Samsung i780

Fabrički OS, Android, Windows, Bada, Symbian
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSBada OSSymbian OS
Odgovori
nick6
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
:: Cubot Note S
:: Lumia 640

Post od nick6 »

Evo konacno i dve fotke sa i780, nisam se mnogo bavio podesavanjima, samo "point and shoot":

Zemun/BGD, oblacno vreme:

Slika

Slika
Motorola Moto G

Dotore
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 12:03
:: Samsung Galaxy S III
:: Samsung Omnia i900

Post od Dotore »

Danas sam isao da pogledam i780, nema ga bukvalno nigde! Navodno vise se ne proizvodi i nece ga biti. Roaming ga navodno nema. U Intercomu bio na akciji i prodali sve zalihe !!! :angry: Ne znam sta da radim, ostaje mi LG ili da cekam ??? A danas sam gledao Omniu u ComTrade-u, imaju je preko MTS za oko 21.000 din?????????????? :blinky:
Samsung Galaxy S III

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 03. Sep 2007. 18:02
:: Samsung GalaxyNote20

Post od tomas.hokenberi »

Dotore, da se ne proizvodi sigurno nije tacno. Jedino se vise ne proizvodi verzija sa Windows Mobile 6.0. Pre par meseci je Samsung poceo da izbacuje verziju sa Windows Mobile 6.1. Moze biti da je zato oborena cena prethodne verzije.

Da li pozvao bas sve Roaming radnje? Imas na ovde sajtu telefone 3 ili 4 prodajna mesta.
Pravila otvaranja tema i davanja odgovora
Samsung SM-N980F Galaxy Note 20 256GB
Samsung SM-T870 Galaxy Tab S7 + Transcend 512GB

Jokers_Nemesis
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 31. Jan 2009. 01:35

Post od Jokers_Nemesis »

Ljudi kako da podesi da na operi i explorer-u imam full prikaz sa sve full slikama jer koristim samo wireless

Dotore
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Dotore »

t.h. Moram priznati da nisam zvao sve Roaming radnje. Bio sam kod njih u Balkanskoj i momak koji radi mi je rekao da i780 navodno nemaju ni u jednoj svojoj radnji. Jedino sam saznao danas da ga mozda ima u Cumicevom u nekoj prodavnici po 255e? :unsure: Provericu! Sta m islis da li ce se ta verzija sa wm 6.1 pojaviti uskoro? :)
Samsung Galaxy S III

nick6
Mobil fan
Mobil fan

Post od nick6 »

@Dotore, nemoj bas slepo da verujes prodavcima, narocito ovima sto ti kazu da se i780 vise ne proizvodi :lol: :lol: :lol: ... cast izuzecima, ali stvarno sve sami strucnjaci...
Btw, ako je Omnia stvarno po toj ceni, to je po meni odlican deal, jel moguce da se dobija za =220/230 EUR :ohmy: :ohmy: ?
Motorola Moto G

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Mora da je uz neki papreni paket Omnia po toj cijeni... Inače, ja se i dalje čudim da je i780 ovako jeftin! nick6, imaš OOODLIČNU kombinaciju telefona! My compliments!

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Dotore
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Dotore »

nick6, Ma znam da prodavci tzv. strucnjaci u vecini pojma nemaju, ali bas se poklopilo da ga danas nigde nisam nasao????
vincent, Pa koliko sam shvatio, Omnia se prodaje po toj ceni uz tarife Bel 1000, Fresh2000, mix2000 . Imas i na sajtu ComTrade, februarska ponuda, samo sto tu pise 23.000din!
nick6, nasao sam Lg ks 20, koji ti nikako ne preporucujes za 210e ( u intercomu gde je i780 bio 225e, LG je 430e??????).
Samsung Galaxy S III

Max Burdett
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 10. Feb 2009. 07:12

Post od Max Burdett »

zvao sam prvi telefno rominga..kazu da nemaju,ako naidje na ovaj model po pristupacnoj cijeni neka postuje ovdje...........pozz i hvala

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

Max Burdett, Dotore, nemojte se zaustaviti na prvoj radnji. Probajte brojeve svih radnji. Da ga nema ni u jednoj valjda bi sklonili cenu sa sajta?
Poslednja izmena od tomas.hokenberi u Čet, 12. Feb 2009. 13:47, izmenjeno 1 put ukupno.

nick6
Mobil fan
Mobil fan

Post od nick6 »

