Mp3,radio,memorijska - najjeftinija varijanta

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Mp3,radio,memorijska - najjeftinija varijanta

Post od vlada1970 »

Cao drugovi ,

mozete li da mi predlozite najjeftiniju varijantu za telefon pod ovim uslovima:

1. mp3 plejer
2.stereo FM radio ( ili obican mono FM , ako nema stereo ) , i ako moze da se slusa radio bez ubacivanja slusalica
3.slot za memorijsku karticu ( SD preporucljivo )
4.sto duze trajanje baterije
5.po mogucstvu Nokia , ali moze i neki drugi bez problema
6.OVO JE OBAVEZNO - sto jaci zvucnik za slusanje mjuze i radia , bez slusalica

Poenta mi je da u zadnje vreme volim da slusam mjuzu u busu dok vozim , ali bez slusalica . Znaci , necu da imam sluske u usima , jer mi smetaju tokom voznje a posto su vecinom nasi busevi takvi kakvi su , i moras da se dovikujes maltene sa osobom pored sebe , zbog buke :lol: , hteo bih da se mjuza ili radio koji se pustaju preko zvucnika , cuju odlicno.

Baterija bi trebalo da izdrzi konstantno bar 5-6 sati slusanja , ako moze toliko . Jer ovaj moj samsung P850 ima super zvuk i vrlo je kvalitetan stereo ali em nije jak spoljni zvucnik da preglasa svo tandrkanje u autobusu , em mu baterija traje maksimum 2,5-3 sata .

Ostale funkcije me ne zanimaju uopste , jer imam ovaj samsung i malu Nokiu 1600 ,za pricu i poruke itd. Ovaj fon bi bio iskljucivo zbog slusanja mjuze i radia . Provalio sam da se kolege , koje imaju mp3 plejer i na njemu slusaju radio tokom voznje , zale da im se menjaju stanice tokom voznje a da kolege koje radio koriste na telefonu , nemaju taj problem i da na primer jednu stanicu slusaju bez problema sa jednog kraja grada na drugi . Gde god da im je pocetna ili krajnja stanica .

Na kraju , da iskoristim ovaj post ,mada ne spada za ovaj forum ,ako smem da pitam , i sto se tice tih mp3 plejera . Znate li neki koji ima ovakve slicne osobine i funkcije , sa spoljnim zvucnikom , radiom , dugim trajanjem baterije , slotom za memorijske itd ? Ovo pitam usput jer znam da bi takvo resenje najverovatnije kostalo mnogo vise od jeftine varijante sa telefonom , ali cisto da uporedim .

p.s. Ja na primer ne nadjoh mp3 plejer sa zvucnikom kod koga moze mjuza i radio da se slusaju bez slusalica :unsure:

Hvala unapred , Vlada 8)

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

vlada1970, šta misliš o SE w950??Na njemu je zvuk uz neke drajvere super..... :wink:
Nokia C6

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

vlada1970, Jel to planiras da sa svima u autobusu podelis svoj muzicki (ne)ukus? :disgust:

Za tebe je onda prava tema ovo: viewtopic.php?t=16903&postdays=0&postorder=asc&start=0

Ili je ovo neka sala?
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

nebitan_lik61
Banned
Pridružio se: Sub, 01. Nov 2008. 03:36

Post od nebitan_lik61 »

vlada1970, probaj w350...za 130eurica dobijes to sto zelis...a i neobican je, budi nostalgiju...

tomas.hokenberi, mozda covek samo pokusava da prezivi onu bolumentu u busu koja bi svima j*****a majku i koja nikada nema pare za kartu...

pusti coveka :wink: mozda ne vozi na tvojoj relaciji :roll: :D :lol:
Even a clock that does not work is right twice a day

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Thanks ljudi . Svidja mi se i w950 i w350 . Mada sad procitah da nema tako jake zvucnike w350 . A w950 bih morao polovan da kupim .

Gledam ovaj samsung i450 i ovi spoljni zvucnici me impresioniraju , ali ga nema u ponudi nigde . A i ko zna koliko bi kostao . Hteo sam neko ultra jeftino resenje , ako postoji . Mada cu mozda i morati da kupim polovan neki .

tomas.hokenberi, ja sve mislim da je doslo vreme mladje generacije sofera koja ne slusa vise turbo-narikace kafanskog karaktera :lol: Sve vise cujem lepu mjuzu po busevima .

Ja sam iskreno bio pohvaljen od strane putnika , kad sam pustao neke instrumentale . Peter White i slicno . Vrlo ugodna mjuza za putovanje . Mada se to retko sa mog fona cuje dalje od dva metra , van kabine .

Evo na primer moj ukus , pa proveri . Starija sam ja malo garda i nisam odrastao na "losoj" mjuzi .
:wink:

http://rapidshare.com/files/183089366/Scoop.mp3

Bas me zanima , da li bi ovo voleo da cujes u busu ? Ovo je ono sto ja najvise slusam .

