Nokia N78
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
napalm death ja idem da kupim fon za 5 dana...ti da si malo pratio prepiske onda bi znao...a naravno da znam gde pise ali ja pitam da bi znao sta imaju drugi...
da li neko moze da mi kaze da li ima finac ili madjara tj. neka kaze svako kome nije tesko da pogleda sta mu pise iza baterije... I DA LI U BEOGRADU U SVAKOJ RADNJI JESU FINCI ILI NE ??? 

pun1sh3r, kakve to ima veze.....Ja stvarno ne znam odakle je moj,niti me je briga.Znam da imam garanciju ovlascenog distributera i to mi je dosta.Da sad skidam poklopac koji se tesko skida,pa jos i bateriju,ne pada mi na pamet,jer telefon prosto nikad ne gasim,i ne volim da to radim.Ako mene pitas,ukoliko zelis sigurnost i mirnu glavu po pitanju servisa i garancije,lepo idi tamo gde prodaju telefone sa Alpha Copy ili Mobis pecatom na garacniji,i kraj.....Ne vidim neku veliku dilemu oko toga,s obzirom da ja iz principa ne kupujem po divljim radnjama.
nmg da vjerujem da kupujete kod ovlascenog distributera fon
Kad gotovo svaki telefon moses da nadjes za 100 manje, mislim ta N78 je 300 u zvanicnim radnjama, a ovamo je 180e kod divljaka. Pa sta ako pise TIM na njemu? To je urbani mit da mu to nesto smeta, i da posle ima problema.

Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710
@Leonel
Mozda nije u pitanju samo "urbani mit, evo npr. ja ne bih nikad nosio tel koji je brendiran hardverski, pogotovo ne N78. dok za sv mi je totalno svejedno, ubacim novi i "isto sranjce" ..
evo sta je donosi novi sv.
New features:
- Boingo – Cancelled
- Comes With Music (CWM) - This SW Version includes CWM enablers.
Changes:
- Bluetooth:
- N78 to CK-07W Audio Lost at regular intervals
- Call Not Working With Bluetooth Headset
- WLAN:
- WLAN APN passed along with SDP contents is not utilized by Real Player
- Power Management:
- Sleep current too high while video applications at background
- GPS:
- The phone freezes when launching the Trip distance by clicking the link in Help content
- PC Suite:
- Harvester Server doesn’t close all necessary connections to other services during backup/restore
- SIM/USIM:
- Incorrect error codes are passed by TSY from SIM server to application layer for Smart card feature
- Radio:
- RadioLauncher gets corrupted state when VisualRadio exits
- Podcast:
- Podcasts garbled search results when entering a number as the search title
- Photos:
- Crash when launching Photos application after restoring from memory card
- Slideshow doesn’t work after used device for a while
- Internet:
- FM frequency range extends below 87.5MHz
- Maps:
- Maps “My position” and “My place” are translated into the same Chinese
- Messaging:
- E-mail username truncated causes problem with login
- Adding new number from SMS to existing number in ADN causes corruption
- Download!:
- Download client doesn’t work with certain operators WAP APN
- Other Changes:
- Java platform version number not updated in IAD
- Widget installer plugin cannot be upgraded
- Removing battery during alarm makes the device unusable
- Stub sis file doesn’t include httptransfer component
- Paths are incorrect in cenrep creation file (Naviscroll and FMTX affected)
- Internal Debugging tool wrongly included in Production SW
- Device cuts off URL parameter in RTSP streaming link
- Delivery via Device Management corrupts EAP-FAST PAC file
- TCK failure with HTTP and AMR Combination
- SpaceUI doesn’t allow for changes when a default number is assigned in Phonebook
- Display corrupts with 3rd party application BestCalc
Mozda nije u pitanju samo "urbani mit, evo npr. ja ne bih nikad nosio tel koji je brendiran hardverski, pogotovo ne N78. dok za sv mi je totalno svejedno, ubacim novi i "isto sranjce" ..
evo sta je donosi novi sv.

