Koji je po vama bolji?
Najvise me interesuje kvalitet mp3 player-a.I jos nesto me interesuje.Cuo sam da d500 pravi probleme sa ispadanjem iz 063 mreze.Dal ima neko ko ima d500,i 063 karticu,a nema ovaj problem,neka mi preporuci radnju u kojoj je kupio telefon.
d500 i e720
Pa telefoni su skoro isti po opcijama ali mislim da je ipak D500 malo bolji. E720 ide u korist jedino snimanje videa u vecoj rezoluciji od D500... D500 ima malo bolju kameru (1.3 naspram 1 mpix), 6 mb vise memorije, i eto, ne znam, to je to... E da, ima i SoundMate, preko kog je zvuk duplo jaci... A kad vec pomenuh zvuk, neko rece, cini mi se Dexter, da je procitao na nekom forumu da E720 ima ocajan zvuk preko zvucnika... 

- Dexter
- Expert
- Pridružio se: Pon, 23. Avg 2004. 12:06
- :: Samsung S21+
E napisao sam u drugoj temi ali kad ima josh jedna ajde...
Pa slichni su telefoni,stefank je nabrojao razlike,e720 bi trebalo da bude neshto bolji ali izgleda da nije...
Poshto ti treba mp3,mislim da je bolji D500 jer ima i soundmate,a kod E720 sam chuo da je zvuk dosta losh i da su se ljudi razocharali,sad koliko je to tachno ne znam,nisam se uverio ali eto...
Pa slichni su telefoni,stefank je nabrojao razlike,e720 bi trebalo da bude neshto bolji ali izgleda da nije...

Poshto ti treba mp3,mislim da je bolji D500 jer ima i soundmate,a kod E720 sam chuo da je zvuk dosta losh i da su se ljudi razocharali,sad koliko je to tachno ne znam,nisam se uverio ali eto...

Ljudi, ne znam ima li E720 kakve bagove, ali ja sam se strasno razocarao u D500, upravo zbog njih...
Procitajte moj post o tome u viewtopic.php?t=2293 , da ne prekucavam jedno te isto opet...
Da, E720 pravi bolje video snimke al ne znam od kakvog je to znacaja, za neko ozbiljnije snimanje opet je mala rezolucija sve ispod VGA...

Procitajte moj post o tome u viewtopic.php?t=2293 , da ne prekucavam jedno te isto opet...
Da, E720 pravi bolje video snimke al ne znam od kakvog je to znacaja, za neko ozbiljnije snimanje opet je mala rezolucija sve ispod VGA...