefonima koji ne poseduju 3D akceleraciju, kao sto su nokijina E serija.
Kod novijih telefona moguce je ukljuciti hardversku akceleraciju sto ce igri dati potpuno nov izgled i njene,i onako velike, kvalitete podici do nivoa savrsenstva.
7Days je horor igra o poznatom 30togodisnjem horor piscu Salvator Kenu koji je prilicno nedrustven.Imao je naviku da raspisti poslugu i zakljuca se u svoju vilu da bi na miru pisao svoju pricu. Jednog dana,nesto cudno se desilo. Nasao se zarobljen u svojoj vili. Nema izlaza. Da li je to samo san? Ako jeste,kada ce se probuditi?
Igra vam govori sta se desavalo u kuci narednih 7 dana. U toku igranja svaki vas potez ce uticati na daljni ishod igre. Igra je vredna igranja. Lepa grafika, zivopisni zvuci, glavolomke, borbe,scene koje ce vas dobro isprepadati.... sve to je ono sto ce vas dugo vremena okupirati...

Citat
Igra 7Days je radjena sa softverskim alatom Soft3D. Citava igra se renderuje u realnom vremenu sto znaci da ono sto gledate,u tom trenutku se renderuje.Igra ne trazi nikakvu hardversku kompaktibilnost pa se tako moze igrati i na telefonima koji ne poseduju 3D akceleraciju, kao sto su nokijina E serija.
Kod novijih telefona moguce je ukljuciti hardversku akceleraciju sto ce igri dati potpuno nov izgled i njene,i onako velike, kvalitete podici do nivoa savrsenstva.
7Days je horor igra o poznatom 30togodisnjem horor piscu Salvator Kenu koji je prilicno nedrustven.Imao je naviku da raspisti poslugu i zakljuca se u svoju vilu da bi na miru pisao svoju pricu. Jednog dana,nesto cudno se desilo. Nasao se zarobljen u svojoj vili. Nema izlaza. Da li je to samo san? Ako jeste,kada ce se probuditi?
Igra vam govori sta se desavalo u kuci narednih 7 dana. U toku igranja svaki vas potez ce uticati na daljni ishod igre. Igra je vredna igranja. Lepa grafika, zivopisni zvuci, glavolomke, borbe,scene koje ce vas dobro isprepadati.... sve to je ono sto ce vas dugo vremena okupirati...
Postoji li neki program koji omogućava fajlovima koji stižu na telefon(preko bluetootha)da se automatski snime na mem. karticu?Na 3230 telefon sve snima na internu memoriju ,a imam još 4MB na internoj.Na 7610 sam znao za tu opciju i svi fajlovi koji sam slao su bili u inbox-u na mem.kartici,ali na 3230 nema te opcije,ili je smeštena negde drugde?
w950