Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Jeste slabiji zvuk na sluskama ali ne toliko da se cuje okolina, a ne mjuza iz sluski.
Na koliko % ti stoji volume?
Pokusaj da stavis neke druge sluske pa onda vidi razliku.
Pa stoji na 100& volume, a ne daj Boze da smanjim na 90%, tek se onda ne cuje nikako. Dok je na zvucnicima sasvim zadovoljavajuca jacina. Nisam u prilici da probam neke kvalitetnije 3,5mm slusalice. Moze li neko reci iskustva sa slusalicama nekog drugog proizvodjaca kao sto su panasonic, sony ili koje vec imaju da valjaju, zaista ne znam. I ako mozete da mi preporucite nekog proizvodjacam naravno ne neke ogromne slusalice
One slusalice sto dolaze u telefon nisu ni za sta. Ja koristim kvalitetne Sony bubice - oko 25e (ne hvalim se nego da imate predstavu o kvalitetu ) i zvuk je podjednako dobar kao na mp3 plejeru.
Neznam jel bilo reci o ovome, nisam bas u toku, ali jedna vest za clanove ovog telefona, koji imaju fw 30, moguce je igrati n-gage igre i ako telefon nije hackovan, sve full, kao da je hackovan.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
DusanN70,gde si uzeo za toliko para i koje je marke? I koje je klase(brzina)kartice? Ja sam nasao Kingmax-ovu 8gb sa dodatkom da se koristi kao flash za 2700din... Jos sam merkao i Sandisk-ovu Mobile Ultra kojoj je i cena Ultra!
Mozes da mi odgovoris i na P.P.
Fox, imas kingston i transcend micro sd class 4 po ceni 23 eura,pogledaj na itsvet.com
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ok Sale_M hvala,ali je tih 23€ ipak vise od 1400din~16€... A i interesuje me koje je marke po toj ceni...
Uzgred,vidim da koristis sluske koje imam nameru da kupim,ajde mi pusti na P.P. da ne odemo ovde u off,kolika je razlika u kvalitetu zvuka u odnosu na fabr. sluske.
Imam problem. Nesto mi ne radi MAP LOADER na racunaru kako treba. Ne znam jel do telefona ili do racunara. Sinoc je radio.... Kad prikljucim fon u PC SUITE modu kao sto i trazi i pokrenem map loader samo se pojavi trepcuci natpis WAITING FOR DEVICE i tako stoji u nedogled. Pokusao sam reinstalirati program i restartovati i telefon i kompjuter ali stalno isto. Moze li mi neko reci jel imao ovakvih problema?
Fox, sluske su super,imaju dobar frekventni odziv,lepo se cuju i visi i nizi tonovi i imaju dosta jak bas.Otprilike su 2/3 puta bolje od fabrickih.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Sale_M,hvala. Ako su toliko bolje od fabr. kao sto kazes def. cu ih uzeti... Jer sa sw v.20 i sa ovim fabr. sluskama zvuk je ispod proseka...
janka_88,imas varijantu da sa jednog site-a skidas mape bez potrebe za Maploader-om i kompom...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.