madness99, budžet je iz principijelnih razloga nešto više od 300€, najviše do 350. Zaista sve preko toga je bacanje para, jer su to ipak telefoni. Eh, da moj tata radi što i tvoj, ja bih nabavljao još više telefona nego ti i bio bih sreeećan kao malo dijete.
miodrage, kamera je izuzetno važna, ali je podjednako važno da bude izuzetno brz i pouzdan
smartphone, nikako dumb, jer mi treba da na njemu radim sve, a da mi N91 bude samo za muziku, pošto je on mnogo, mnogo spor kad se optereti aplikacijama, a i slabe su mu interna i RAM memorija. Naveo sam da je važna dobra kamera i u prvom postu, čini mi se, a da muzika nije, jer N91 je ide nikud.
cebzab, ovo što je
miodrage rekao za HD je ono što i ja mislim, za ostalo priznajem da je odlična spravica.
mm1, drago mi je da nam se stavovi toliko poklapaju i puno ti hvala za sve te lijepe riječi o meni

, ali te moram posavjetovati da telefon ne uzimaš kao ja, jer ja imam specifične, kad se malo pogleda i neobične, kriterijume. Da si recimo po mom receptu uzeo N91 vjerovatno bi me kleo do kraja života, jer premda je to po meni fenomenalan telefon, koji ne bih mijenjao ni za koji osim za novi isti takav

, on objektivno ima mnogo mana, čak i za mene. Najviše mi se sviđa ovaj i7110 i mislim da ću njega čekati, samo da ne bude preskup, a ne bi trebalo ako Samsung hoće da se takmiči sa Nokijom. Drugi favorit je Omnia, pa nek' je all-touch, ali samo da nije preskupa, rizikovao bih sa tom kamerom, ali ne želim za 450€ da mi bude slaba kamera i da telefon ne bude savršen... Onda N82 ili N95 8GB, ali zavisi od cijene, a i
madness99 je potpuno u pravu za oba modela što je rekao... Ne znam, ljudi, hvala vam puno na ovako korisnim predlozima, ali mislim da je
Vlada Zem najviše u pravu, da ću ja sam sebi tu najbolje pomoći. Ovaj Samsung mi je najbolji po kriterijumima: lijep metalni dizajn (da ne idem na plastikanere da ih bude sramota uz N91

), doduše dosta liči na U800, ali to nije grijeh kad su oba lijepo dizajnirani; ima veliki displej, brz Symbian najnoviji, dobru kameru (bar po spec) i tako još mnogo toga...
IDzO, hvala!
Pozdrav!