Dakle, ovako: večeras putujem u Srbiju i znam da će mi kad pređem granicu stići poruka koja će mi ponuditi određenu mrežu na kojoj će mi dolazni pozivi biti besplatni. Problem je što moj telefon ne prepoznaje mreže po njihovim imenima, već po prastarim kodovima: YU-03, YU-04 i tome slično. Dakle, meni su potrebni kodovi svih srpskih mrežâ da bih mogao odabrati onu koja ći mi pružiti najpovoljnije usluge - tj. da spojim ime mreže iz poruke o povoljnom korištenju uslugâ sa kodom koji mi telefon prikaže prilikom ručne pretrage mrežâ. Hvala!
Pozdrav!
Izmenio:gameforce:Srbijanski? SRPSKI
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Za MTS su kodovi najčešće: YUG-03, MTS 064 i mt:s. Za Telenor: MOBTEL ili Telenor. A VIP je VIP.
Stare kodove su zadržale stare kartice, dok kod novih važe samo novi. Obzirom da ćeš ti ovde biti u roamingu, trebalo bi da ti se na displeju pojave isključivo novi kodovi, dakle: Telenor, VIP i mt:s.
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.