Prijatelji , cestitam stvarno svima koji su nabavili nove fonove . Posebno ovim zadnjima na ovim strava fonovima : iPhone 3G 16gb , iPhone 3G 8GB , Nokia N95 8GB White , Samsung SGH i900 OMNIA 8GB , tj. caletu , miodrageu . madnessu i Ninolini
Nego me zanima jedna stvar , posto vidim da vecina ima ne dva ili tri , nego vidim i po cetiri , pet telefona . Ja na primer sad imam dva , a imao sam i tri do pre par meseci . Zanima me , da li nosite sve ili vecinu telefona sa sobom ?
Ja nosim ova dva . Samsung u torbi a Nokiu u futroli , vezanu za kaish , da mi uvek bude na dohvat ruke . Samsung drzim u torbi jer mi nije prioritetan za poruke , a kad mi treba da nekog zovem , izvadim ga iz torbe jer tamo imam KUL tarifu ili Vip prepaid ( zavisi sta je u njemu ) . I kad treba nesto da usliknem , izvadim opet samsung . Nego me zanima , kad pominjete da koristite toliko telefona , da li ih sve nosite sa sobom i kako se snalazite sa njima u svakodnevnim aktivnostima ? Da li vam ispadaju , da li zaboravite gde ste koji stavili , koji zvoni itd. ?
Jer ja kad sam nosio neko vreme tri , nisam mogao da se snadjem iskreno , koji sam napunio za taj dan , u koji pregradak od torbe sam ga stavio ili u koji dzep sam ga strpao

itd.