McLaren F1, fascinirajuce su slike koje pravi!!!
odusevio sam se fotkama!
ali ne mogu da verujem da c905 nema office podrsku za citanje dok. video je qvga 30fps, i gps maltene samo na papiru!
uopste mi ne smeta sto je dumb, ali volim da mi telefon ima GPS. zazmurio bih za office i qvga video. malo mi dosadila nokia, ali ma koliko trazio dobre osobine na SE, jednostavno te kardinalni propusti maximalno odbijaju!
Wonderful news! Sony Ericsson C905 will got small upgrade very soon. It’s new firmware, which has some new features. Here are all features, that will got updated C905 Cyber-shot™ :
Smile Shutter™
YouTube™
WayFinder 8
Snapfish
SMS-chat
New upgrade will be available in all new C905 phones from mid-February 2009. Other users of C905 phone can easily upgrade firmware by SEUS. More information you can find on the official site.
Izvor: SEMC Blog
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
horkolerbus, S obzirom da je u pitanju Java platforma nemas mogucnost izbora - za navigaciju mozes da koristis prakticno jedino softver koji dobijas sa C905 - WayFinder. Ima i drugih Java programa koji mogu da koriste interni GPS (npr. TrekBuddy) ali ono nisu bas spososbni za punu navigaciju.
Da li postoji opcija da se zamijene komande dvije vanjske gornje tipke, da ja postavim sta da otvara kada njih pritisnem ili je to samo moguce za ovaj navipad?
Hvala
Dva dana za takvu vrstu koristenja je idealno, pa neka nokia neznam da bi dan izdrzala koristeci tolike opcije . Samo skup je jos, kod mene ovamo u bosni 430evra jbt... Neka hvala
ajd ako neko zna, sta treba gledati prilikom kupovine C905, POGOTOVU preko oglasa da ti ne bi uvalili neki tzv. TOTEM ili tako nesto... to su telefoni koji nisu u serijskoj prozvodnji nego nesto kao prototipovi i losije su izrade od originala? to su mi juce rekli u Delta city-u...
luca, pa...postoje brown telefoni koji su namenjeni za testiranje, i lako se moze desiti da imaju neku (hardversku?) manu, ali sve zavisi od toga kad je napravljen
N82 black, v31 sw, hakovan i 4gb kartica u njemu =)
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.