Lopovi iz mt:s-a ukidaju sve "besplatne" poruke
- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak 
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
- miodrage
- WP_guru 
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
vlada1970, Mix500. Elem, verovatno ce sutra da bude aktivirano, ili rekli su mi ako ne sutra onda u ponedeljak. Inache su trazili da im ostavim karticu, sto sam rekao da apsolutno ne dolazi u obzir, jer je meni telefon stalno potreban, pa sam obecao da cu cim mi se aktivira da im odnesem staru karticu. 
AquaZX, s obzirom na kucni WiFi, i vishe mi nije toliko neophodan net, uzecu neki tarifni dodatak, tipa 5 MB, mozda 12MB, i to ce da mi pokrije sve potrebe. A zahtev je podnet danas u 15:40
AnGeL oF LoVe, skoro sve promocije mt:s-a koje su nesto vredele ja sam visestruko iskoristio - da ne kazem zloupotrebljavao.

AquaZX, s obzirom na kucni WiFi, i vishe mi nije toliko neophodan net, uzecu neki tarifni dodatak, tipa 5 MB, mozda 12MB, i to ce da mi pokrije sve potrebe. A zahtev je podnet danas u 15:40
AnGeL oF LoVe, skoro sve promocije mt:s-a koje su nesto vredele ja sam visestruko iskoristio - da ne kazem zloupotrebljavao.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
						- 
				<Milanche>
- Entuzijasta 
- Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 23:39
Lopovi i dalje "kraduckaju", da ne kazem otvoreno KRADU. Znaci, vratili su "besplatne" (unapred placene) poruke, ali mi i i tako besplatne naplacuju po tipi tarifi, valjda bese 0.9 din. Hocu reci, danas su mi za 13 poruka smanjili broj "besplatnih"SMSova , a takodje i kredit za nekih 12din!

Nokia Efiftyone

mislim da bi bilo čudno da nije moguće raskinuti pretplatu ako nije uzet fon
  mislim da bi bilo čudno da nije moguće raskinuti pretplatu ako nije uzet fon