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

vlada1970, Nemoj pogresno da me shvatis - ali bez obzira da li mi se svidja ili ne svidja to sto neko slusa, mislim da je neuljudno glasno slusati muziku ili vesti ili bilo sta u autobusu ili na ulici. Naravno da brze reagujem na "narikace" koje slusa vecina klinaca danas ali mi ne pada napamet da ja sad pustam njima i ostalima u autobusu "moju" muziku samo zato sto mislim da je ono sto ja slusam "dobra muzika". Jednostavno muziku slusam na slusalicama i nikom ne namecem svoj ukus (ili neukus zavisno od toga sta ko voli da slusa).

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

vlada1970, ultra super mega jeftino rešenje je onaj vodaphone music :D
A malo elegantnije samsung f400!
A verujem da ćeš za w950 napraviti kombinaciju sa gargamelom4, pošto on valjda još nije prodao njegov :D
Nokia C6

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Ok , no problem . Mislio sam samo da prodiskutujem . Cenim slusanje na slusalicama , najpostenije je . Ali em ne smemo fakticki da imamo slusalice na "ushesima" :oops: , em stvarno smetaju u voznji jer se stalno okreces levo desno i plus ne cujes tada kad te neko nesto pita ili desavanja u saobracaju , sto je nedopustivo .

Ja ne mislim da pustim mjuzu na razglas , sto se kaze , nego cisto da u kabini mogu komforno da cujem i niske i visoke tonove . A imajuci u vidu da su vecinom busevi grozno bucni :chytry:

edit :

tehno maniac , jel mislis na Vip-ovu ponudu telefona ? Da li znas jel oni mogu sve sto sam napisao ? Znaci , da se i mp3 i radio slusaju na spoljnjem zvucniku i da imaju slot za memorisjku i da baterija dugo drzi ?

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

vlada1970, cek cek ja sam tek sada shvatio ti se ne vozis u bus nego ga vozis?

Aprpopo radija mislim da ces tesko naci jeftin model koji radi bez slusalica kao antene.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

tomas.hokenberi, jeste , music gsp driver here :lol:

Ok , ma i to je najmanja briga , ako se sve ostalo uklopi . Stavim sluske da bih slusao radio a prebacim na spoljni zvucnik da se slusa . Jel tako moze ? Ja mislim da bi tako trebalo da moze ,jer nisam do sada imao ni jedan telefon sa radiom .
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

vlada1970, može sve to, samo ne znam koliko kvalitetno...ali za 5500 dinara ne možeš ni dobar mp3 plejer da kupiš..a ovaj vodaphone ima i memorijisku, i radio, i mp3, i kameru, i prilično je mali..A i cena je neverovatna...ako nije dobar muzičar-pokloniš ga :D

Video sam onaj F400 u romingu, znači ima ga, ali i450 nikada nisam video...Možda ti odgovara neka polovna n81, ali ona nema radio...
Nokia C6

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Please tehno maniac, imas li link za te vodaphone telefone ? Ne mogu ovde na forumu da ih nadjem nikako :blinky:

Samsung i450 ima strava spoljne zvucnike , steta sto nema vise da se kupi . A i pitanje je iskreno jel ga uopste bilo ranije .

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

vipmobile.co.yu :wink:
Nokia C6

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

O covece , thanks , nije mi palo na pamet da udjem na njihov sajt , LOL :o

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Slušalice moraju biti utaknute za fm radio, i kod jeftinih i kod skupih modela.
Ako ćeš polovno, Nokia 6233 ti je odlična za tvoj slučaj, a najbolje zvučnike (koje sam čuo) ima SEw550 (256mb, nema proširivu memoriju).

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

Vlada Zem, tačno, 6233 (good oldie :D) ima bolje zvučnike od N82! :o
vlada1970, zajeb, onaj 527 music nema MP3 :shock: ..čemu li mu onda služi rupa za memorijisku :ohmy:
Nokia C6

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Razmisljao sam i ja o 6233 . Vrlo dobar i jak zvuk . Mada , kao "Pirocanac po opredeljenju" :lol: gledam , ima li jos nesto jeftinije . Grozan sam ponekad , priznajem .

tehno maniac, sad videh na sajtu vipmobile-a da ima mp3 ? :blinky:

http://www.vipmobile.rs/cm/private/post ... _Music.php

Ima li neko na forumu ovaj fon mozda , da mi kaze tacno ? I jel moze mjuza da se slusa na zvucnicima ?

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

vlada1970, a i 5200 zvuči odlično preko zvučnika provereno!Jaka baterija, radio, 2,5 mm izlaz, microSD memorija...polovna 50€ :)
Nokia C6

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Thanks veri mackovic tehno maniac, nisam se setio ni 5200 , ni 5300 . Super fonovi . Sad cu da pregledam review . Izgleda da ce jedan od njih da "padne" polovan . 8)

nebitan_lik61
Banned
Pridružio se: Sub, 01. Nov 2008. 03:36

Post od nebitan_lik61 »

vlada1970, vip 527 music sam video na oglasima da prodaje neki tip...probaj da nadjes...ja sam to video mozda pre par dana..gledaj i one oglase sa strane..pa pozovi i cisto se raspitaj sta nudi taj telefoncic 8) sa srecom !
Even a clock that does not work is right twice a day

Odgovori