iPhone 3G 16gb vs HTC HD

ne možete da se odlučite koji tačno model da kupite iz Vašeg užeg izbora?
madness99
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 07. Mar 2006. 20:40

iPhone 3G 16gb vs HTC HD

Post od madness99 »

Ovako sad imam iPhone 3g 16gb i dobio sam malopre na aukciji HD e sad pitanje je koji da ostavim a koji da prodam pa ako mogu neki saveti.

Osnovno mi je

Telefon za razgovor,poruke,ponekad gps i to je to :) i mozda nekad igrice
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D

Fitosept
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Ned, 18. Jan 2009. 23:38

Post od Fitosept »

Pa prijatelju po tome sto si rekao tebi ti telefoni nisu potrebni :chytry: .Ako hoces pravi telefon za biznis i sa prelepim izgledom uzmi HD,a ako oces telefon da se pravis kod prijatelja onda zadrzi iPhone i za kraj HTC HD je bolji telefon.

rayatz
Banned
Pridružio se: Pon, 22. Sep 2008. 03:26

Post od rayatz »

HTC HD rodjace...mada bilo bi bolje da sacekas HD Pro pa prodas oba....? Ili sad prodas oba pa stekujes kintu pa uzmes HD Pro kad izadje a do tad Touch Pro

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

madness99, Hehe kad god vidim da si ti kreator teme u ovom podforumu slatko se nasmejem i obicno pomislim:"Evo ga opet". :D
Ono sto si ti naveo kao potrebe moze i neki mnogo jeftiniji model da ti odradi bez problema,tako da koji god uzmes neces pogresiti. :wink:
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

heh nisam vise ni sam pametan :) sad kad touch pro ide caletu nekako mi zao wina i svih mogucnosti :( bas sam ga sad cackao i ne znam vise ni sam :).A neki jeftiniji necu,navukao sam se dobrano na ts

Immortal
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 17. Jan 2009. 02:31

Post od Immortal »

madness99, ti definitivno nisi normalan!! :lol: :lol:
Citam temu prosli put, dilema neka izmedju iphona psp, ipod ili sta vec, sad touch hd iphone, vrano!! :lol:

Ja bih sve zadrzao da sam na tvom mestu, pa da ne znam sta cu od srece! :lol: :lol:

Ajde molim te da se menjamo samo na jedan dan, ocuuuu jaaa toooo tako............!! :D :D

Da mora da zapadnem u tako slatke dileme, aaaaaaa slatki snovi..... :wink:

Bekra
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 23. Avg 2006. 02:27

Post od Bekra »

madness99, pratim sve teme u kojima si autor, i ja ti mogu preporuciti nokiju 3310, da lepo stavis sebe na terapiju :lol: :o

To bi tebi palo kao survivor :D

Ma vidi, ako bas neces terapiju, onda HTC HD, i uzmes sebi veliku memorijsku karticu :wink:

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

madness99, evo da se razlikuem od drugih a i kao vlasnik jaTelefona, zadrzi iPhone. HD mozes i meni da poklonis. Nego ajde javi mi se za ono sto smo prichali, eBay i sl...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Immortal
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 17. Jan 2009. 02:31

Post od Immortal »

iPhone je stasno fensy stvarcica! Realno funkcije su mu nista preterano, ima mnogo mnogo boljih telefona na trzistu (HD je jedan od njih, i to mnogo mnogo bolji barem po meni), ali kad ga pogledas onako, uhh prosto ne mozes oci da odvojih od njega! :) A tek kad ga uzmes u ruke i probas malo, ma savrsenstvo...... Kad ga posedujes onda vec ne mozes bolje! :lol:

Nego jel se prognozira da ce da padne cena malo barem kad dodje legalno kod nas, da mogu i ja da pocnem da razmisljam o tome? :D

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Brate... PAZI OVAJ PLAN! Kupis JOS JEDNU karticu... Ubacis u touch HD... I nosis sva tri! :D a ? Sta kazes? :) e da, i naruci ranac za sve to :lol: :lol: :lol: :lol:
A sad ozbiljno... Ja bi zamenio Iphone.. Posto ce te verovatno smoriti da imas 2 full ts telefona, Touch pro moze dobro da dodje :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

U slucaju da ne mozes da zadrzis oba, prodaj iPhone

Sn1p3r
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 22. Avg 2006. 18:59

Post od Sn1p3r »

brate nemoj molim te da svrstavas HTC i IPhone i isti kos :smutny: prodaj iphone i imas telefon :)
HTC Touch Diamond, Vertu Ascent Ferrari 1947, LG KC910 Renoir, Nokia e90, SE P990i.

madness99
Expert
Expert

Post od madness99 »

Nista odluka je danas pala posle igranja 2h sa HD-om :).Prodajem iPod ostavljam iPhone kao ipod i uzimam HD.Izvinite na mojim ludarijama :)

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

a odrices se touch pro-a??? :S Hm :D pa dobro, imas full multimedia i biznis aparate :D cestitam :)

:) :) :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

Motoman
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Ned, 11. Jan 2009. 05:46

Post od Motoman »

Kakav si ti srecnik , blago tebi .... ti si posedovao skoro svaki telefon koji je izbacen na prodaju :lol: i dobro si odlucio !

Odgovori