Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Nek ostavi telefon najmanje 5 minuta a pozeljno je i vise da ga UOPSTE ne dira i nakon toga ce se opet moci otkljucati sa sifrom koja je postavljena, znam jer sam imao taj "problem" i imao sam ovaj telefon. Kakvo crno flesovanje i servis....

Poslednja izmena od janka_88 u Pon, 12. Jan 2009. 04:07, izmenjeno 1 put ukupno.
- Slobodan_NS
- Entuzijasta
- Pridružio se: Ned, 07. Okt 2007. 20:48
- Slobodan_NS
- Entuzijasta
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
SlobodanNS znam o cemu pricas ali janka88 je u pravu jer ako si samo promenio sifru trebalo bi da mozes da ukucas novu.To se i meni desilo na n73.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- janka_88
- Expert
- Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
- :: Samsung S21 Ultra 5G
Slobodan_NS, o tome ti i ja govorim. To je opcija o kojoj ti ja pricam. Nemoguce je da je telefon totalno blokiran, morao je biti samo na 5min i onda se opet aktivira sifra koju si ti postavio. Bilo bi glupo od strane nokije da napravi takvu "zastitu od kradje" a da pritom ne naglasi korisniku za to. A ovako napise nakon petog pogresnog pokusaja otkljucavanje da je 5min telefon nemoguce otkljucati, a ako u tih 5minuta uopste pritisnes bilo koju tipku onda se to vrijeme opet produzava za 5min i tako u nedogled. Ako pokusas izvaditi bateriju onda neces moci ni upaliti telefon jer ce opet traziti sigurnosni kod pri paljenju. Vjeruj mi da ti ovo pricam na osnovu vlastitog iskustva.
- Slobodan_NS
- Entuzijasta
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 22. Dec 2008. 22:28
Imam N73 ME,probao sam da updatujem firmware,ali je poceo stalno Nokia updater dA izbacuje poruku kako je telefon diskonektovan(iako je telefon nedirnut lezao na stolu ,povezan)i da treba da skinem bateriju,punjac,kabl,pa da opet to vratim usb kabl,pa bateriju pa punjac i onda kliknem na Retry.Prvi put mi je pokazao da ima 15minuta do kraja,sledeci put 3 minuta i svaki sledeci ,ne znam koliko puta, da ima 1 sekunda do kraja i to traje nekoliko minuta(pise kao UPDATING SOFTWARE),a stoji 1 sekunda i onda izbaci da je telefon diskonektovan.Na kraju sam kliknuo na CAncel i od tada ne mogu da upalim telefon!
Pomagajte,sta da radim,nisam valjda sj..ao telefon totalno????
POstoji li nesto sto mogu da uradim i vratim telefon u operativno stanje?
Pomagajte,sta da radim,nisam valjda sj..ao telefon totalno????
POstoji li nesto sto mogu da uradim i vratim telefon u operativno stanje?
Procitaj ovo:
A ako si skinuo kabl sa fona moras ga odneti u servis da ti ga ozive preko nekog tool box-a.Sale_M napisao:Naime,posto Nsu dosta problematicno radi vec duze vreme,ko zapadne u probleme prilikom update-a neka uradi prostu stvar ukoliko program zablokira.
Jednostavno iskljucite Nsu pomocu Windows Task Menadzera i nakon toga startujte ga ponovo i update ce biti zavrsen.
Napomena:nikako ne skidati kabl sa fona.I ovo radite samo u slucaju da nemate opciju da prekinete rad Nsu-a iz samog programa.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Postovani, imam nokiu e 51 i instalirao sam pc suite 7.1 ali imam problema sa mms sync, uvek trazi da se instalira mada su setinzi vec napravljeni. Trazi da se instalira group ds plug in (ne znam sta je ovo). Dok ovo se ne instalira ps suite je jednostavno zakoci. Ne znam u cemu je problem. Mozda moze neko pomoci. Takodje updater ne radi. Hvala unapred
- severnjaca
- Banned
- Pridružio se: Uto, 23. Sep 2008. 06:40
Imam roblem sa porukama kod nokie n73 ME,kad mi dodje poruka ne mogu da je otvorim,pojavljuje mi se u inboxu upitnik pored teksta poruke i uopste nemogu da je otvorim,samo vidim prve 3 reci poruke i to je to.....U cemu je lek????Pomozite dobri LJUDI!!!!!!!!! brisao sam ostale misleci da je pun inbox,al nije,gasio pa palio fon ,ne vredi.....Jel se nekom ovo desilo vec???????Pozz