Lopovi iz mt:s-a ukidaju sve "besplatne" poruke
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
mp3mp3, ja sam taj sms dobio pre 3-4 dana.
Pitao sam korisnički servis putem maila da li je istina da se ukidaju sve poruke. Uostalom, prepiska je išla ovako:
Ja : > Interesuje me da li se 15.1.2009, ukidaju i poruke iz akcija 480+,980+
> i 1200 poruka za 200 dinara? I ako se ukidaju, po kom osnovu, kad te
> akcije nisu imale vremenski ogranicene bonuse?
> Kod akcije koja je sada aktuelna jasno pise da poruke vaze do 15.1,
> sto je posteno, pa kome se svidja neka aktivira, kome ne, on nece.
> Ako ukinete poruke, nama koji smo ih letos i prosle godine, posteno
> kupili, to znaci da ste nas tada OBMANULi, jer nigde nije naveden
> njihov rok trajanja, a i na forumu su bile zvanicne informacije da su
> poruke neogranicenog trajanja.
> Ukoliko 15.1 vidim na *103# 0, to ce biti i iznos u dinarima koji ce
> te ubuduce dobiti od mene. Preci cu kod nekog drugog, ko nece bezocno
> lagati, kao sto vi radite.
Oni: Po?tovani,
Obave?tenje koje ste primili o brisanju poruka se odnosi na kampanju:
? Svi postoje?i 064/065 korisnici koji u periodu od od 08.12.2008. do 31.12.2008.po?alju SMS poruku na broj 200, po ceni od 200 dinara (sa PDV-om) sti?u pravo na bonus od 1000 SMS poruka u nacionalnom saobra?aju koje mogu da iskoriste do 15.01.2009. godine. O eventualnom brisanju poruka iz prethodnih kampanja nemamo informaciju.
Pitao sam korisnički servis putem maila da li je istina da se ukidaju sve poruke. Uostalom, prepiska je išla ovako:
Ja : > Interesuje me da li se 15.1.2009, ukidaju i poruke iz akcija 480+,980+
> i 1200 poruka za 200 dinara? I ako se ukidaju, po kom osnovu, kad te
> akcije nisu imale vremenski ogranicene bonuse?
> Kod akcije koja je sada aktuelna jasno pise da poruke vaze do 15.1,
> sto je posteno, pa kome se svidja neka aktivira, kome ne, on nece.
> Ako ukinete poruke, nama koji smo ih letos i prosle godine, posteno
> kupili, to znaci da ste nas tada OBMANULi, jer nigde nije naveden
> njihov rok trajanja, a i na forumu su bile zvanicne informacije da su
> poruke neogranicenog trajanja.
> Ukoliko 15.1 vidim na *103# 0, to ce biti i iznos u dinarima koji ce
> te ubuduce dobiti od mene. Preci cu kod nekog drugog, ko nece bezocno
> lagati, kao sto vi radite.
Oni: Po?tovani,
Obave?tenje koje ste primili o brisanju poruka se odnosi na kampanju:
? Svi postoje?i 064/065 korisnici koji u periodu od od 08.12.2008. do 31.12.2008.po?alju SMS poruku na broj 200, po ceni od 200 dinara (sa PDV-om) sti?u pravo na bonus od 1000 SMS poruka u nacionalnom saobra?aju koje mogu da iskoriste do 15.01.2009. godine. O eventualnom brisanju poruka iz prethodnih kampanja nemamo informaciju.
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ne znam zasto ali me ova izjava da nisu informisani uzasno podseca na vrlo ceste izjave jednog coveka koji je bio na vrhu vlasti u ovoj zemlji... Da niu u nekoj sprezi? Mora da je CIA umesala prste
Salu na stranu, zar mezzano stvarno mislis da ce praviti selekciju i ukidati tj. brisati poruke samo onima koji su ih kupili u tom periodu od 8. do 31.12.? Zivi bili pa videli i nadam se da gresim ali mi sve smrdi da ce svima rebnuti preostale poruke...

Salu na stranu, zar mezzano stvarno mislis da ce praviti selekciju i ukidati tj. brisati poruke samo onima koji su ih kupili u tom periodu od 8. do 31.12.? Zivi bili pa videli i nadam se da gresim ali mi sve smrdi da ce svima rebnuti preostale poruke...
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
gargamel4, upravo na tog... Alo Alo
Boze, kad se samo setim te slike, De Niro pogleda i Stalone osmeha...
