Facebook® Mobile

novosti i informacije vezane za mobilne komunikacije, domaće operatore i njihove usluge
evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 04. Jun 2008. 16:37
Kontakt:

Facebook® Mobile

Post od evolution »

Facebook® Mobile

Ova usluga omogućava vam da pristupite Facebook® Mobile portalu direktno s mobilnog telefona. Sada možete da postavljate fotografije i video zapise, čitate, pišete i šaljete poruke, menjate svoj profil i statuse, posredstvom WAP i MMS servisa Telenora i Facebook® Mobile. Sve ovo možete da uradite u pokretu, jer vam kompjuter uopšte nije potreban!

Usluga je namenjena svim prepaid i postpaid korisnicima koji imaju MMS i Facebook® profil.

Opsirnije informacije: http://www.telenor.rs/?section=private&page=6320

;)
iPhone 6 Plus

Daddy Yankee
Banned
Pridružio se: Sre, 14. Nov 2007. 07:13

Post od Daddy Yankee »

Kakva glupost. Sad će narod pomisliti da moraju imati Telenor karticu da bi mogli koristiti Facebook® preko mobilnog. :disgust:

vlada1970
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 20. Nov 2006. 14:06
:: Blackberry Q5
:: Nokia 8310

Post od vlada1970 »

Pa dobro , trude se ljudi . Rade i inventivni su moram da priznam . Nemoj odmah tako Daddy Yankee .

I google , kao ogromna firma , proba sa raznim novotarijama , pa nesto upali , nesto ne upali . I tako to ide .

To im je posao , mislim na Telenor . Nude razne servise , pa kome sta odgovara .
Samsung P850 , Nokia 8310 (my precious)® - pomozimo zivotinjama oko nas

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Dobro dobro, ajde da kazemo da su uradili makar nesto. Mada je po meni koriscenje FB aplikacija najjednostavniji nachin. Na iPhonchetu je aplikacija zaista sjajna. Probao sam sa E61 pristup na m.facebook.com i to isto lepo radi (a da Telekomova kartica je bila unutra :lol: :lol: )
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

na iphone,je zaista sjajna aplikacija,mozes raditi sve kao i na kompu,sem gledanja i upload-a videa,i jedino sto mi se ne svidja je sto chat ostaje glavni na kompu,pa ako si ofline na kompu ne mozes chatovati sa iphona,i obrnuto. :lol:
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Evo, meni radi i bez ukljuchenog FB na kompu. Ne znam sta je kod tebe, ali kod mene fercera bez greske.

Andrijano
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
:: Iphone
Kontakt:

Post od Andrijano »

ne ne,meni radi bez problema,sem ako je na npr,na kompu,chat iskljucen ,ja na iphone,vidim ko mi je online,ali kad hocu da mu posaljem poruku ,nece da ode poruka i za druge sam online.,a ko je chat ukljucen na kompu,ja ne mogu da ga iskljucim na iphone i vidljiv sam za druge na fb. a moja ispravka,fb na kompu mi nema veze da se ulogujem sa iphona,mislim nezavisni su.
:D
iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Pa naravno da nema veze jedno s drugim. Inache meni i preko sajta radi poprilicno dobro, samo daleko sporije, iako oba telefona prikljucujem na isti WiFi AP, naravno ne istovremeno. Radi se o tome da verovatno aplikacija tacno zna sta da skida, dok sajt bas i ne, pa skida SVE!

MB maneken
Banned
Pridružio se: Čet, 16. Jun 2005. 16:07

Post od MB maneken »

Kako ih bre nije sramota. kao sto ima Google mobile, tako ima i Facebook mobile. Evo ja mogu da kazem da sam izmislio toplu vudu, ali necu jer me je sramota. Ovo je bruka za Telenor, ne znaju sta da ponude korisnicima tj. nisu inovativni pa izmisljaju toplu vodu.

zALFex
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 06. Nov 2007. 17:10

Post od zALFex »

Usluga je dobra!
Ne radi se o pristupu fb-u preko telefonu, nego o olaksanom postavljanu slika preko mms-a po prihvatljivoj ceni od 2 din/mms. Nije veliki broj operatera u svetu koji nude ovu uslugu (proverite na fb-u).
Takodje, nazalost, znam mnogo ljudi koji su fb zavisnici,a ne pristupaju mu preko telefona jer "ne znaju"...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

...ili jednostavno nece preko wap-a tj gprs-a da ih ne bi odrali :wink:

skeptichni chicha
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 17. Nov 2006. 12:35

Post od skeptichni chicha »

Što odrali? Pa imaš kod mts Kontrolu troškova sa 100 MB a kod Telenora tarifne dodatke .... za ove svrhe sasvim dovoljno....

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

Telenor MMS 2 Facebook grupa:

http://www.facebook.com/group.php?gid=43609093794

Napravite svoje "Mobile Uploads" albume i postujte Vas komentare, predloge ili fotografije napravljene koriscenjem MMS 2 Facebook servisa.

