kao sto naslov rece, imam 6620 i desilo mi se 5-6 puta do sada telefon se ugasi sam od sebe, kad ga ponovo upalim telefon je u istom stanju kojem je bio pre nego sto se ugasio, znaci ako je bio zakljican jos je zakljucan ako je bio otvoren neki program jos uvek je.
jos mi se nijednom nije desilo da ga vidim u momentu kad se ugasi nego samo posle nekog vremena vidim da je ugasen...
nisam siguran da li je problem sa softverom ili je hardwarske prirode, ako je hardware mogu da ga nosim u servis posto je fon pod garancijom
od software-a nemam nista puno instalirano (office, ir remote, answering machine i jos par igrica(6))
problem sa 6620, ugasi se sam od sebe
Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Nokia ● Samsung ● Sony Ericsson ●
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Baš čudno, kao da si dobio "hibernaciju" na mobu...
Složićeš se da je nemoguće da ugasiš mob i da posle paljenja bude otvoren bilo koji program, a da nije pokrenut iz autorun-a. Isto kao i na kompu, sem kada se koristi hibernacija. Da nisi instalirao neki screensaver, ili nešto što samo ugasi display ali mob ostaje aktivan? Ili si pokupio neki virus koji te zeza, mada nisam čuo da neki radi to što se tebi dešava.

Složićeš se da je nemoguće da ugasiš mob i da posle paljenja bude otvoren bilo koji program, a da nije pokrenut iz autorun-a. Isto kao i na kompu, sem kada se koristi hibernacija. Da nisi instalirao neki screensaver, ili nešto što samo ugasi display ali mob ostaje aktivan? Ili si pokupio neki virus koji te zeza, mada nisam čuo da neki radi to što se tebi dešava.
● PRAVILA FORUMA ●
nije mi jasno nikako, prvo sam i ja to pomislio da ima neki screen saver, ali nista slicno nisam dowloadowao. skroz je cudno kad ga upalim on bude zakljucan.
danas sam bio u servisu, rekli su mi da trreba da ga posalju u nokiu da ga poprave i da je to manufactures defect, jer se to desavalo pre na nekim modelima ali do sada ne na 6620
idem da napravim backup pa ga saljem
poz
danas sam bio u servisu, rekli su mi da trreba da ga posalju u nokiu da ga poprave i da je to manufactures defect, jer se to desavalo pre na nekim modelima ali do sada ne na 6620
idem da napravim backup pa ga saljem
poz
- Miškoni
- Administrator
Pa, nije odavde - naravno...
Kad smo već kod toga, gde obitavaš 022, DVD zona 1..?
Javi kako je prošao servis.

Kad smo već kod toga, gde obitavaš 022, DVD zona 1..?

Javi kako je prošao servis.

● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
Joj, znači i na zapadu može da dođe do žešćeg drndanja po tom pitanju...
Dobro, ako su ga konačno sredili - odlično. Jesi li ga opet nosio u isti (prvi) "ovlašćeni" servis ili..?

Dobro, ako su ga konačno sredili - odlično. Jesi li ga opet nosio u isti (prvi) "ovlašćeni" servis ili..?
● PRAVILA FORUMA ●
ma da, odnesem ga kod providera gde sam kupio pa ga oni salju dalje u nokiin ovlasceni servis..
samo sto prvi put kad ga niusu popravili zvao sam nokiiu direktno i oni su rekli da ga posaljem ponovo i da ce oni kao da se pobrinu da ovaj put bude popravljan
a to sto nece da ga zamene posle 30 dana im sluzi da bi kupio produzenu garanciju, znaci kao mogao sam da kupim jos za $100 extra garanciju i tim mi daju jednu besplatnu zamenu telefona ako se polomi, crkne.... i daju mi jednom u 2 godine novu bateriju besplatno sto ja nisam uzeo zato sto cu sledece godine da menjam telefon opet...
na zapadu te drndaju kao stoku i samo zavlace, nije sve ovde kako izgleda na TV
samo sto prvi put kad ga niusu popravili zvao sam nokiiu direktno i oni su rekli da ga posaljem ponovo i da ce oni kao da se pobrinu da ovaj put bude popravljan
a to sto nece da ga zamene posle 30 dana im sluzi da bi kupio produzenu garanciju, znaci kao mogao sam da kupim jos za $100 extra garanciju i tim mi daju jednu besplatnu zamenu telefona ako se polomi, crkne.... i daju mi jednom u 2 godine novu bateriju besplatno sto ja nisam uzeo zato sto cu sledece godine da menjam telefon opet...
na zapadu te drndaju kao stoku i samo zavlace, nije sve ovde kako izgleda na TV