Zar je moguce da se samsung tek kod najnovijeg modela OMNI-e setio da omoguci da moze da se menjaju melodije za poruke , po zelji ? Malo mnogo im je trebalo .
Inace ,
annaBG, i ja sam ranije imao velike probleme sa kupovinom telefona , najvishe zbog nemogucnosti da se telefon upozna skroz pre kupovine . Morao si na brzaka da procackash telefon , ako ti prodavac dozvoli naravno

, i da sa svojim kakvim takvim znanjem , procenish da li ima sve sto trazis od telefona ili ne . Pa onda ako kod kuce provalish da nema nesto , sto si zaboravio da pitash ili si prevideo da proverish , onda dolazi prodavanje telefona preko oglasa , kupovanje novog itd, itd, itd.
Od kad je internet ushao u mnogo domova kod nas , i od kad mozes kompletne infomacije da dobijesh preko neta , mnogo je lakshe . Pre kupovine pokushash sto vise da saznas na forumima , raznim review sajtovima itd. , pa onda maltene i ne mora prodavac i njegovo "vrhunsko znanje"

da se stavljaju na test
Sve znash sam i znash tacno sta kupujesh .
Zanima me na sta obarcate najvise paznju kada kupujte mobili?
Sta je ono sto prvo gledate?
Pa , ako sam se ranije preko neta raspitao dovoljno sta ima telefon koji kupujem , onda mi preostaje jedino da vidim neku falinku doticnog komada . Fizicko , ne daj Boze , ostecenje itd. I obavezno ukljucujem telefon u radnji pre kupovine , i malo procackam po meny-ju da vidim kako radi .
Inace da imam para "mis'im ono da ne gledam"

, uzimao bih obavezno neki najnoviji smart telefon , jer kod njega bi trebalo sve sitnice a i mnogo vishe , da budu prisutne i najverovatnije nista od stvari koje meni trebaju ne bi bile izuzete .