Samsung i900 Omnia
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Bada OS ● Symbian OS ●
- tomas.hokenberi
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
- :: Samsung GalaxyNote20
Malo statistike: ovo je tema sa daleko najvise poruka na svih 15 strana dela foruma namenjenog Samsung telefonima (trenutno 20 strana i 387 odgovora). Druga je tema o Samsung I780 (8 strana i 154 odgovora). Nema nijedne aktivne teme koja ima i priblizan broj poruka/odgovora. Treca po broju poruka ima 127 poruka i odavno nije aktivna, dok ce ove dve verovatno jos dugo biti aktivne.
Mislim da ove dve teme zasluzuju status lepljivih tema.
Mislim da ove dve teme zasluzuju status lepljivih tema.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB
- nick6
- Mobil fan
- Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
- :: Cubot Note S
- :: Lumia 640
@t.h,
U sustini ne znam ni zasto je bitno da tema ima status "Lepljiva"...
Mozda im je stalo da manje popularni telefoni budu u prvom planu jer se ovi (mislim na Omniu i i780) ionako dobro prodaju
.
Elektro, solidan izbor futrolica za kais imas u Roamingu u Bulevaru, ja sam tamo uzeo za i780 koji je otprilike iste velicine, ustvari cak malo veci.
U sustini ne znam ni zasto je bitno da tema ima status "Lepljiva"...

Mozda im je stalo da manje popularni telefoni budu u prvom planu jer se ovi (mislim na Omniu i i780) ionako dobro prodaju

Elektro, solidan izbor futrolica za kais imas u Roamingu u Bulevaru, ja sam tamo uzeo za i780 koji je otprilike iste velicine, ustvari cak malo veci.
Motorola Moto G
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
1. WoW,Sticky.... I like that,so much!
2. Nenad in, Ja sam brate,iz Pozarevca,tesko da cemo se sresti sem ako ne svratis do mog voljenog grada,ili na nekom "okupljanju".(ovim idemo u off)....
3.tomas.hokenberi, molim te pogledaj temu "Neke stvari o WiFi-u...",vezano za OMNIU
P.S.
Pozdrav za Admin-e-Modove!

2. Nenad in, Ja sam brate,iz Pozarevca,tesko da cemo se sresti sem ako ne svratis do mog voljenog grada,ili na nekom "okupljanju".(ovim idemo u off)....
3.tomas.hokenberi, molim te pogledaj temu "Neke stvari o WiFi-u...",vezano za OMNIU

P.S.
Pozdrav za Admin-e-Modove!
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 15. Jan 2009. 01:58
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Čet, 15. Jan 2009. 01:58
E ljudi bas imam problem
Posto mi se posle World Mate-a tel konstantno kacio na mrezu,napravio sam uninstali,i izbacio program!
E sad kad sa kompa hocu preko bluetoot-a slike i sl. to radi normalno,ali neke avi tj konkretno neki spot pise mi Connecting with remote device failed ,iako mi je bluetoot turn on i visible to other devices ???
Pomoc
Posto mi se posle World Mate-a tel konstantno kacio na mrezu,napravio sam uninstali,i izbacio program!
E sad kad sa kompa hocu preko bluetoot-a slike i sl. to radi normalno,ali neke avi tj konkretno neki spot pise mi Connecting with remote device failed ,iako mi je bluetoot turn on i visible to other devices ???
Pomoc

tomas.hokenberi,
E cao bas imam problem
Pomoc
E cao bas imam problem
Pomoc