Cooomi, 5.00.20 nije update verzije 5 vec je posebna. Ja uvek kad instaliram novu izbrisem staru verziju predhodno bygynon, Da li si pravio novi SW.UNL jer je on karakteristican za memorijsku karticu?
Ne treba ti poseban .unl, 1 kartica 1 .unl (ja imam dve kartice i iste unl sam koristio i na 5.00.00 i 5.00.10 i sada na 5.00.20 koji radi bolje od prethodnih uz scg 1.9).
jerkann, nema potrebe zza novim Unl fajlom jer ti je isti IMEI telefona takodje imam 3 kartice na kojima imam navigaciju i jedna je samo backup i sljaka sve ok znaci 100% gresis
Imam pitanje:
svi mi pitamo kako da stavimo mape na mob a mene zanima obrnuto!
posto sam skinuo najnoviji adria route 2.2 mene sad zanima kako da stari obrisem da mi nebi bezveze zauzimao memoriju???
Hvala Igor88bg, e ako nekom treba uputstvo kako da se instalira garmin nek mi javi jer sam jako dobar naso tekst koji objasnjava a ima i linkova na njemu za neke mape recimo AdriaRute 2.2 i SCG rute 1.9
Ja lepo napisah: "ja imam dve kartice i iste unl" DakleM, za svaku karticu mora poseban unl fajl, ali taj fajl je isti za svaku verziju garmina... Citaj...
drugari, dajte savet sta da radim:
gps mi je dobro funkcionisao do pre par dana. imam verz 5.00.00. medjutim, sada kad aktiviram program, ne prepoznaju gps prijemnik i trazi mi da ukljucim bluetoot. onda otvori program, ali mogu da gledam samo mape.
sta da radim?
jel moze da se popravi novonastalo stanje?
da instaliram sve od pocetka sa verz.4.00.20. pa da nadogradim na 5.00.20 ili da odmah updatujem na poslednju verziju?
Aleksandarrr, nisam lepo procitao, mislim nemoj se ljutis.
Dobro bar smo to ovde razjasnili.
mrkixx ne treba ti stara verzija da bi instalirao novu, nego uzmi pa sve lepo izbrisi i instaliraj iz pocetka, jer mislim da je to najbolje resenje.
jerkann, ver. 5.00.20. je samo update prethodne verzije.
koliko ja znam nije ceo program...
ukoliko gresim, jel moze neko da mi posalje uputstvo na pp.
Ma samo kopiraj GarminMobileXT.sis (5.00.20) na karticu, pokreni i zamenice staru verziju. Kod mene tako (zajedno sa scg 1.9) radi odlicno vec neko vreme i brze hvata fix od prethodnih verzija.
GPS prijemnik ne prepoznaje kada ti nesto nije kako treba sa unl fajlovima (ili nisi dobro "odbravio" ili su na pogresnom mestu).
mrkixxx, nije, imas na zvanicnom sajtu da skines ceo program.
Instaliras ga kao i predhodne verzije nista posebno, a sa SCG route 1.9 radi fenomenalno.
Ako ti treba nesto javi se na PP
jel mi mopze ko reci kako se zovu mape za Autriju i Italiju i Svajcarsku i koje su najnovije verzije???
Ako moze odgovor sto pre jer mi brat pali za sloveniju za 2 dana !!!!!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.