E pa jbg sad sam skroz zbunjen, a upravo sam na mobilnom svetu ispod specifikacije po onim komentarima video da su ljudi (vecina) jako zadovoljni... i u sta sada da verujem??
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1539/Samsung/i550
Komentari:
ekran extra dobar. GPS navigacija extra. baterija od 1200mAh traje 3 dana bez problema. preporuka
Zakljucak: i550 je odlican telefon, samo pazite koje programe instalirate na njega!
inace telefon je vrh
Tt, ja sam kupio fon, prezadovoljan sam, baterija mi drzi 5 dana, ako ne koristim GPS.
komentar ponosnog vasnika i550.telefon radi brzo...nema problem s karticom ...stavio sam 4 gb odmah... pri razgovoru se sagovornik lepo i glasno cuje...u svakom slucaju sam stvarno za sada odusevljen telefonom....ah da moj otac je uzeo 6210 ...stavio sam telefone jedan pored drugog....6210 izgleda kao igrackica u poredjenju sa samsungom...
Ako hocete kompletan telefon I550 je extra izbor.
Zamuti i ovaj ako je tamno okruzenje, a napolju pravi extra slike.
Kupio sam juce ovaj fon...i prezadovoljan sam...ovo je cak i vise nego sto sam ocekivao...radi super a symbian je isti kao na nokia telefonima...stavio sam garmina na njega i radi fenomenalno...A tebi Dalibore toplo preporucujem da ga kupis, mislim da se neces prevariti...
taj sam telefon (w950i) bas zamenio ovim (i550). Zaista slucajnost da bas mene to pitas

Vredi zameniti, zaista. Mada mi malo i w950 nedostaje, ali brzina ovog Samsung-a me odusevljava, tako da se ne kajem. Malo je veci, baterija je OK, muzika je cak jaca, a GPS velika prednost. Ja sam zadovoljan, a i onako nikada nisam popunio onih 4GB memorije
GPS radi odlicno, koristim Garmin sa rutabilnom mapom Srbije. Ne treba mu puno da nadje satelite (oko 2- 4 min) i sasvim se ok ponasa u radu.
Inace telefonom sam prezadovoljan. Mnogo bolji od svega ostalog po istoj ceni.