7610 ili p900
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
7610 ili p900
Dosadilo mi je da cekam, neki od novijih nokijinh modela, pa sam odlucio da uzmem 7610, ili sonyericsson p900! Sobzirom da je cena ova 2 modela ista, slicnih su opcija, nemogu se odluciti! Pomagajte!!! 

Mirko,ako ti je bitna velicina telefona,i ako volis da se igras kamerom,uzmi Nokiu ako vec imas toliko para da das.Fotke sa ove Nokie su dosta dobre kad ih prebacis na komp(za video ne znam).Fon naravno ima i symbian i sve ostalo vec manje-vise poznato(verujem da si i ti sam dobro upoznat).Ali sad sve zavisi sta ti u stvari treba:PDA koji je u velikoj meri i telefon,ili telefon sa nekim funkcijama i aplikacijama PDA uredjaja.
Poz..... :!:

Poz..... :!:
- `Dr. Nick Riviera`
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 21. Jul 2004. 21:59
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
Shto se tice razlika nema ih nesto puno jedna od njih je i druga vrsta SYMBIAN-a, I video koji se moze snimati u trajanju od oko 10min!!! Mislsim da je 6600 malo bogatiji opcijama npr 6600 ima infrared a 7610 ne!!!
Bolji je od 6600 samo po kameri, i nekim programima kojima mozes da uredjujes video clipove koje si napravio npr. da ih seces, ubacujes, dodajes razne tonove...
a da tu jos ima i reprodukcija mp3 koji je na zavidnom nivou
i jedna od ogromnih mana je to sto prilikom pregledanja snimljenih videa telefon uzasno secka i ton koji se snimi tom priilikom uz video ravan je nuli.
tek kad se video prebaci na komp dobije se nesto bolji efekat, ali ne puno bolji!
Bolji je od 6600 samo po kameri, i nekim programima kojima mozes da uredjujes video clipove koje si napravio npr. da ih seces, ubacujes, dodajes razne tonove...
a da tu jos ima i reprodukcija mp3 koji je na zavidnom nivou
i jedna od ogromnih mana je to sto prilikom pregledanja snimljenih videa telefon uzasno secka i ton koji se snimi tom priilikom uz video ravan je nuli.
tek kad se video prebaci na komp dobije se nesto bolji efekat, ali ne puno bolji!