Ultimativni all-in-one smartphone?

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Uu, hvala. Samo što sam je 800km od Subotice. :) Ali hvala!

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Njami
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 23. Feb 2008. 15:59

Post od Njami »

Vincent, :D nema na cemu. Potpuno sam zaboravio da si u Crnoj Gori. Mozda salju Post expresom, ko zna.
Pozdrav :wink:
Linux&Android

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Vincent, Ako mislis na G810 - koliko sam ja shvatio citajuci preglede i strane forume - G810 moze da napravi sasvim pristojne fotografije i bolje od N95 ali ne sa default podesavanjima. Prema njima je za optimalnu upotrebu kamere na G810 potrebno upoznati se dobro sa njenim podesavanjima i eksperimentisati.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Uh,bre Vincent, nikako da ti pomognemo,sve se vrtimo u krug. :)
Ja vec rekoh da bi ti (po meni) najvise odgovarao G810.Cini mi se da si negde naveo da je malo veci (ili se varam),da jeste, ali nekako bas lepo lezi u ruci,onako phone je bas muski.
Sad navodi se mana sto je slajder,jeste ali je kreator Samsung a ruku na srce ako bih ikada vise uzimao slajd telefon (posle 6280) to bi bio samsung,jer oni ga bas odrade (cini mi se ) posteno i dobro ga utegnu.E sad flet,to je nekad pitanje srece...
Ako planiras skoro kupovinu onda bih ti zaista preporucio G810.A ako ipak nije urgentno onda da mozda sacekas ovaj i7110,samo... :roll:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

Ma nije "urgentno", N91 odrađuje smartphone posao (samo sporije), evo sam ga baš skoro nakrcao svačim i radi dobro, čak nije ni prespor (ili sam se navikao), a V3 kao sekundarni nije loš, i dalje je jedan od najljepše dizajniranih telefona, a i funkcije telefona obavlja vrlo zadovoljavajuće (osim prokleti SMS). G810 jeste best buy, ali me nešto odbija od njega, a privlači ovom i7110. Biće da je luda glava, ali to su mi svi rekli i za N91. :) Hvala vam svima puno na ovako velikoj želji i trudu da pomognete! I vjerujte da ste pomogli itekako, naročito hladeći me od 6220 koji niko nije ni onjušio, jer koliko god bio "i jare i pare" ipak mi neće biti dobar na duže staze. Ipak neću trčati sa kupovinom, dok ne vidim ovaj i7110 uživo, da se ne pokajem. Najizvjesnije je da neću uzimati Nokiju, da malo od nje odmorim, a i N91 je tu dok ne crkne... I poslije. :)

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

U potrazi za novim telefonom otpala je jedna stavka: kamera. Naime, dobio sam Canon A2000 IS (optički zum 6x, 10 megapiksela, 3" displej i još mnogo opasnih džidža) na poklon, tako da mi kamera u telefonu više ne igra tako značajnu ulogu. Kad osmislim nove kriterijume i odaberem nekoliko modela koji mi se najviše sviđaju, vraćam se da vas davim.

Odgovori