Potreban mi je savet koji telefon da kupim do 150 evra!?
Potreban mi je za drugi telefon,posto vec imam nokiu 5800!
Nije bitno da li je nov ili polovan,ili iz ovlascene prodavnice ili ne!
U obzir dolaze iskljucivo nokie,eventulno samsung i u krajnjem slucaju neki treci!
Kinezi nikako!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa ja bih da bude sto manji i tanji! Danas sam prodao qtek,bas zato sto je nezgrapan! Za zimu je ok,ali kad dodje leto,gde cu ga!
Recimo taj soul,5310,e51,6500 slajd i sl. 6300 sam vec imao,a e61 je takodje glomazan!
5-upravo koristim,taj bi ti i preporucima,iskreno pravi muski tel....Malo je suvoparan,bas pravi poslovni.
3-ja npr ne volim taj tel,nista spec mi nije
2-kazu da je dobar
1-mislim da je skup dosta,a da ne vredi toliko
dachakg, Prakticno, sam si sebi odgovorio na pitanje,naveo si sta koji telefon poseduje i njegove odlike,sad samo odluci sta tebi treba i odmah ces znati koji model da pazaris.
Moj glas ide za Nokiu E51.
Btw,cemu toliki emotikoni?
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
posto trazis od nas bukvalno da glasamo ispunicu ti zelju moj glas ide Samsungu soul zato sto: stabilan dobar softwer sa nekim veoma korisnim funkcijama,prelep dizajn,mali lagan,kamera od 5 mpx itd itd.......ne pricam ovo zato sto sam procitao specifikaciju vec zato sto mi je bivsa imala ovaj telefon i drndao sam ga 1000 puta..................od gore navedenix koristio sam i 531o a moja sestra ima 6500 ali nije slajd.ajde pa javi sta si odlucio........uostalom i ja bi da pitam za savet kad sam vec tu sta mislite o LG ks20???? ukratko telefon ima sve sto trazim ali to je na papiru interesuju me vas misljenja.Unapred hvala
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.