Nokia N95 8GB

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

tehno maniac, Ih,bre koji ce ti sad Win 7?Ako nisi bas vest sa racunarom ne bih ti savetovao da ga jos stavljas,samo mozes nailaziti na razne zackoljice.Sacekaj jos malo.Ako si ipak resio da ga probas ne zaboravi backup. :wink:
Sorry for off.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

[Wicker Man, ma samo da probam na lapu.... :wink:
Nokia C6

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47

Post od napalm death »

tehno maniac, hmmm.. jako lose. Nesto tu bas ne valja. Samo par dana .. cc :disgust:

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

tomas.hokenberi, hvala na iscrpnom predavanju i to mi je sve jasno, ali mi nije jasno na kom principu radi na mobilnom telefonu i ima li ko kakvu ideju da se to rijesi!? Ako imas neku ideju, reci :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

Slika

napalm death, kod navigacionog i kod 3-ke (izvini na lošem kvalitetu, sikano je sa E51)

I da wicker man, vešt sam sa računarom :D
Nokia C6

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Da.. vidi se ostecenje. Stvarno lose. I sad da mene hoce opet neko ubedjivati da nokia ima kvalitetan hardware a ovo se javlja kod n73, n95, n958G, n80, 6120c, n93, itd :angry:

PA tebi onda samo ztrebaju tipke.. jel jos negde ostecen? Mislim da bi lako nasao ove gornje topke..

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

tehno maniac, jesi li kupio polovan telefon? Ako jesi onda ti je sigurno uvaljena neoriginalna maska i tastatura... :unsure:

Ni meni, a ni drugim ljudima koje znam, a imaju ovaj telefon ovako nesto se nije desavalo...
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

pE ako je na fals maski timov logo ja cu da se ubijem...
Napalm death, kad nadjem neki dobar fotic, onda cu slikati sve...
Ukratko, to je navigacioni taster, taster 3, taster 5, pocinje i volume taster.
Na zadnjem delu je po uglovima guma spala, nokia nseries bledi, ono metalno oko kamere se ljusti...uzas :x :x
A kada sam ga uzeo bio je nov...
Takva i slicna ostecenja sam ja uocio kod;
6300-navigacioni se izlize, i poklopac baterije se grebe
7500prism-navigacioni se sjb jako brzo
6500c-gornja plastika gde je mesto za punjac otpada
N73-tasteri se lizu, nokia logo kao da je korektorom napisan, klimav poklopac
N76-ljusti se premaz, zastita ekrana brzo puca
N81-ispadaju tasteri
N82-krcka nenormalno
N95 i 8gb-vec sam spomenuo
Poslednja izmena od tehno maniac u Sub, 03. Jan 2009. 22:04, izmenjeno 1 put ukupno.
Nokia C6

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

tehno maniac, i kod mene ima toga sto kazes ali ne u tolikoj mjeri, sigurno zato sto ne pazis dovoljno telefon.
Meni se isto malo guma oljustila sa uglova ali to je zato sto sam ga nosio u njegovoj originalnoj nokia futroli koja nikako nije dobra za njega!(ne znam sto im je palo na pamet da naprave takvu futrolu)
I isto mi se malo trojka oljustila ali i to znam tacno kad i zbog cega, sestri sam dao da igra "milioner" i kad mi ga je vratila posle jedno 10 sati igranja vidio sam da je noktima malo ogulila taster 3.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

napalm death
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od napalm death »

Ma nema veruj mi to veze sa time koliko ga cuvac. Uslikat cu svoju n80 pa ces videt koliko je unistena a bas sam je cuvao.. a kada sam je uzeo bila je kao nova. Bez packe.

Ninolina, ..jeste ovo kod njega ekstremno sto je otsilo ovoliko kao da mu je 5 godina ali genralno nokia stedi na hardweru ali bas ono.. maximalno :x

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

Sensei, pazim ja njega i mazim, veruj mi (ne baš toliko kao U900 pre :lol: :lol: :lol: ), ali ga pazim!Nosim ga u futroli, i nikad mi nije ispao (ali ga koristim mnogo, a to je valjda nokia previdela)
Na telefonu od skoro 500€ takve stvari ne bi trebale da postoje ni u najmanjoj meri!!! :x :x :x
Nokia C6

Mirko BGD
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
:: samsung s8 plus
Kontakt:

Post od Mirko BGD »

ja moj kupio pocetkom juna ako se dobro secam, napravio 41.24h razgovora sa njima, ni traga od gulenja [da kucnem u drvo] jos ga nosio i sa kljucevima [par puta mahinalno ubacim telefon u dzep od jakne] i jos uvek je kao nov

sto se tice kvaliteta izrade najlosije iskustvo sam imao sa n93! tako lose odradjen teefon nisam video, svaka tackica, SVE apsolutno SVE se vidi i prepoznaje. strasno...

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

Kopiram araphela: Specijalnom UNIG metodom (uzmi nož i grebi :lol: :lol: ) ću lepo sve da sastružem sa navigacionog : lol:
Nokia C6

mixajlo
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 05. Jan 2009. 01:26

Post od mixajlo »

kupio sam ovaj telefon 31.12.,plaćen nov 370 evra,mada sam proveravajući cene i na ovom sajtu,ali i u nekim prodavnicama po Novom Sadu nailazio na cene i do 520 evra.Naime interesuje me da li je skinutsa mreže,na njemu ima nalepnica TIM mobile,kao i u samom telefonu kad se pokrene internet.Imam već problema pošto mi se koči telefon i to koliko sam primetio kada koristim kameru.Da li je neko imao slična iskustva?

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

mixajlo, Pa naravno da je skinuta s mreze - sta mislis zasto ima nalepnicu TIM mobile? Zasto se uopste pitas? Tih 370 evra ima svoju "cenu" - dobio si telefon skinut sa mreze, svercovan (a mozda i kraden), garancija koju si dobio (ako si je dobio) vredi koliko i hartija na kojoj je napisana. A pitanje je da li je zaista nov ili "nov". Probaj da reklamiras probleme u radnji u kojoj si ga kupio - zivo me zanima sta ce ti reci ;-).
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

mixajlo, ma neee bre o čemu prčaš??Ako ima tim nalepnice, 100% je original :lol: :lol:
tomas.hokenberi, izgleda je "nov" ipak.... :smutny: :disgust:
Nokia C6

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

imam jedno pitanjce:
objektivno, da li je veliki nedostatak poklopac sociva kamere ili nije?
jel morate da brisete socivo pre svakog slikanja?

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

mrkixxx, objektivno uopšte nije neki nedostatak! Što je i mene iznenadilo jer sam mislio da neće biti tako. Samo sočivo je malo uvučeno unutra pa kad staviš telefon na neku ravnu površinu nimalo se ne prlja. Ja sam za ovih par mjeseci možda jednom obrisao sočivo i to čisto radi reda jer ni onda nije bilo ni najmanje zaprljano :)

mrkixxx
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
:: Xperia Z2
:: android...
Kontakt:

Post od mrkixxx »

Sensei, hvala na brzom odgovoru.to sam zeleo da cujem... :)
nije mi jasno zasto su izostavili taj poklopac?

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

mrkixxx, nema na cemu ;)
Pretpostavljam da su izostavili poklopac jer su morali, zbog stvaljanja dosta veceg displeja u vec postojece kuciste(n95 classic), vece baterije, sireg slajda...da su stavili i poklopac vjerovatno bi telefon dobio dodatno na dimenzijama, a ni ovako nije mali! :)

Odgovori