Sve sto vam treba za Htc uredjaje qtek,spv mda,xda (servis)
Za gsmhackera igorad i ostale servisere:
Ko moze da mi sredi XDA ORBIT (HTC P3300). Nabavljen je polovan i radio je par meseci bez problema a onda je poceo da "luduje". Prvo se pocelo desavati da se iskljuci sam od sebe, zatim kada zvoni ne mogu da se javim. Posle par puta nije htela da se puni baterija. Pokusavao i reset, i hard reset ali ne pomaze. Desavalo se i da kada se uradi reset da nece da se ukljuci posle toga. Po nekoliko puta probam ukljucenje, reset i ne uspem da ga nateram da proradi. I onda se posle par minuta sam ukljuci. pa iskljuci.....Desavalo se i da kad se resetuje da krene da se dize a onda pocne lagano da zatamnjuje ekran i onda se ugasi.
Da li neko zna sta je i da li ovo moze da se sredi, gde i za koliko vremena.
Pozdrav.
Ko moze da mi sredi XDA ORBIT (HTC P3300). Nabavljen je polovan i radio je par meseci bez problema a onda je poceo da "luduje". Prvo se pocelo desavati da se iskljuci sam od sebe, zatim kada zvoni ne mogu da se javim. Posle par puta nije htela da se puni baterija. Pokusavao i reset, i hard reset ali ne pomaze. Desavalo se i da kada se uradi reset da nece da se ukljuci posle toga. Po nekoliko puta probam ukljucenje, reset i ne uspem da ga nateram da proradi. I onda se posle par minuta sam ukljuci. pa iskljuci.....Desavalo se i da kad se resetuje da krene da se dize a onda pocne lagano da zatamnjuje ekran i onda se ugasi.
Da li neko zna sta je i da li ovo moze da se sredi, gde i za koliko vremena.
Pozdrav.
Srdjan 22 sto se tvog tytn 2 tice mogu da mu promenim taj usb konektor za punjenje i stavim drugi ako si siguran da je to problem a ne na ploci cena sa zamenom 35eur. Drugo olovka i usb kabel za tytn 2 cena 20eur za obe stvari.
__Dankov tvoj XDA ORBIT (HTC P3300) morao bi rastaviti na delove pa deo po deo cistiti i pregledati i sklapati ceo telefon ako ni to nepomogne onda trazim kvar na ploci. sve ostalo kontakt na pm.poz

__Dankov tvoj XDA ORBIT (HTC P3300) morao bi rastaviti na delove pa deo po deo cistiti i pregledati i sklapati ceo telefon ako ni to nepomogne onda trazim kvar na ploci. sve ostalo kontakt na pm.poz

pitanje: kupio sam fon od izvesnog lika (kapiram da je ovde na forumu) iz NSa... Qtek S200... I znam da je to WM i da to ima dosta bagova ali ubi me fon... Ugasi se iz čista mira (baterija puna) pa moram da vadim bateriju da sačekam minut ili dva pa tek onda mogu da upalim fon... i tako vrlo, vrlo često... ne očekujem ja od tel kule i gradove ali bar da mi pristojno radi, pa me zanima da li neko zna u čemu je problem i kako ga rešiti? Imao sam prvo WM5 pa sam ga flešovao na WM6.1 sa kojim definitivno bolje radi...
Za sve savete i sugestije HVALA UNAPRED!
I dali HTC TyTn radi bolje od ovog tel u tom smislu, ali iskreno!!!
Za sve savete i sugestije HVALA UNAPRED!
I dali HTC TyTn radi bolje od ovog tel u tom smislu, ali iskreno!!!
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Johnnz, pa nema WM TOLIKO bagova - zapravo nema ih nista vise nego Symbian i neki "dumb" OS-evi. Bice da taj telefon ima neki problem. Meni se moj WM telefon NIKADA nije ugasio iz cista mira.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Pogledaj leziste baterije tacnije iglicaste pinove verovatno si nasilno stavio bateriju pa se neki od iglicastih pinova koji pritiskaju bateriju i daju kontakt odaljili pa ti baterija gubi konekciju sa telefon pregledaj prvo to izvuci ih malo napolje sa pincetom al nezno i polako da nesto ne pokidas za pocetak to jer to a definitivno nije do windowsa!

o.k. gsmhacker. probaću. ali zašto onda ne mogu da upalim tel kad mi se ugasi... bilo je takvih problema i na prethodnima WM aparatima koje sam imao... koja je verovatnoća da na 3 aparata koja sam kupio imam isti problem!?
hvala na savetu. probaću pa ćemo videti je l problem u tome možda jeste. mada mislim da baterija perfektno naleže...

hvala na savetu. probaću pa ćemo videti je l problem u tome možda jeste. mada mislim da baterija perfektno naleže...
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Johnnz, Sta god da je problem sa tvojim telefonom (a ovo sto kaze gsmhacker deluje logicno - gsmhacker se bavi popravkom mobilnih telefona posebno htc, qtek i slicnih, pa sigurno ima iskustva sa slicnim problemima) operativni sistem nije kriv za to. Odnosno, nije problem samo u tome sto je telefon Windows Mobile. Da ponovim moj WM I780 se, za 6 meseci koliko ga imam, nikada nije ugasio sam od sebe. Takodje nikada od poznanika koji imaju WM telefone (uglavno HTC i Omnie) nisam cuo nesto slicno.
Tvoj telefon ima ili neki hardverski problem ili je lose flesovan.
Tvoj telefon ima ili neki hardverski problem ili je lose flesovan.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Imas li za MDA II (T-Mobile) konektor punjenja i usb kabl?!?!?!?!
Imash?! Koliko para?! Kako da dodjem do toga??!?!?
Mada... Sada mi je izbacio "Serial v1.02" I nece da upali....
Konektor gde se gura usb i punjac je otkinut sa ploce, ali su kontakti na ploci citavi, nisu pokidani...
Please response asap
Imash?! Koliko para?! Kako da dodjem do toga??!?!?
Mada... Sada mi je izbacio "Serial v1.02" I nece da upali....
Konektor gde se gura usb i punjac je otkinut sa ploce, ali su kontakti na ploci citavi, nisu pokidani...
Please response asap
@igord... baterija je DynaPack... a sa kojom baterijom da je zamenim, gde da je pazarim i kolko to košta... pročitao sam ovde negde na forumu da može da se kupi malo jača baterija (mislim 1350 mAh) sa externim punjačem? Cifra i gde to mogu i od koga da nabavim, a da baterija bude i nova, po mogućstvu...