New features:
- Boingo – Cancelled
- Comes With Music (CWM) - This SW Version includes CWM enablers.
Changes:
- Bluetooth:
- N78 to CK-07W Audio Lost at regular intervals
- Call Not Working With Bluetooth Headset
- WLAN:
- WLAN APN passed along with SDP contents is not utilized by Real Player
- Power Management:
- Sleep current too high while video applications at background
- GPS:
- The phone freezes when launching the Trip distance by clicking the link in Help content
- PC Suite:
- Harvester Server doesn’t close all necessary connections to other services during backup/restore
- SIM/USIM:
- Incorrect error codes are passed by TSY from SIM server to application layer for Smart card feature
- Radio:
- RadioLauncher gets corrupted state when VisualRadio exits
- Podcast:
- Podcasts garbled search results when entering a number as the search title
- Photos:
- Crash when launching Photos application after restoring from memory card
- Slideshow doesn’t work after used device for a while
- Internet:
- FM frequency range extends below 87.5MHz
- Maps:
- Maps “My position” and “My place” are translated into the same Chinese
- Messaging:
- E-mail username truncated causes problem with login
- Adding new number from SMS to existing number in ADN causes corruption
- Download!:
- Download client doesn’t work with certain operators WAP APN
- Other Changes:
- Java platform version number not updated in IAD
- Widget installer plugin cannot be upgraded
- Removing battery during alarm makes the device unusable
- Stub sis file doesn’t include httptransfer component
- Paths are incorrect in cenrep creation file (Naviscroll and FMTX affected)
- Internal Debugging tool wrongly included in Production SW
- Device cuts off URL parameter in RTSP streaming link
- Delivery via Device Management corrupts EAP-FAST PAC file
- TCK failure with HTTP and AMR Combination
- SpaceUI doesn’t allow for changes when a default number is assigned in Phonebook
- Display corrupts with 3rd party application BestCalc
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
- :: Samsung galaxy Ace 2
Leonel, pa ne mozes tako da pricas. Normalno je da je bolje da se kupi kod legalnog distributera, ipak imas neku sigurnost! JEste i ja sam kupio kod "divljaka", ali tu je problem samo nedostatak novca. DA sam imao malo vise sigurno bih kupio kod legalnog. Najverovatnije su onemogucili hack 

Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10
Leonel, ti veruj sta hoces,ali ja sam svesno platio N78 kod Com Trade-a nesto preko 300 evra,jer ako crkne,zelim da imam garanciju koja vredi nesto,a ne rec budjavog servisera na parcetu papira....A eto,falilo nesto ili ne,ja ne zelim da nosim brendirani telefon,ne volim i tacka.I Samsung G600 kad sam kupovao isto sam ga platio oko 300 kod zvanicnog distributera,iako je nesto malo preko 200 bio po divljim radnjama.Imam pare i nije mi zao da ih dam za sigurnost.A vrlo dobro znam kako lose dekodirani telefoni mogu da imaju problema sa trajanjem baterije,ispadanjem iz mreze ili na primer ne prihvatanjem nijednih drugih parametara za mms,gprs osim onih fabricki ubacenih za operatera na kog je bio kodiran.Ako je tebi to zezanje,meni nije.
dadinho, jesu ovo stvari koje novi sw popravlja ili koje donosi sa sobom?ako je ovo drugo,onda cemu uopste raditi update?
dadinho, jesu ovo stvari koje novi sw popravlja ili koje donosi sa sobom?ako je ovo drugo,onda cemu uopste raditi update?
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
- :: Samsung galaxy Ace 2
Ali na nokijinom sajtu nema nikakvih obavestenja da je izasla nova verzija, tj. 20.149
Moj prvi D600(posto sam imao 2 jer sam prvi zamenio, jedva) je imao tih problema zato sto je lose bio dekodiran. Nije imao oznaku mreze, ali je bio zakljucan. Nov telefon star ni mesec dana sam punio 2 puta dnevno!
Ja zamenim bateriju, kad ono jos gore! A za signal da ne pricam.....

Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10
znam...naravno i ja cu da uzmem crnu,a nisam ni znao da crna postoji ...tnx !!!!
jel ti se iza vidi npr oguoljotine na masci ?!
da li je zadnja maska ruzna sa onim linijama ?valja sa leva na deole desno i obrnuta (ako me shvatate ) i da li se grebe dosta ta maska i da li se uopste grebe i kako se to vidi (ako se grebe ;malo,puno...) ???

da li je zadnja maska ruzna sa onim linijama ?valja sa leva na deole desno i obrnuta (ako me shvatate ) i da li se grebe dosta ta maska i da li se uopste grebe i kako se to vidi (ako se grebe ;malo,puno...) ???
to je pre svega zato sto je predpostavljam u pitanju serija koja je uvezena i placena u dinarima po ondasnjem kursu,pa cena u dinarima ne varira,a kako je evro skocio,logicno da to ispada manje.To,i regularno blagi pad cene sa trajanjem modela na trzistu,plus sto imam utisak da se bas mnogo i ne trazi...mozda nisam u pravu.