Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Znaci ne mora da se formira!!!? tj,kao sto sam pitao 3x12 ili 2x15,ili sta ja znam vec!?!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ma da cisto je isprazni i napuni do kraja, ja to radim recimo tri puta fore radi, zbog malera Mada mislim da je to cista dokazana glupost, ali jos uvek ima onih koji savetuju 3x12 pa se pitam gde li oni zive, a prodaju telefone i sl aparate.
Ne mogu da verujem da ti se 5800 toliko vise svidja od N95 8GB? Ja mislim da nikad ne bih ni menjao, a kamo li da doplatim jos 70e. Aj da si imao recimo N73 i sl, ali N95 8GB
Znas kako,nije da se nesto,kao sad ja,foliram,ali 8gb je vise izmodeo tel i ima ga,ajde da ne preteram,ali skoro svaki peti na ulici!
Drugo cena mu polako pada,a ja sam ga imao pola godine!
Trece,mislim da touch screen polako preuzima primat na trzistu,a ovaj tel je prava bombona! Da vidis samo kako je extra uradjen novi symbian!
Super ako je tako jer i ja planiram 5800 ili ako izbace nekog njegovog naslednika tipa kao obicna i 8gb N95. N95 8GB sam malo cvakao kod calca i sta ja znam, jeste super ali se nisam bas nesto odusevio, N70me mi je jos uvek super telefon ali ipak je N95 8gb strava sto se tice ngage igrica, veci ekran...
Malo mi je cudno da skoro duplo jeftiniji tel bude bolji, ali kazem, nemam nista protiv
dachakg, kako ti radi slusalica? citam da je izgleda serijska greska sa slusalicama i da krcka i tako nesto sl. imas li ti problema sa tim? ako je stvarno tako radije cu sacekati malo, da izbace novu seriju, valjda ce otkloniti tu gresku...
OK, ja se omisljam da li da narucim, dobijam iz CH regularan sa 2 godine garancije, cisto sumnjam da je kod njih iz Kine. Mozda sacekam jos malo da vidim kako ce se pokazati da se ne zalijecem mada iskreno jedva cekam dan kad cu ga dobiti (naravno ako se dobro pokaze)!
nema nikakve greske sa sluskama... zvuk je extraaaa .... jos kad nabacim moje philips sluske one ogromne wuuu...evo ovako jos nesto. ima dve igrice instalirane bounce i rt gr... posebno mi se svidja ova rt gr(voznja automobila uz pomoc accelerometra tj okreces phone da bi skrenuo). sta jos ko sto je receno poruke se extra laganao pisu. svaki put kad kliknete na screen on malo zavibrira.. e da samo nesto ne prebacujte slike mnogo visokih rezolucija jer ce ih otvara pola sata a nekad ce da se i restartuje.. rotacija ekrana jer veoma inpresivna i brza.. i nisam uspeo da nadjem stopericu to je to preporucio bi ga svima pozzz:D
carov, Da, stvar je u slusalici tj. zvucniku pri razgovoru, neki su se zalili da krcka, odjekuje ili sta vec, uglavnom da nesto nije OK sa njom? Koliko vidim ti si zadovoljan telefonom? Ima li bilo kakvu manu da si mu nasao ili je sve pozitivno?
za sad jedino sto me nervira je to sto nema bas mnogo aplikacija ali bice..e da i ono postolje sto se dobija sa phonom oce da se rasiri vise nego sto treba posle nekog vremena ako me razumes sta mislim....
carov, OK, hvala ti! Sto se tice tog postolja i nije mi toliko bitno, mislio sam na rad telefona, da li sa tim ima problema. Bice aplikacija samo treba biti strpljiv, vidim da imaju vec neke a i teme polako pocinju da izbacuju. Tek se pojavio telefon, doci se to s vremenom...
Razumijem te u potpunosti! I ja razmisljam da sacekam malo da mu padne cijena pa da ga uzmem ali ne znam kako cu docekati to, ionako sam poludio vec! I iz nokie su najavili da mu cujena nece padati u duzem roku pa kontam isplati li se cekati za 10-20 evra. A dobijam ga za 300...
Ma cuje se extra! Zvuk je neverovatan! Bolji zvuk ima nego nokia n95,a onda mozes misliti kako se cuje! Ipak je ovo posebna nokijina serija specijalizovana za slusanje muzike! Ne zove se dzabe xpress music!!! A slusalice su kao kod nokije n95 8gb,sa malim promenama u dizajnu!!!
Nisam siguran da je jos vreme da se uzima ovaj telefon, jer koliko pratim cene po oglasima veoma brzo pada.
Evo Igor je sad nasao nov za 280. Mislim da ce za jedno mesec dana cena da se stabilizuje na 250 ili se barem nadam tako.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.