toda81, koristi i gps i gprs. Preko gps-a moze da nadje tvoju trenutnu lokaciju a preko gprs-a pokaze satelitsku sliku iste, mada ne mora da se gleda satelitska slika jer ima i obicna mapa, pretpostavljam da ona mnogo manje skida podatke sa neta, mada meni nije mnogo skinulo ni ovako(ja sam na 066).
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
SpyMe - neko vam tajno gleda u telefon, i vi to "znate" ali nikako da dokazete? Ova aplikacija kad se pokrene pravi tajno screenshotove ekrana na par sec (10 je default), i onda vidite da li vam je neko papkao po fonu dok vi niste gledali. Sjajno za natrljavanje nekome u facu jer ima tacno vreme svakog screenshota.
toda81, ne moze, makar ne na ovoj verziji koju sam naveo. Mada mozda u nekim drugim zemljama moze jer vidim da kao primer u "pretraga" stoji neka ulica u Njujorku...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
Sensei Gmaps nema mapu srbiji na netu tako da nema ni za tel garantovano,za mene je gmaps glupost nevidjena bas iz tog razloga uradjena je kao nokia maps 2.0(srbija) tj samo auto put
Gmaps inace nemaju ni u PC varijanti nase ulice, cuo sam da se na tome radi ali nikako da vidimo barem jednu ulicu...
Sto se tice nokia maps to nije tacno, provalio sam u cemu je problem sa nokia maps i time sto se vidi samo auto put, problem je u tome kad se izabere vise zemalja u maploaderu to sve ide u iste foldere i onda je problem sto nokia maps ne moze da procita takvu mapu, probaj izbrisi sve sa kartice i ubaci samo jednu zemlju i sve ce raditi ok
Design is not just what it looks like and feels like. Design is how it works...
Nekada je Gmaps imao nashe mape, a onda su volshebno nestale... i tu je politika naravno uplela svoje prste. Inache satelitski vidim i svoja kola ispred zgrade
Igor88bg, ja sam stavio maps 2.0 i imam sve detaljno prikazane ulice....evo upravo gledam svoj kraj,i cak i male sporedne ulice su ucrtane!Jedino sto nemam,to je point to point navigacija,za koju mi kaze da ne postoje glasovna uputstva koja treba da skinem.....
Steta sto ne moze da se vrsi navigacija preko google maps-a.Dobar je garmin,ali bih voleo nesto bole da probam,ali koliko vidim za sada boljeg nema.Razocarao me je garmin 5.00.20 zbog nepreciznosti pa sam vratio garmin 4.10 koji je po mom misljenju i skromnom iskustvu bolji
Igor88bg, pošto je ovo tema o programima za S60v3 lepo bi bilo i da kažeš sa kojim programom je to odradjeno.Verujem da ima priličan broj zainteresovanih za promenu ikonica.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Moze li mi neko reci sta trebam uraditi da bih na mobitelu mogao uredjivati file-ove iz office paketa, a ne samo pregledati ih posto quickoffice koji imam na telefonu omogucava samo pregledanje. Inace tel je nokia N78
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.