Prenos podataka sa komp. na 6600 bez BT,kabla i IR free

Pravila foruma
Symbian deo foruma posvećen je uopštenoj priči o svemu vezanom za operativni sistem.
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni model telefona, možete to uraditi preko sledećih prečica:
NokiaSamsungSony Ericsson
igoce
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 19. Feb 2005. 00:04

Prenos podataka sa komp. na 6600 bez BT,kabla i IR free

Post od igoce »

Ovo nisam verovao da postoji dok nisam iskopao na netu,znaci za prebacivanje slika,texta,aplikacija... nije potraban ni BT ni IR a ni kabel,vec samo kamera sa Nokia 6600,fazon je da se mora biti na netu preko komp. u mob treba da se instalira free aplikacija koja ce uz pomoc kamere preko ovog sajta prebaciti podatke uz pomoc jave na mob. Prebacivao sam i slike i text i aplikacije,program je dobar samo malo sporo prebacuje a mob mora da bude uperen u ekran na sliku(grafiku) koja se menja,probajte nije lose za zezanje ako vam je dosadno,aj pa javite da li ste uspeli.

http://www.screenftp.com/ znaci odete na adresu,iz download-a uzmete aplikaciju za mob. instalirate je i izaberete sta zelite iz komp. da prebacite,kada on konvertuje sve sto trebate je da drzite krstic koji ce biti na mob na sredini grafike koja se menja,a da i brzinu mozete da povecate da ne bi cekali sto godina da se prebaci :wink:

lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 20. Dec 2004. 19:33

Post od lizard »

Hajde ti meni polako objasni kako se koristi ovaj program. Instalirao sam ga i pokrenuo. Uperim krstic u monitor od kompa i program se zaglupi.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Uto, 27. Jul 2004. 13:24

Post od nbnebojsa »

prvo moras krsticem da markiras poziciju na ekranu kao da uparujes uredjaje, pa onda kada ti napise da je uspostavio kontakt pustis play na aplikaciji na kompu 8)

lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od lizard »

Ja sam samo skinuo aplikaciju za mobilni. Na sajtu samo daju program za mobilni ali ne i za kompjuter.

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

pa preko neta saljes koristis aplikaciju koja je sa adrese :lol: http://www.screenftp.com/transmit2.shtml?0 znaci softverska aplikacija ti je to sa neta 8)

lizard
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od lizard »

Sve sam skapirao i odsljakao. Hvala na pomoci. Nije losa fora samo za ovu varijantu prebacivanja podataka obavezno je nabaviti neki stalak ili drzac za mobilni jer u suprotnom dolazi do teske upali misica u najavi!

nbnebojsa
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak

Post od nbnebojsa »

ja sam probao i meni radi na 7610 :P :lol: :P , probaj pa vidi da li ces uspeti :wink: :wink: :wink:

rocK
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2005. 21:07

Post od rocK »

svasta , pa da i to postoji , iako mi je tesko to vjerovati ..... al milsim da je luda fora , al da li mora biti symbian , moze li za java mobitele? 8)
rocK for ever

stefank
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 10. Okt 2004. 16:00

Post od stefank »

He, da, ni ja nisam mogao da vjerujem... :| 8)
Pa vjerovatno ne moze na s40, ne bi Symbian dzabe postojao... :D

boki
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Pon, 12. Jan 2004. 19:20

Post od boki »

Ideja je odlična, ali mi se čini da je program nedorađen. Ako se pritisne bilo koje dugme na telefonu, on se blokira. Onda se teško izlazi iz aplikacije. Mislim da bi na sličan način, recimo putem zvuka, takođe mogao da se vrši prenos aplikacija.

Odgovori