MTS novosti
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
vlada1970, o da, a cujem da su u ZR-u pustili promo period, flat bez obzira na paket po ceni od neverovatnih 1din. Promo period vazi do 1. Aprila tj ako ne raskines ugovor, a to mozes da uradis ako vratis svu opremu i potpises raskid bez bilo kakvih dodatnih troskova po tebe kao korisnika, ostajes na paketu koji si izabrao ili koji su ti dali
Sutra idem da proverim da li to vazi i za NS pa javljam kad stignem, negde predvece...

- Daddy Yankee
- Banned
- Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13
- vlada1970
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
- :: Blackberry Q5
- :: Nokia 8310
Daddy Yankee, nije bas brutalno visoka cena , ja mislim . Evo moj provajder Vektor Radijus , ce sad od januara da krene isto sa novim paketima i kao uveli su Mega paket
od 5 Mbit/s po ceni od 5850 bez pdv-a .
A ovde kod Telekoma je 16 Mbit/s 4675 bez pdv-a .
Azimuth , nadam se da su pametni pa da takvu mogucnost uvedu za celu Srbiju a ne samo za odredjene delove . Treba da prosire kapacitet prikljucaka za ADSL i to dosta . Sad im samo to jos preostaje , i ja mislim da ce preuzmu primat definitivno . Ja sad da uvodim sirokopojasni internet , definitivno bih se opredelio za Telekom .

A ovde kod Telekoma je 16 Mbit/s 4675 bez pdv-a .
Azimuth , nadam se da su pametni pa da takvu mogucnost uvedu za celu Srbiju a ne samo za odredjene delove . Treba da prosire kapacitet prikljucaka za ADSL i to dosta . Sad im samo to jos preostaje , i ja mislim da ce preuzmu primat definitivno . Ja sad da uvodim sirokopojasni internet , definitivno bih se opredelio za Telekom .
Daddy Yankee, nemojmo preterivati. Nije baš Gb/s. Najveći protk za koji sam čuo (tačno u Japanu) na nekoj univerzitetskoj mreži je 83Mb/s. A i zašto bismo se upoređivali sa Japanom kad je evropski prosek oko 5Mb/s. E sad 50€ bez pdva je možda ok cifra ali meni previsoka, a realno mi i ne treba toliki protok. Ali lepo je što postoji mogućnost pa kome treba...........
Inače stvarno o kakvom se ono pejdžingu radi? Zar to nije ugašeno? Kome to uopšte treba?

Inače stvarno o kakvom se ono pejdžingu radi? Zar to nije ugašeno? Kome to uopšte treba?
Ako Vam je dobro, onda ništa[/url]
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
Samsung A70, KZ AS10 wireless, Garmin Fenix 6X PRO
- Daddy Yankee
- Banned
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
mislim da su Japanci imali pre 2 god 40mbita po sekundi i nešto sa računao i video da se to ne isplati ni malo za one koji skidaju što mu dodje čim završiš rezanje diska odmah ubacuješ drugi da snimaš ono što se skinulo dok si rezao prvi disk

Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
gargamel4, Daddy Yankee, imaju Japanci 1 Gbps, ali za sada jos uvek u experimentalnoj fazi. U komercijalu pustaju na leto, barem je tako pisalo u novinama. Sto se tiche minimalnog paketa, u Japanu je on brzine 20 Mbps i iznosi celih 6 Eura (kad se prerachuna).
Inache, ja sam na Click 4 trenutno, ali cu u februaru da se otvorim za tih 5500 din, i raspistoljim jedan mesec na 16 Mbps. Nakon toga, vracam se na 2, jer mi vishe i ne treba. Pa dok samo pogledam 1 film, skinuo sam 3 komada... ovo je bolesno vec
A download, zna se, ne sme stati
Inache, ja sam na Click 4 trenutno, ali cu u februaru da se otvorim za tih 5500 din, i raspistoljim jedan mesec na 16 Mbps. Nakon toga, vracam se na 2, jer mi vishe i ne treba. Pa dok samo pogledam 1 film, skinuo sam 3 komada... ovo je bolesno vec

A download, zna se, ne sme stati

Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Daddy Yankee
- Banned
- vlada1970
- Mobil manijak
Da, slazem se . Sa takvim brzinama treba imati dovoljno hard diskova za lagerovanje materijala , jer on moze da pristize neverovatnim brzinama 

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 14. Dec 2006. 15:37
Evo, ako mogu ja iz blizeg komsiluka da vam iznesem svoje vidjenje brzina/kolicina podatak, da ne pricamo o dalekom Japanu 
Ja imam paket flat sa brzinom 3000/384 preko kablovskog operatera i samo mogu da kazem da to postaje besmisleno, ja i uz najbolju volju ne mogu potrositi vise od 60Gb mjesecno jer od tih slinih filmova i glazbe, igrica to treba i da se pogleda/preslusa/igra. Danasnji internet korisnici su se doveli u takvu situaciju da tip pita na forumu koje bi od 10 filmova koje je skinu valjalo gledati, jer ocigleno nema volje ni zelje da ih sve pogleda
Po meni je sasvim solidno (za obicnog kucnog korisnika) 2-5Mbps download a upload ne bi bilo lose da bude maka 1-2Mbps (zbog privatnih torrenta).A inace flat ne bi trebao veci od 100Gb mjesecno.

Ja imam paket flat sa brzinom 3000/384 preko kablovskog operatera i samo mogu da kazem da to postaje besmisleno, ja i uz najbolju volju ne mogu potrositi vise od 60Gb mjesecno jer od tih slinih filmova i glazbe, igrica to treba i da se pogleda/preslusa/igra. Danasnji internet korisnici su se doveli u takvu situaciju da tip pita na forumu koje bi od 10 filmova koje je skinu valjalo gledati, jer ocigleno nema volje ni zelje da ih sve pogleda

Po meni je sasvim solidno (za obicnog kucnog korisnika) 2-5Mbps download a upload ne bi bilo lose da bude maka 1-2Mbps (zbog privatnih torrenta).A inace flat ne bi trebao veci od 100Gb mjesecno.
- vlada1970
- Mobil manijak
Zanimljiva diskusija . Mene isto internet tema vrlo zanima i voleo bih da cujem misljenja , pa da pitam moderatore , da li je moguce da se otvori posebna tema o tome ? Da li sme ? 

Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas
- Daddy Yankee
- Banned
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
AnGeL oF LoVe, to je promocija za korisnike koji ulaze u 7.mesec korišćenja broja. Znate da se ako 7 meseci ne uplatite kredit broj gasi. Mts da ne bi gubio korisnike u 7. mesecu nudi dupliranje dopune i kombinaciju najboljih tarifa u mts-u. Tako je sms 0.9+pdv. Razgovor 2.8+pdv. Uspostava 1.5din+pdv...
Dakle ne važi za sve.
Dakle ne važi za sve.