Pa prijatelju po tome sto si rekao tebi ti telefoni nisu potrebni .Ako hoces pravi telefon za biznis i sa prelepim izgledom uzmi HD,a ako oces telefon da se pravis kod prijatelja onda zadrzi iPhone i za kraj HTC HD je bolji telefon.
HTC HD rodjace...mada bilo bi bolje da sacekas HD Pro pa prodas oba....? Ili sad prodas oba pa stekujes kintu pa uzmes HD Pro kad izadje a do tad Touch Pro
madness99, Hehe kad god vidim da si ti kreator teme u ovom podforumu slatko se nasmejem i obicno pomislim:"Evo ga opet".
Ono sto si ti naveo kao potrebe moze i neki mnogo jeftiniji model da ti odradi bez problema,tako da koji god uzmes neces pogresiti.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
heh nisam vise ni sam pametan sad kad touch pro ide caletu nekako mi zao wina i svih mogucnosti bas sam ga sad cackao i ne znam vise ni sam .A neki jeftiniji necu,navukao sam se dobrano na ts
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
madness99, evo da se razlikuem od drugih a i kao vlasnik jaTelefona, zadrzi iPhone. HD mozes i meni da poklonis. Nego ajde javi mi se za ono sto smo prichali, eBay i sl...
iPhone je stasno fensy stvarcica! Realno funkcije su mu nista preterano, ima mnogo mnogo boljih telefona na trzistu (HD je jedan od njih, i to mnogo mnogo bolji barem po meni), ali kad ga pogledas onako, uhh prosto ne mozes oci da odvojih od njega! A tek kad ga uzmes u ruke i probas malo, ma savrsenstvo...... Kad ga posedujes onda vec ne mozes bolje!
Nego jel se prognozira da ce da padne cena malo barem kad dodje legalno kod nas, da mogu i ja da pocnem da razmisljam o tome?
Brate... PAZI OVAJ PLAN! Kupis JOS JEDNU karticu... Ubacis u touch HD... I nosis sva tri! a ? Sta kazes? e da, i naruci ranac za sve to
A sad ozbiljno... Ja bi zamenio Iphone.. Posto ce te verovatno smoriti da imas 2 full ts telefona, Touch pro moze dobro da dodje
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.