Nokijine su gadne za sve pare (horor), a od eplovih me bole uši (ogromne su
Upgrade slušalica i preporuka
- tehno maniac
- Mobil manijak

- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Danas sam kupio Pioneer SE-CL30, 2250 din, odusevljen sam, bass gruva pravo u mozak
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... Shop?tab=B
http://www.pioneerelectronics.com/PUSA/ ... Shop?tab=B
HOX Titanium gray
- tehno maniac
- Mobil manijak

- kapoerista90
- Expert

- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
imas u tehno marketu (ja sam uzeo u onom u delti) pionirove, ultra bass, ili tako nesto pise(nisam siguran jer je samo na kutiji pisalo to, na sluskama pise samo pioneer
).. obicne su, al imaju malu gumicu na sebi pa kao malko zalaze u uvo i stvarno je bolji zvuk... 1200 din su 
Nokia E71... Elegant, but deadly
rayatz, ubiće te 3,7V
Ne brini, neće ti ništa biti a adapter bitrebalo da može da se nabavi, mada ja nisam probao jer nemam nameru da slušam muziku na njemu, ali trebalo bi da ima.
tehno maniac, TechnoMax i tačka. 4Audio je dobar, i čak možda i zvanični uvoznik, ali uTechnoMaxu su jeftinije. A e-bay, što kaže madness99 je super ko može.
Ne brini, neće ti ništa biti a adapter bitrebalo da može da se nabavi, mada ja nisam probao jer nemam nameru da slušam muziku na njemu, ali trebalo bi da ima.
tehno maniac, TechnoMax i tačka. 4Audio je dobar, i čak možda i zvanični uvoznik, ali uTechnoMaxu su jeftinije. A e-bay, što kaže madness99 je super ko može.
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- tehno maniac
- Mobil manijak

- McLaren F1
- Ex-Moderator

- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
E ovako, hteo bih da uzmem slusalice drugarici kao mali poklon za novu godinu, posto je svoje fabricke (HS-47) izgubila, a jos uvek nije uzela nove!
E sad, posto se ne razumem bas najbolje u Nokijine sluske, reko da pitam Vas koji ste malo upuceniji od mene!
Znaci, radi se o Nokiji 7310 (Supernova), pa me zanima koje slusalice bi ste mi preporucili da joj uzmem do 2000 din.?
E da, samo da nisu in-ear posto ne verujem da bi joj se takve dopale!
E sad, posto se ne razumem bas najbolje u Nokijine sluske, reko da pitam Vas koji ste malo upuceniji od mene!
Znaci, radi se o Nokiji 7310 (Supernova), pa me zanima koje slusalice bi ste mi preporucili da joj uzmem do 2000 din.?
E da, samo da nisu in-ear posto ne verujem da bi joj se takve dopale!
- McLaren F1
- Ex-Moderator

- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
Aha, znači tražiš Nokia brand sluške i "da nisu in-ear".
Mobis, wh-600, mislim da treba da se naruče iz CRO, cena= x3 tvoj budžet za taj poklon - komplikovano i preskupo, i opet treba adapter. Ako neko zna bolje...
Ne bih "da se mešam" i ne znam kakve su te Nokia-wh sluške, slutim da bi sa drugima dosta više dobila za dosta manje para. E ako želi brand, jbg, jedino da je "prevaspitaš"
Mobis, wh-600, mislim da treba da se naruče iz CRO, cena= x3 tvoj budžet za taj poklon - komplikovano i preskupo, i opet treba adapter. Ako neko zna bolje...
Ne bih "da se mešam" i ne znam kakve su te Nokia-wh sluške, slutim da bi sa drugima dosta više dobila za dosta manje para. E ako želi brand, jbg, jedino da je "prevaspitaš"
-
Sale_M
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Sad su mi stigle sennheise mx460.Sluske su ok,imaju starno dosta jak bas za bubice,samo sto se njihova prava vrednost moze videti uz neki bolji mp3 plejer jer n82 ipak ne moze da u potpunosti da igra njegovu ulogu.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
Sale_M
- Akcionar Mobilnog Sveta

- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
loki13, da jesu.Evo ja jednostavno kad u plejeru ukljucim bass booster opciju basovi budu i prenaglaseni,kad stavim na default onda bude taman kako treba.Cini mi se da su u poredjenju sa hpm 70 tu negde mada one pruzaju jacu izolaciju spoljnih zvukova jer su inear za razliku od mx460
XIAOMI Mi 11 midnight grey