Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Gde mogu da skinem fabricke teme od ovog n95 ili obicnog(nzm tacno da li su iste) za N73? Toda ono sto si mi ti dao, skinem teme ali ne mogu da ih otvorim!
The_godfather,onaj link sto sam ti dao je ok,ali se nadam da si usao u deo symbian os9.xx i da si tu skidao theme jer su to za os9.Sta ti je pisalo kada si skidao te teme i da li si ih skidao u delu za symbian os9?
E, s obzirom da ne znam koji bih bolji telefon u ovom momentu kupila kao upgrade mog trenutnog N95 8GB, odlučila sam da ga ponovim za Novu Godinu i to sa novom maskicom koja je stigla pravo iz Kine, a preko E-bay-a...
Naime, evo slika, verovatno jedinstvenog primerka na ovim prostorima... N95 8GB White slike okačene u temi Pimp my phone!!
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina, posto si cini mi se ti negde rekla da je tvoj utegnut i zategnut, reci mi da li ti je bio raskliman nekad pa je sredjen ili je jednostavno takav od pocetka i ti ga fantasticno pazis ?! Ili je ta stvar sa klimanjem resena zamenom maske...(koliko kosta pritezanje) ? unapred hvala
Pa od momenta kupovine on je bio nekoliko meseci baš utegnut... Ali onda je krenulo da se rasklimava... I zatežem ga na nekoliko meseci i nemam nekih problema s tim... Inače sam baš cepidlaka kad se o radi telefonu, tako da meni smetaju i neke stvari koje možda običnom korisniku nikada ne bi zasmetale... To bi trebalo da ti pokaže da i to što se rasklimalo i nije bilo strašno, gledano iz ugla nekog manje zahtevnog... A da ga pazim, pa i ne baš... Ustvari baš ga prilično opušteno koristim i nosim... Otvaram slajder kad god uzmem telefon u ruke, a to je nebrojeneo puta dnevno, i ne koristim futrolu osim kad ga nosim na kaišu ili oko rata... Inače je sada najčešće u džepu od jakne ili prsluka...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
Ninolina možda se nametne mogućnost da uzmem ovaj mob uz onu tarifu 1500 pa me zanima koliko dugo može da mi radi taj mob a da ne crkne sa obzirom da ja sam po sebi dosta telefoniram i dosta pišem poruka a 1500komada je malo više za mesec dana nego što bi mogao taj mob da izdrži...
Molim za pomoc vezanu za podesavanje ovog telefona za 064. Naime primila sam setup poruke, sacuvala ih, ali nista ne funkcionise kako treba . Kada probam da koristim linkove koji su po defaultu u browseru na neki hoce da se prikljuci, a na neki nece jer bira 3G pristup koji ja nemam, umesto gprs. Takodje mi cesto javlja da "veza nije uspostavljena za paketni prenos podataka" (npr. kad sam probala da dobijem listu radio stanica, mape i sl.).
U tim porukama ima nekih gresaka kod user/pass pa onda moras neka podesavanja sama da odradis.
Evo ti link na kome mozes da vidis kako rucno da podesis parametre za GPRS i MMS.
Nema veze sto nije za N95 8gb jer podesavanje parametara je isto.
Klik> GPRS i MMS
Hvala ti IDzO, ali to sam vec uradila, vrsljala sam malo po ovom forumu pre nego sto sam postavila pitanje
Ne razumem se uopste, ali nekako imam utisak da je problem u tome sto mi je sa porukom ubaceno nekih 10-tak vrsta konekcija, a da ih telefon nekako random bira prilikom pristupa i da ne bira odgovarajuce. A mozda i nije u tome stos.
Molila bih nekog ko ima ovaj telefon da mi se javi, please.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.