MTS novosti

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
Odgovori
Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

vlada1970, o da, a cujem da su u ZR-u pustili promo period, flat bez obzira na paket po ceni od neverovatnih 1din. Promo period vazi do 1. Aprila tj ako ne raskines ugovor, a to mozes da uradis ako vratis svu opremu i potpises raskid bez bilo kakvih dodatnih troskova po tebe kao korisnika, ostajes na paketu koji si izabrao ili koji su ti dali :wink: Sutra idem da proverim da li to vazi i za NS pa javljam kad stignem, negde predvece...

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Po brutalno visokoj cijeni. I kako se približavamo japanicma? oni imaji 1gbit a mi 16mbit ili 1.6% njihove brzine na najvećem paketu. :shock:

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Daddy Yankee, nije bas brutalno visoka cena , ja mislim . Evo moj provajder Vektor Radijus , ce sad od januara da krene isto sa novim paketima i kao uveli su Mega paket :P od 5 Mbit/s po ceni od 5850 bez pdv-a . :P

A ovde kod Telekoma je 16 Mbit/s 4675 bez pdv-a .

Azimuth , nadam se da su pametni pa da takvu mogucnost uvedu za celu Srbiju a ne samo za odredjene delove . Treba da prosire kapacitet prikljucaka za ADSL i to dosta . Sad im samo to jos preostaje , i ja mislim da ce preuzmu primat definitivno . Ja sad da uvodim sirokopojasni internet , definitivno bih se opredelio za Telekom .

gargamel4
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 02. Mar 2006. 08:37

Post od gargamel4 »

Daddy Yankee, nemojmo preterivati. Nije baš Gb/s. Najveći protk za koji sam čuo (tačno u Japanu) na nekoj univerzitetskoj mreži je 83Mb/s. A i zašto bismo se upoređivali sa Japanom kad je evropski prosek oko 5Mb/s. E sad 50€ bez pdva je možda ok cifra ali meni previsoka, a realno mi i ne treba toliki protok. Ali lepo je što postoji mogućnost pa kome treba........... :)

Inače stvarno o kakvom se ono pejdžingu radi? Zar to nije ugašeno? Kome to uopšte treba?
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Ima i Japan i Koreja 1Gbit u "lokalu" a 100mbit prema netu. :shock:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

mislim da su Japanci imali pre 2 god 40mbita po sekundi i nešto sa računao i video da se to ne isplati ni malo za one koji skidaju što mu dodje čim završiš rezanje diska odmah ubacuješ drugi da snimaš ono što se skinulo dok si rezao prvi disk :P :P :P
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

gargamel4, Daddy Yankee, imaju Japanci 1 Gbps, ali za sada jos uvek u experimentalnoj fazi. U komercijalu pustaju na leto, barem je tako pisalo u novinama. Sto se tiche minimalnog paketa, u Japanu je on brzine 20 Mbps i iznosi celih 6 Eura (kad se prerachuna).
Inache, ja sam na Click 4 trenutno, ali cu u februaru da se otvorim za tih 5500 din, i raspistoljim jedan mesec na 16 Mbps. Nakon toga, vracam se na 2, jer mi vishe i ne treba. Pa dok samo pogledam 1 film, skinuo sam 3 komada... ovo je bolesno vec :)
A download, zna se, ne sme stati :D
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

mezzano
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 26. Dec 2006. 11:34
:: Motorola Moto E5 DS
:: Huawei Y5 II

Post od mezzano »

Ma ljudi, odakle vama ideja da se poredimo sa Japancima? Kod mene još uvek nema ADSL, još sam na 56kb/s. :x

Isto mislim da ste malo žešće uleteli u offtopic. :roll:

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

miodrage, prvo se otvori za jedan HDD od 1-1.5TB, moraš odraditi tehničke pripreme. 8)

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Da, slazem se . Sa takvim brzinama treba imati dovoljno hard diskova za lagerovanje materijala , jer on moze da pristize neverovatnim brzinama :wink:
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

1.25 TB sto sada imam mi se cini sasvim dovoljnim :) Ali slazem se da bih usput morao da razmislim o povecanju na 2.5TB stavishe, u planu mi je.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

vukbojan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 16. Mar 2008. 06:54

Post od vukbojan »

I onda kupi još jedan od 4GB na kome ćeš da vodiš evidenciju o podacima na ovom Hard-u iznad.....

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Tema? :roll:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

vukbojan
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 16. Mar 2008. 06:54

Post od vukbojan »

Па ваљда Нове промоције Мт:с !? Али кад их нема о нечему мора да се пише.....

outsider_hr
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 14. Dec 2006. 15:37

Post od outsider_hr »

Evo, ako mogu ja iz blizeg komsiluka da vam iznesem svoje vidjenje brzina/kolicina podatak, da ne pricamo o dalekom Japanu :-)
Ja imam paket flat sa brzinom 3000/384 preko kablovskog operatera i samo mogu da kazem da to postaje besmisleno, ja i uz najbolju volju ne mogu potrositi vise od 60Gb mjesecno jer od tih slinih filmova i glazbe, igrica to treba i da se pogleda/preslusa/igra. Danasnji internet korisnici su se doveli u takvu situaciju da tip pita na forumu koje bi od 10 filmova koje je skinu valjalo gledati, jer ocigleno nema volje ni zelje da ih sve pogleda :-)
Po meni je sasvim solidno (za obicnog kucnog korisnika) 2-5Mbps download a upload ne bi bilo lose da bude maka 1-2Mbps (zbog privatnih torrenta).A inace flat ne bi trebao veci od 100Gb mjesecno.

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od vlada1970 »

Zanimljiva diskusija . Mene isto internet tema vrlo zanima i voleo bih da cujem misljenja , pa da pitam moderatore , da li je moguce da se otvori posebna tema o tome ? Da li sme ? 8)
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

Daddy Yankee
Banned

Post od Daddy Yankee »

Akki
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Sub, 09. Okt 2004. 11:03

Post od Akki »

Tako je... možete pričati o internetu preko mobilnih mreža al ne uopšteno... imate bench za zo... :wink:
Ne pruzam podrsku putem privatnih poruka...

AnGeL oF LoVe
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
:: Note 4
:: Note 10 lite

Post od AnGeL oF LoVe »

Postoji promocija dupliranja kredita a nisam nigde video info o tome.Naime,sa postpaid broja sam dopunio kredit i posle desetak minuta sam dobio sms da mi je kredit dupliran i da mogu do 31.01 razgovarati po 2,8 din minut i slati sms po 0,9 dinara.Nisam znao za tu promociju.
LG G2 Black,16GB

mp3mp3
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 25. Jun 2008. 17:16

Post od mp3mp3 »

AnGeL oF LoVe, to je promocija za korisnike koji ulaze u 7.mesec korišćenja broja. Znate da se ako 7 meseci ne uplatite kredit broj gasi. Mts da ne bi gubio korisnike u 7. mesecu nudi dupliranje dopune i kombinaciju najboljih tarifa u mts-u. Tako je sms 0.9+pdv. Razgovor 2.8+pdv. Uspostava 1.5din+pdv...
Dakle ne važi za sve.

Odgovori