N-GAGE igrice
					Pravila foruma
Prilikom postavljanja nove teme o nekoj igri, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
	Prilikom postavljanja nove teme o nekoj igri, potrudite se da date što kompletniji opis, zajedno sa sličicama.
- tehno maniac
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

- mi2scg
 - Redovni učesnik

- Pridružio se: Čet, 16. Sep 2004. 23:11
 - Kontakt:

Evo mojih top 5 igara:
1. Bounce
2. Tetris
3. Block Breaker Deluxe
4. Reset Generation i
5. Snakes Subsonic

Imam i par pitanja. Sakupio sam ukupno 855 poena igrajuci N Gage, i to 845 za solo igranje i samo 10 poena za multiplejer. Da li neko zna koje se igre mogu igrati na mrezi, posto je vecina soba za igranje meni konstantno prazna i kako se dobijaju zvezdice, odnosno kako se povecava REP i sa cime to ima veze? N Gage Level poena imam 4. Da li neko prati takmicenja na mrezi i da li ucestvuje? Prebacivanje mojih rezultata u bazu N Gage Arene radi korektno, ali igranje sa prijateljima ne.

1. Bounce
2. Tetris
3. Block Breaker Deluxe
4. Reset Generation i
5. Snakes Subsonic

Imam i par pitanja. Sakupio sam ukupno 855 poena igrajuci N Gage, i to 845 za solo igranje i samo 10 poena za multiplejer. Da li neko zna koje se igre mogu igrati na mrezi, posto je vecina soba za igranje meni konstantno prazna i kako se dobijaju zvezdice, odnosno kako se povecava REP i sa cime to ima veze? N Gage Level poena imam 4. Da li neko prati takmicenja na mrezi i da li ucestvuje? Prebacivanje mojih rezultata u bazu N Gage Arene radi korektno, ali igranje sa prijateljima ne.
Stop the madness!
						- tehno maniac
 - Mobil manijak

- tehno maniac
 - Mobil manijak

- tehno maniac
 - Mobil manijak

- tehno maniac
 - Mobil manijak

- horkolerbus
 - Neredovni učesnik

- Pridružio se: Sub, 14. Okt 2006. 12:11

- Sensei
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
 - Kontakt:

tehno maniac, imam ja full verzije svih tih igrica koje si naveo 
Evo par screenshot-ova:
Konami Metal Gear Solid

Vivendi Games Crash Bandicoot Nitro Kart 3D

Boom Blox

Capcom Resident Evil Degeneration

Resident Evil me potpuno odusevio! Isti je ko na kompu!
Metal Gear Solid ima zanimljih opcija sa kamerom ali sve u svemu nisam nesto mnogo zadovoljan igricom.
Crash je dosta igriv i interesantan ali nije nista novo jer tu igricu u sisx verziji imam vec godinu dana(nevjerovatno ali ima bolju grafiku od ngage verzije)
Boom Blox je ok za ubijanje vremena ali nije nista posebno.

Evo par screenshot-ova:
Konami Metal Gear Solid

Vivendi Games Crash Bandicoot Nitro Kart 3D

Boom Blox

Capcom Resident Evil Degeneration

Resident Evil me potpuno odusevio! Isti je ko na kompu!
Metal Gear Solid ima zanimljih opcija sa kamerom ali sve u svemu nisam nesto mnogo zadovoljan igricom.
Crash je dosta igriv i interesantan ali nije nista novo jer tu igricu u sisx verziji imam vec godinu dana(nevjerovatno ali ima bolju grafiku od ngage verzije)
Boom Blox je ok za ubijanje vremena ali nije nista posebno.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
						- tehno maniac
 - Mobil manijak

Sensei, sad imam i ja   
 .ALi crash neće da se instalira.
Resident evil je odličan!Ali imam par zamerki:
1.Ne postoji taster za skakanje (odvojen) nego sve mora sa "center" tasterom koji služi za tone drugih stvari.
2.Malo je konfuzno i komplikovano pucanje iz pištolja.
Metar gear solid me je razočarao....opcija sa kamerom radi loše, dosadna priča odbijaju od igrice...
Bloom blox je meni odlična alternativa tetrisu!Ima super grafiku i zanimljiv zadatak.
Toliko od mene
Zaključak:biće od ove nove ngage platforme nešto!Pogotovu sa spiskom igrice koje bi trebalo da se pojave u 2009

Resident evil je odličan!Ali imam par zamerki:
1.Ne postoji taster za skakanje (odvojen) nego sve mora sa "center" tasterom koji služi za tone drugih stvari.
2.Malo je konfuzno i komplikovano pucanje iz pištolja.
Metar gear solid me je razočarao....opcija sa kamerom radi loše, dosadna priča odbijaju od igrice...
Bloom blox je meni odlična alternativa tetrisu!Ima super grafiku i zanimljiv zadatak.
Toliko od mene
Zaključak:biće od ove nove ngage platforme nešto!Pogotovu sa spiskom igrice koje bi trebalo da se pojave u 2009
Nokia C6
						- Sensei
 - Mobil manijak

- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
 - Kontakt:

tehno maniac, crash nece da ti se instalira zato sto vec imas sisx verziju instaliranu, obrisi je pa ce ngage moci 
Zamjerke koje si naveo za Resident Evil vaze i za pc kao i za verzije za konzole, to je jednostavno takva igrica, ko ih je ikada igrao zna o cemu pricam...njih jednostavno ili volis ili ne...ja ih obozavam i sve djelove koji postoje sam presao

Zamjerke koje si naveo za Resident Evil vaze i za pc kao i za verzije za konzole, to je jednostavno takva igrica, ko ih je ikada igrao zna o cemu pricam...njih jednostavno ili volis ili ne...ja ih obozavam i sve djelove koji postoje sam presao
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
						- tehno maniac
 - Mobil manijak