SE K850 (Sofia)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Symbian OS ● Symbian (UIQ) OS ● Windows OS ●
- dejan87dex
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 12. Dec 2007. 01:41
- :: Lumia
Sale el wredi ubaciwati daj 6.0 drajwer u k850, jedino me buni tix 3mb slika,pa neslika u 8,nego u 5mp,werowatno e daj moder nekako rasteretio kompresiju,tj smanjio kompresiju jpeg fajla kako bi slika bila kvalitetnija...
I ako nie problem el moze da mi neko objasni ubaciwanje drajvera u k850,shta mi e potrebno,kako,gde- ? ? ?
Puno hwala,woleo bix ga modowati.
I ako nie problem el moze da mi neko objasni ubaciwanje drajvera u k850,shta mi e potrebno,kako,gde- ? ? ?
Puno hwala,woleo bix ga modowati.
Nokia N9 Cyan, Lumia 800 Black, Lumia 720 Black
@dejan87dex Nemoj ubacivati taj 6.0, ubaci Strong-ov evo ovde http://www.esato.com/board/viewtopic.ph ... 02&start=0. Jer kod toga na 6 mozes slikati 20 slika i moras restartovat telefon, izbaci neku gresku pri pokretanju kamere (druga aplikacija koristi kameru). A za ubacivanje koristis A2 uploader, nadji na google, i usput sa A2 ti dodju USB drajveri za telefon. Kad to sve uradis onda ubacis kamera drajvere preko A2 Uploadera ovdje: IFS\settings\camera Nadam se da sam bio od neke pomoci. A inace imas uputstvo o A2 upload ovde viewtopic.php?t=16509&postdays=0&postorder=asc&start=0
Moji mobovi: >> 1.nokia 3310, 2.Siemens MC60, 3.SE k700i, 4.SE W800i, 5.SE k800i, 6.SE k850 Now
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Pon, 23. Feb 2009. 01:29
-
- Slučajni prolaznik
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
srdjanbuse, ukljucis A2 Uploader, iskljucis telefon, pritisnes "File System tool", pritisnes i drzis dugme "C" na tvom telefonu i tada prikacis USB kabl na telefon (koji je prethodno prikacen na komp)!
Putanja drajvera za akustiku ti je ifs/settings/acoustic
Putanja drajvera za kameru ti je ifs/settings/camera

Putanja drajvera za akustiku ti je ifs/settings/acoustic
Putanja drajvera za kameru ti je ifs/settings/camera

-
- Slučajni prolaznik
HVALA puno na pomoci,uspeo sam bez ikakvih problema.Strong drajver je zakon,samo ja sam navodno skinuo verziju 1.3,a na telefonu mi prijavljuje da je 1.2.
imam jos jedno pitanje, u ifs/settings/camera ima dva drajvera 1 i 0,pretpostavljam da je 1 za prednu kameru a 0 za glavnu,posto u Strong kad sam raspakovao ima taj 0.
Jesam li u pravu,sta bi se desilo kad bih izbrisao 1 a ostavio strongovu 0?
imam jos jedno pitanje, u ifs/settings/camera ima dva drajvera 1 i 0,pretpostavljam da je 1 za prednu kameru a 0 za glavnu,posto u Strong kad sam raspakovao ima taj 0.
Jesam li u pravu,sta bi se desilo kad bih izbrisao 1 a ostavio strongovu 0?
- McLaren F1
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pet, 28. Apr 2006. 16:51
- :: LG G2
- dejan87dex
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 12. Dec 2007. 01:41
- :: Lumia
Hvala Sale,malo sam se igrao sa a2 uploaderom,mogu rechi da je krajnje jednostawan i weoma funkcionalan program.
Prvo sam mu stavio Strong 1.2 beta driver,mogu reci da su fotke malo bolje,npr boje su realnije kao i pojachan kontrast pri iso 100.
Sada koristim Strong 1.3 u odnosu na 1.2 mislim da nema nekix promena sem vid. rezolucije koja je sada 352x288 - shto i nie neki big upgrade,al dobro nekome che znaciti.
Drajveri su u .dat formatu tako da ix mozete u notepadu otworiti,i editowati po svojoj zelji - contrast,shutter speed,iso za scene,ev,chak i verzija kamere se tu moze promeniti,poshto e Strong zaboravio da upise 1.3,ostavio 1.2 - mozda mu dosadilo modovanje drajvera.
A zashto se k850 powukao iz prodaje? Newidim razlog tome, firmware R1FA035 je itekako stabilan.
Prvo sam mu stavio Strong 1.2 beta driver,mogu reci da su fotke malo bolje,npr boje su realnije kao i pojachan kontrast pri iso 100.
Sada koristim Strong 1.3 u odnosu na 1.2 mislim da nema nekix promena sem vid. rezolucije koja je sada 352x288 - shto i nie neki big upgrade,al dobro nekome che znaciti.
Drajveri su u .dat formatu tako da ix mozete u notepadu otworiti,i editowati po svojoj zelji - contrast,shutter speed,iso za scene,ev,chak i verzija kamere se tu moze promeniti,poshto e Strong zaboravio da upise 1.3,ostavio 1.2 - mozda mu dosadilo modovanje drajvera.
A zashto se k850 powukao iz prodaje? Newidim razlog tome, firmware R1FA035 je itekako stabilan.
Nokia N9 Cyan, Lumia 800 Black, Lumia 720 Black