Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Kako kažu korsnici, Nokia maps radi slično kao na N958GB, čitljivost je odlična (rezolucija ekrana ), sama veličina ekrana nije dovoljno iskorišćena jer ga uokviruje info, hmmm, "graničnik".
Evo prvih "džaba" aplikacija za 5800, http://www.nokia.com.hk/A41437258
Kod nas nema jos uvek u prodaji telefona?
Razmisljam da porucim iz finske za 370€, posto dobijam originalnu nokia garanciju, da li ce mi ovi nasi ovlasceni serviseri to priznati?
I'd explain it to you, but your brain would explode.
Isporuka Finska - Danska - Srbija. Zivela rodbina!
Nema informacija da li ga ima ovde i za koje pare?
Pitacu prvo ove odakle narucujem telefon za garanciju.
Pitacu sutra, hvala, uglavnom, trenutno proveravam koliko je pouzdan sajt od jednog prijatelja Finca. Ako sve bude ok, dobijate jedan full review iz prve ruke za nedelju dana.
Naravno sa sve odgovorima na vasa pitanja, cisto da vam izadjem u susret, znam da bih ja voleo da tako nesto procitam tj. vidim.
imam prijatelja koji ide za sad,vidio sma da je tamo oko 400e vijena ili 375 kako gdje ....koliko je sigurno da uzmem to preko njega?nisam bash siguran da se prave na isti nacin za nasu mrezu i za njihovu?ili jendostavno da uzmem neku otkljucanu verziju tamo posto sam vidio da ih nude preko e-bay a to bi on tamo mogao na licu mejsta pokupiti
za SAD ko nije shvatio poshto pichi za LA mogu mu ga i tamo dostaviti ovi sa e-bay iz nekog drugog grada nebitno ...samo da se ne zeznem pa da mi dodje fon koji ne mogu ovdje koristiti...
Za nasu mrezu se ne prave uopste.
Pa zavisi.. pre ili kasnije telefon ce moci da se kupi za izmedju 300-350€. Odnos koliko nekom nije zao da dA dodatno para kako ne bi cekao zavisi samo od nas samih.
Na ebay-u je cena preko 400€ jos plus shipping.
pa da,ali ima i za 375 plus shiping a ima i za 400 fre ship...a kod nas ce 300 koshtati=nikad,jer nokia preporuchuje 279e a porez + ono shto dodaju prodavnice ne moze biti 20 ili 40 eura nikako pada da bude 300-350...ili ce proci dooosta dok ne bude toliko...a ta da ce vec izaci neki bolji (n97) ...interesuje me samo da li bi taj fon radio ovdje???
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.