Otkup mobilnog... (koliko mogu da dobijem za..?)
za N95 8gb nema sanse da dobijes iznad 250-260 eura,pre mesec i po sam ja prodavao moj za 250,mnogo mladji
isto full oprema,kutija itd i na kraju jedva za 280 na 4. rate.Tako da je suludo ocekivati tu sumu ili cak 300 eura.Jer nova je kod dilera u BG-u 310 za prodavnice 

iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
- Krile007
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 02. Okt 2005. 17:40
- :: Apple iPhone X
- :: Samsung Galaxy Alpha
mrkixxx, ja samo kazem kako se daju garancije po radnjama obicno, to da svi crkavaju to valjda svi znamo
, mada mi se sada prvi put desilo da sam kupio telefon kome brljavi flet kabel ( nov, Roaming garancija ), ali sta ces, tako mora nekada da ti zapadne. Naravno zamenili su mi odmah za novi sutra dan 

■■■■■ Apple iPhone X■■■■■Samsung Galaxy A5 2016■■■■■
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Ја ево као продајем "HTC P3600" већ дуже време али га нико неће, већина реакција се своди на то коликије, да ли има ТВ јер му је неки пријатељ изнео исти такав телефон са оловком и има ТВ, па онда бољи мени обичан... Нисам чак никоме још ни рекао цену за колико га продајем, виде људи телефон и неће. Одем зато јуче код локалних дилера и лик ми понуди 80е
Мени то делује мало за њега, колико би реално могао да тражим за њега, годину дана стар, са стране је почео да се скида сјај као на "Samsung U700".

Мени то делује мало за њега, колико би реално могао да тражим за њега, годину дана стар, са стране је почео да се скида сјај као на "Samsung U700".
- LittlePrince
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 28. Okt 2007. 04:32
- :: Xiaomi Redmi Note 5
- Kontakt:
Butters, možeš plafon 150 eura s obzirom da je odlično očuvan, a i da ima stikere, to se lako sikda. Moja metoda, ključala voda na površinu i voila, nema više tragova lepka 

Poslednja izmena od djolex u Ned, 18. Jan 2009. 23:30, izmenjeno 1 put ukupno.
Nokia Lumia 630
@ djolex
Koja budala ce ti u OTKUP za 7390 dati vise od 80eur ( a ti pominjes dupl;o vise ) , potseticu da telefon nihje nekretnina i da nema stabilnu cenu, a kamoli da m,u cena raste
@ djolex
I onda maticna dobije vodu, dodje do oksidacije bakra i galvanizacije , i pocne da baguje , a vremenom i da crnkne telefon,
Zbog ovoga sam pisao da se pojam ocuivan telefon razlikuje kod muskih i zenskih korisnika.
Ja sam imao prilike da vidim k510i taj tel se jako lako otvara tj , skida zadnja steanica ( zeska koristila lepila nokte i zaleila i poklopac koji niije mogao da se skine sa zadnje strane )
Toliko o muskim a o zenskim korisnicima, sve je relativno, ali muski korisnici po onomo sto sam do sada vidjao vise cuvaju telefon neko zenski
Koja budala ce ti u OTKUP za 7390 dati vise od 80eur ( a ti pominjes dupl;o vise ) , potseticu da telefon nihje nekretnina i da nema stabilnu cenu, a kamoli da m,u cena raste

@ djolex
I onda maticna dobije vodu, dodje do oksidacije bakra i galvanizacije , i pocne da baguje , a vremenom i da crnkne telefon,
Zbog ovoga sam pisao da se pojam ocuivan telefon razlikuje kod muskih i zenskih korisnika.
Ja sam imao prilike da vidim k510i taj tel se jako lako otvara tj , skida zadnja steanica ( zeska koristila lepila nokte i zaleila i poklopac koji niije mogao da se skine sa zadnje strane )
Toliko o muskim a o zenskim korisnicima, sve je relativno, ali muski korisnici po onomo sto sam do sada vidjao vise cuvaju telefon neko zenski