Možete da postavljate i svoje video zapise, na isti način kao i fotografije. Maksimalna veličina MMS poruka ograničena je na 300KB.

:wink:
iPhone 6 Plus

nebitan_lik61
Banned
Pridružio se: Sub, 01. Nov 2008. 03:36

Post od nebitan_lik61 »

boze gospode....ja nemam taj face book - tj nalog- i nikada ga necu ni imati...a ovo? kao sto neko rece...sramota!

hajde sada da izmisle i flickr mobile, pa i tu da upload-ujemo slike nase...pa ajde onda da komp izostavimo iz upotrebe...sta ce nam vise kada sve ima na mobilnom???

MB maneken, u pravu si u potpunosti!
Even a clock that does not work is right twice a day

evolution
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od evolution »

S obzirom da je broj korisnika Facebooka u Srbiji premasio cifru od 560 000 profila ( http://www.facebooksrbija.com/srbija-pr ... je/75.html ) Telenor je izasao u susret korisnicima koji koriste Facebook servis time sto je omogucio opciju upload-a fotografija i video klipova putem MMSa po niskoj ceni. Standardna cena MMSa je 10 dinara + PDV.

Spisak operatera koji u svetu pruzaju ovu uslugu je mali, zbog strogih tehnickih zahteva koje Facebook Inc. postavlja pred njih, a Facebook na globalnom nivou je prevazisao cifru od 150 miliona, sa ocekivanjima da ce do kraja ove godine broj korisnika prevazici cifru od 300 miliona.

Licno se slazem da je kafa sa prijateljima nezamenljiva i verujem da ce uvek tako biti ;) , ali se slazem i sa tim da Facebook ili slicni servisi mogu posluziti i kao alat za komunikaciju ili online album sa slikama za ljude koje se ne vidjaju tako cesto ili su poprilicno udaljeni jedni od drugih...
iPhone 6 Plus

Lobachewsky
Gatekeeper
Gatekeeper
Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
:: Huawei P20 lite DS

Post od Lobachewsky »

@nebitan_lik61, ne razumem ja tu tvoju logiku... Ko hoce da koristi nek koristi, ko nece niko ga ne tera.
Kakve veze ima to sto postaju alternativa kompjuterima?
Zar nije bolje da postoji sto vise mogucnosti, pa kome sta odgovara u kom trenutku?
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim

nebitan_lik61
Banned
Pridružio se: Sub, 01. Nov 2008. 03:36

Post od nebitan_lik61 »

ne ne ne..daleko bilo...samo kazem, tj potvrdjuem ono sto je MB maneken napisao... ali to je naravno samo moje skromno misljenje...to sam izgleda zaboravio da dodam.

ali s obzirom da ovaj brod plovi ka nanotehnologiji ne bi me cudilo da se kompjuteri potpuno izbace iz upotrebe...

i po meni je jeftinija varijanta upload-ovati slike preko kompa :) no, sada, kome sta treba i kome je sta dostupnije... :wink:
Even a clock that does not work is right twice a day

komsijakaraburma
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 04. Feb 2007. 22:13

Post od komsijakaraburma »

Sasvim ok usluga... Nije predvidjeno da saljes 50 fotki odjednom, nego ako ti zatreba da posaljes po koju sliku sa moba.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Moderatori imaju prava da brishu postove za koje ocene da nisu prikladni.
sigi, ti vrlo radikalno iskazujes svoje stavove i svoje misljenje, i to nije u redu. Primeri svoj ton obracanja i sve ce da bude u redu. Na kraju krajeva, misljenje je kao i dupe - svi ga imaju!

sigi
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 03. Avg 2006. 17:12

Post od sigi »

nisam radikal pa zato nemogu ni radikalno pricati to jest postovati niti imam bilo kakve veze sa politikom niti me zanima taj otorov :wink: to pod jedan
dva rekao sam savim normalnu stvar stace ti da placas deranje kad imas normalnu vrstu ovog sajta koji ni jednu svoju uslugu nije naplatio niti ce u dogledno vreme .
tri to sto je telenor odlucijo da naplacuje i to papreno jeste da koristu planetarnu pogotovu u nasoj zemlji i susednim popularnost istog samo da bi ispalo kako su oni pravi provajder , bolje da se zabave nekim mnogo bitnijim stvarima i svoje cene malo prizemlje i unormale .
cetri pre bi reko da sam covek bez dlake na jeziku kazem istinu pa nekima koji ovde imaju protekcije i koriste ovaj sajt za reklamu to zasmeta pa traze da se neke stvari koriguju Daddy Yankee je rekao u 100 karaktera koliko je ovo glupavo , FB ustedi ljudima gomilu novca u tome je problem jer prazni kasu telenora u nasoj zemlji eto to je primeren ton nadam se :)

Odgovori