iPhone 3G
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za iOS, možete to uraditi preko sledeće prečice:
● iOS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Uhhh, pa da krenemo redom onda 
Sync ML, Fring, Facebook, AccuWeather, My Sync, Zyb Sync, Palringo, Speedtest (3 razlicita),Serbian English, Stars, iHandy Level, Plumb Bob, iTie, Punch Meter, Live Poker, Mini Piano, Done Drinkin', iFishingLite, iBowl, Alert Meteor, FS5 Hockey, Lander, Marble Mash, aMaze Lite, Multi Convert, S.deadbeef, VirtuaPool Lite, Craddle, iStethoscopeiBall3D, Knots, MayanTime, Morris, WhackaSquirrelLite, All Sys Down, Amber Tiles, Bridges, Dots, SpacePath, iDiscover, WritePad, iClickr Lite, Autodesk Fluid, Duck, Intuition, iSlots, iSteam, Klaus, iMazeFinger, Roulette, RPS, Soft Landing, iTranslate, Lightsaber, iShoot Lite, Sink Sub Lite, Violin, iSkiiLite, BeerPong, Stun-o-Matic, Sound Grenade, iSniperLite, BclassicLite, iShake, Chainsaw, Magic Coke Bottle, Beacon, RDP, Vlingo, i jos poeneke koje sam instalirao cisto da vidim sta su...

Sync ML, Fring, Facebook, AccuWeather, My Sync, Zyb Sync, Palringo, Speedtest (3 razlicita),Serbian English, Stars, iHandy Level, Plumb Bob, iTie, Punch Meter, Live Poker, Mini Piano, Done Drinkin', iFishingLite, iBowl, Alert Meteor, FS5 Hockey, Lander, Marble Mash, aMaze Lite, Multi Convert, S.deadbeef, VirtuaPool Lite, Craddle, iStethoscopeiBall3D, Knots, MayanTime, Morris, WhackaSquirrelLite, All Sys Down, Amber Tiles, Bridges, Dots, SpacePath, iDiscover, WritePad, iClickr Lite, Autodesk Fluid, Duck, Intuition, iSlots, iSteam, Klaus, iMazeFinger, Roulette, RPS, Soft Landing, iTranslate, Lightsaber, iShoot Lite, Sink Sub Lite, Violin, iSkiiLite, BeerPong, Stun-o-Matic, Sound Grenade, iSniperLite, BclassicLite, iShake, Chainsaw, Magic Coke Bottle, Beacon, RDP, Vlingo, i jos poeneke koje sam instalirao cisto da vidim sta su...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
http://www.youtube.com/watch?v=DLxq90xm ... annel_page
Cekam da samelje i HTC HD da vidim da li ima razlike
Cekam da samelje i HTC HD da vidim da li ima razlike

- dimi89
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
- :: Samsung Galaxy Neo
- :: LG Optimus 4X HD
haha gledao sam neke stvari koje je samleo tip stvarno ima pogresan stav kako treba koristiti mikser
Mda bas me interesuje sta se desava sa secivima posle ovakvog "blendovanja" ako je dobar da kupim 1 mikser imam neke stvari koje mi nicemu ne sluze samo zauzimaju prostor 

>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...
Ajde tako neke zezalice kada samelje i ok, ali kada gura drsku od metle...pa ono da je motor od mlaznjaka pa bi se zaglavio
Koliko sam video blender mu kosta 400 dolara, samo moguce da je onaj njegov specijalno modifikovan.
Mlevenje iphona mu ima najvise pregleda. Sta ti je reklama tj brand. Da je samleo nokiu ne bi nakupio ni milion.

Koliko sam video blender mu kosta 400 dolara, samo moguce da je onaj njegov specijalno modifikovan.
Mlevenje iphona mu ima najvise pregleda. Sta ti je reklama tj brand. Da je samleo nokiu ne bi nakupio ni milion.
Uh, uh... iPhone 4G Concept 

Montaža??? Pa lepo piše da je Concept. Ali fenomenalno izgleda i,
citat
"The concept shown below is obviously not an official announcement coming out of Cupertino, but it easily falls within the line of reason for what Apple has been doing in the last year or so. With the new unibody MacBooks, we're seeing renewed interest in even sleeker lines and aluminum bodies. In this way, the iPhone 4G (or whatever you want to call it) could take on this design aesthetic as well."
A pošto je izašlo nekoliko konkurentnih "ajfonolikih" modela, možda ubace i selfchangebatt...
Btw, i "ovo" je koncept

citat
"The concept shown below is obviously not an official announcement coming out of Cupertino, but it easily falls within the line of reason for what Apple has been doing in the last year or so. With the new unibody MacBooks, we're seeing renewed interest in even sleeker lines and aluminum bodies. In this way, the iPhone 4G (or whatever you want to call it) could take on this design aesthetic as well."
A pošto je izašlo nekoliko konkurentnih "ajfonolikih" modela, možda ubace i selfchangebatt...
Btw, i "ovo" je koncept

- Banehallow
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 09. Feb 2009. 21:52
Zdravo,imam jedan problem.Narucio sam iphone 3g preko jedne strane firme iz Engleske.Oni su mi poslali profakturu preko koje placam u banci na njihov racun.E sad tamo mi posebno pise da carina kosta jos 40 dolara i da se salje preko fedexa.Da li neko ima iskustva sa ovim vidom kupovine jer me zanima gde se placa carina i takse,na mojim vratima ili oni to placaju posto im ja uplatim celu sumu?
Telenor Nokia E72
- Banehallow
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 09. Feb 2009. 21:52
Firma je ,,xxxxxx".Na profakturi pise broj i adresa banke,pecat i potpis,mada moze sve da se iscenira ko bi ga znao.Dali su mi e-mail od jednog hrvata koji je kupio kod njih da mi to i on sam potvrdi i on mi je stvarno potvrdio to,da je preko njih kupio do sada 5 iphone-a i 5 nokia n97.To je ono sto mi upada u oko ta nokia n97 koja valjda jos nije u prodaji.Cena iphona je 380 dolara.
Sta mislite o tome?!
Sta mislite o tome?!
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
A mozda ce nov iphone da izgleda ovako ili je i ovo fake
http://www.mackorisnik.com/2009/02/12/s ... #more-4749

http://www.mackorisnik.com/2009/02/12/s ... #more-4749

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data