Samsung i780 vs Motorola Q 9h
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Fitosept, pa naravno, to iPAQ oznacava seriju i nista vise. Nema drugih oznaka. Pitanje je samo koji ti model konkretno trazis. Idi na www.itsvet.com pa tamo pogledaj razlicite modele i imas neke cene koje su kudi kamo tacne ali u prodavnicama. E sad, uvek se moze nabaviti ispod zita pa te ustedis koji dinar, naravno bez originalne kutije ali je sva oprema tu.
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Fitosept, taj model niko sa foruma nema, koliko mi se cini. Slabo se ljudi opredeljuju za egzotiku. Ali generalno, neces pogresiti ako uzmes HP-a, barem ja nisam. Savrseno mi odradi posao a nisam imao nikakvih problema sa njim. Pazi sad, HP je u sklopu HTC-a sto bi znacilo da HP pravi samo masku i tu sminku. Sve ostalo je HTC-ovo, sve sto se krije ispod maske. Softver kod svakog WM telefona je maltene identican, razlike su mizerne tipa ikonice i sl. Pretpostavljam da nisi ne znam kako zahtevan korisnik i verujem da ce ti bilo koji telefon da odaberes odraditi posao kako treba. Samo sto, ja nisam neki ljubitelj motorole a i Q9h nema dosta toga sto drugi modeli tog cenovnog ranga imaju. Iskreno, nisam siguran ni za servisnu podrsku kakva je i ko uopste servisira Motorole. Dakle, Samsung ili HP, izbor je tvoj, koji god da uzmes bices prezadovoljan
- nick6
- Mobil fan
- Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
- :: Cubot Note S
- :: Lumia 640
HP 914c bi trebalo da je dobar telefon, ne znam po kojoj ceni ga mozes nabaviti.
Imaj na umu da je citavih 26grama tezi od i780.
Ja sam takodje razmisljao o HP 914c pre nego sto sam uzeo i780, ali sam odustao jer je bio mnogo skuplji, a nema standardni audio ulaz. Kamera od 3mp u praksi po testovima se nije bas najbolje pokazala.
Motorola Q9h je po testovima takodje brza i pouzdana, ali nema GPS, WIFI , touchscreen, ima manji ekran a nesto vece dimenzije.
Sve u svemu ja bih ti takodje preporucio najpre i780, ili eventualno HP 914c.
Imaj na umu da je citavih 26grama tezi od i780.
Ja sam takodje razmisljao o HP 914c pre nego sto sam uzeo i780, ali sam odustao jer je bio mnogo skuplji, a nema standardni audio ulaz. Kamera od 3mp u praksi po testovima se nije bas najbolje pokazala.
Motorola Q9h je po testovima takodje brza i pouzdana, ali nema GPS, WIFI , touchscreen, ima manji ekran a nesto vece dimenzije.
Sve u svemu ja bih ti takodje preporucio najpre i780, ili eventualno HP 914c.
Motorola Moto G