mezzano, sposobni su oni da redovno azuriraju samo sto nece. A i zasto bi kad em ni drugi nisu nista bolji em sto ovako mogu vise da ti zakinu? Jbg, i dalje smo mi tu zbog njih a ne oni zbog nas... Polazim od sebe da prvi ne bih menjao provajdera jer mi zakine svakog meseca minut ili dva a pri tome je jeftiniji ili ima bolji paket tj paket koji meni vise odgovara u odnosu na druga dva provajdera. Naravno, ako se osile, kao sto je to uradio nekadasnji Mobtel pa mi pravio abnormalne racune...tada bih bez ikakvih problema i doumljenja uradio isto ono to sam i pre par godina

mezzano, sposobni su oni da redovno azuriraju samo sto nece. A i zasto bi kad em ni drugi nisu nista bolji em sto ovako mogu vise da ti zakinu? Jbg, i dalje smo mi tu zbog njih a ne oni zbog nas... Polazim od sebe da prvi ne bih menjao provajdera jer mi zakine svakog meseca minut ili dva a pri tome je jeftiniji ili ima bolji paket tj paket koji meni vise odgovara u odnosu na druga dva provajdera. Naravno, ako se osile, kao sto je to uradio nekadasnji Mobtel pa mi pravio abnormalne racune...tada bih bez ikakvih problema i doumljenja uradio isto ono to sam i pre par godina
- mezzano
- Expert
- Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
- :: Motorola Moto E5 DS
- :: Huawei Y5 II
Da, osim subotom i nedeljom. A Telenor (moj brat ima, pa znam sigurno) ažurira posle svakog razgovora ili poslate poruke, ili najkasnije minut-dva pose toga (kao na pripejdu), a čuo sam da i Vip radi isto tako. Kod mt:s-a, posle 10-12og u mesecu se (osim subotom i nedeljom) ažurira jednom dnevno.
Priznačeš, razlika je velika.
Priznačeš, razlika je velika.
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- Daddy Yankee
- Banned
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
I svi pošaljite ovakav mail, ako vam nije teško:
Poslati na :
korisnicki@mts.telekom.yu
Subject :
Upozorenje pred tuzbu
Mail:
Postovani MTS prijatelji,
Danas smo dobili sms obavestenje sledece sadrzine
“Posaljite SMS na broj 200 (cena 200din sa PDV-om) I dobijate 1000 SMS poruka u nac. saobracaju. Sve vase SMS poruke mozete iskoristiti najkasnije do 14.1.2009.”
Iz ovog obavestenja smo zakljucili da ce SVE sms poruke, koje smo mi prepaid korisnici kupili u ranijim promocijama (480+, 980+,200din za 1200sms ...), takodje biti obrisane, iako je prilikom kupovine ovih sms poruka bilo naglaseno da ove sms poruke nemaju rok vazenja. Ovakav vas potez nece biti ni malo korektan prema nama korisnicima i nasa finansijska steta ce iznositi u milionima dinara. Nadamo se da ovo ipak necete uraditi I da je u pitanju nesporazum I lose formulisano obavestenje.
Ukoliko ovo ipak uradite I obrisete nase posteno kupljene sms poruke pod jasno formulisanim uslovima – da su sms poruke bez roka vazenja - organizovacemo se i svoja prava i zastitu potraziti u za to nadleznim institucijama. A takodje cemo verovatno preci na korektnije provajdere koji ne postupaju na ovakav nacin sa korisnicima.
S’postovanjem
Prijatelji sa facebook-a
http://www.facebook.com/group.php?gid=51299263768
PS
Zamolili bi vas da kada sledeci put saljete ovakva obavestenja koristite veliko slovo za rec “vase”, to je mali znak nepostovanja korisnika.
EDIT:ja nisam sastavljao ovaj mail, sve zasluge pripadaju članovima grupe na FB!
Poslati na :
korisnicki@mts.telekom.yu
Subject :
Upozorenje pred tuzbu
Mail:
Postovani MTS prijatelji,
Danas smo dobili sms obavestenje sledece sadrzine
“Posaljite SMS na broj 200 (cena 200din sa PDV-om) I dobijate 1000 SMS poruka u nac. saobracaju. Sve vase SMS poruke mozete iskoristiti najkasnije do 14.1.2009.”
Iz ovog obavestenja smo zakljucili da ce SVE sms poruke, koje smo mi prepaid korisnici kupili u ranijim promocijama (480+, 980+,200din za 1200sms ...), takodje biti obrisane, iako je prilikom kupovine ovih sms poruka bilo naglaseno da ove sms poruke nemaju rok vazenja. Ovakav vas potez nece biti ni malo korektan prema nama korisnicima i nasa finansijska steta ce iznositi u milionima dinara. Nadamo se da ovo ipak necete uraditi I da je u pitanju nesporazum I lose formulisano obavestenje.
Ukoliko ovo ipak uradite I obrisete nase posteno kupljene sms poruke pod jasno formulisanim uslovima – da su sms poruke bez roka vazenja - organizovacemo se i svoja prava i zastitu potraziti u za to nadleznim institucijama. A takodje cemo verovatno preci na korektnije provajdere koji ne postupaju na ovakav nacin sa korisnicima.
S’postovanjem
Prijatelji sa facebook-a
http://www.facebook.com/group.php?gid=51299263768
PS
Zamolili bi vas da kada sledeci put saljete ovakva obavestenja koristite veliko slovo za rec “vase”, to je mali znak nepostovanja korisnika.
EDIT:ja nisam sastavljao ovaj mail, sve zasluge pripadaju članovima grupe na FB!
Poslednja izmena od tehno maniac u Uto, 23. Dec 2008. 13:06, izmenjeno 1 put ukupno.
Nokia C6
- Daddy Yankee
- Banned