Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
Za koliko moze da se uzme K800,810 i W810.
Koliko je problematican dzojstik, i da li je kod njega caka, ili radi, i radice ili ne radi....
Koliko kosta ciscenje ili promjena dzojstika...
Koliko je problematican dzojstik, i da li je kod njega caka, ili radi, i radice ili ne radi....
Koliko kosta ciscenje ili promjena dzojstika...
Doktor Foster, krenuo za Gloster u vrijeme strasne kise.... U baru je stao, do pasa propao u Gloster ne ide vise....
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
SE W950+senheiser sluske, MOto F3
Zeleo bih da prodam postojeca 2 telefona i da uzmem neki po mojoj meri ali...problem je sto je 1 telefon samsung e830 star godinu dana i nemam pojma koliko vredi, a 2 mi predstavlja jos veci problem...to je neki verovatno kineski telefon, podrzava 2 kartice istovremeno ima touch screen i jos 300 cuda, ali ja ne znam ni kako se zove, ni koliko kosta, a pri tome je nov. Pomoc!!!
Moj N82, crn, full oprema, ne radi mu 1 zvucnik, odlicno ocuvan spreda, iza se malkice izlizao oko kamere, i jos jednu manu to je da je pukao poklopac od baterije tacno na pola, ali se odlicno drzi na plastifikaciju. E sad, zvucnik mu definitivno popravljam, i zreo je za mijenjanje maske. Koliko sa novom maskom mogu da ga prodam, a koliko bez?
Znaci: N82, 2GB, CD, DVD, slusalice, dodatni dio za slusalice sa kontrolelrom, TV out, kristal kejs,
USB, mmmmmmm, mislim da je to to. Mogu i da ga kompletiram (koliko bi maska mogla da bude???) i upt da softa da uradim i kupim masku i memorisku od 8 GB. Koliko tada bi me kostao, a koliko u ovim uslovima?
Hvala
Znaci: N82, 2GB, CD, DVD, slusalice, dodatni dio za slusalice sa kontrolelrom, TV out, kristal kejs,
USB, mmmmmmm, mislim da je to to. Mogu i da ga kompletiram (koliko bi maska mogla da bude???) i upt da softa da uradim i kupim masku i memorisku od 8 GB. Koliko tada bi me kostao, a koliko u ovim uslovima?
Hvala

Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
- nebitan_lik61
- Banned
- Pridružio se: Sub, 01. Nov 2008. 03:36
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Laki024 opet ti...AMAN ČOVEČE OVDE SE NE TRGUJE NITI OTKUPLJUJE, nego se procenjuje cena telefona nor. koliko možeš na oglasima da ga prodaš.Ako nemaš ništa pametnije da kažeš od 175€ za N82, onda bolje ćuti i nemoj se pojavljivati u ovoj temi 
I to su potpuno minimalne cene za te telefone , znam jer sam upoznat sa otkupnim cenama pojedinih modela, a N82 u full opremi (punjač, sluške, kabal, TV out, 2GB memorijiska, uputstva, kutija) u odličnom stanju vredi oko 210€ u otkupu

I to su potpuno minimalne cene za te telefone , znam jer sam upoznat sa otkupnim cenama pojedinih modela, a N82 u full opremi (punjač, sluške, kabal, TV out, 2GB memorijiska, uputstva, kutija) u odličnom stanju vredi oko 210€ u otkupu
Nokia C6