@Dotore, nije da ne preporucujem KS20, ali ga nisam probao a ono sto sam video i procitao po forumima meni licno ne odgovara... sto ne znaci da ce tako biti u tvom slucaju...ali sam i780 probao vec nekih 1,5 mesec i stvarno mi odgovara 8) to je sve sto mogu da kazem i ono sto sam vec dosad napisao o ovom fonu...da se ne ponavljam.
Sto se tice N91 - planiram prodaju iako i dalje radi odlicno, casno je odsluzio svoje (2 god), pa cu malo da pogledam koliko moze da se dobije za polovnjak :wink: :wink:
Motorola Moto G

Max Burdett
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Max Burdett »

zvao sam sve radnje roaming-a izgleda da nema ni u jednoj........idemo dalje...dako dodje opet po ovoj cijeni,pa makar cekao promociju.da neko od vas nema iskustva sa nekim polovnim...imam ponudu i lijepu cijenu za 3-4mjeseca star pozz

Max Burdett
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Max Burdett »

pitanje vidio sa odlicne fotrole za ovaj telefon, da neko od vas niju kupio nesto od onih sto mogu da se vide na youtube-u.gdje ima ovo da se nadje

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

Ljudi, pošto mi je propao onaj E61i (tačnije, lik me ispalio!), dao sam se u novu potragu i naišao sam na polovan i780 sa otprilike full opremom (2 baterije, punjač i adapter za drugu bateriju, slušalice, USB kabl, kaže izgubio je kutiju) za 140€. Telefon je navodno super očuvan i kupljen je u Italiji, zbog čega je nakon prebacivanja na engleski ostao kalendar na italijanskom. Da li mislite da je cijena dobra i da li se može riješiti taj propust u prevođenju? Totalno sam zelen u WM svijetu, pa nemam pojma... Ne zamjerite!

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Vincent, Mislim da to nije losa cena, s obzirom da dobijas jako dobar WM telefon.Iako si nov u WM mislim da bi se brzo prilagodio posto ti je vec poznat rad sa telefonima koji imaju OS.Ovo oko kalendara mislim da moze da resi flash.Mozda gresim, sacekaj odgovore ostalih clanova.Ako je vec tako dobro ocuvan i ima svu opremu onda stvarno je povoljno.A zasto ga taj lik prodaje?
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

Vincent, Problem sa kalendarom, verovatno, mozes resiti instaliranjem Windows Mobile 6.1 firmvera za I780. Ako prethodni vlasnik nije instalirao neki neoficijelni firmver to je relativno lako uraditi. Ako je instalirao neki "cooked" firmver onda treba malo vise truda. Kad smo vec kod toga proveri koji je firmver pre kupovine originalni ili "cooked" i ako je "cooked" proveri da li bas sve radi (WiFi, GPS, gprs, kamera, SMS, ...). To proveri zato sto se posle nestrucne instalacije nekih "cooked" firmvera moze desiti da dodje do problema, posebno sa GPS-om.

Ako je sve kako treba onda je to OK cena. Sumnjam da ce dalje padati ispod 220 za nov.

Max Burdett, ne verujem da ces igde kod nas naci futrole pravljene specijalno za I780.

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od Vincent »

Kako da prepoznam je li firmver "cooked" ili je "fresh"? :) On reče da je sam prevodio sa italijanskog na engleski (pojma nemam kako). Imaš li neki sajt ili informacije o verzijama firmverâ, nešto po čemu bih mogao da razaznam. I zaboravih kako se na WM to gleda... Wicker Man, kaže tip da mu je "dosadilo da bocka olovčicom po displeju". :)

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

Vincent, bas na ovoj temi sam postavio kljuc za oznake firmvera (vrati se nekoliko stranica unazad). Oznake su su za Windows Mobile 6.0 originalni firmver. Verziju firmvera proveravas na Start->Settings->System->Version.
Verziju Windows-a (da li je 6.0 ili 6.1) proveravas na Start->Settings->System->About.
IME-i proveravas sa *#06#.

Ako je verzija windows-a 6.1 onda ga obavezno pitaj kojim je firmverom radio upgrade.

Inace sto se tice "bockanja olovcicom po displeju", a koga je sprecavao da koristi qwerty tastaturu?

Dotore
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Dotore »

Hey narode, IPAK sam uzeo Omniu 16GB :D :D :D Da se zahvalim t.h. i nick6 ovde za prethodne savete! Vidimo se na temi Omnie, jer je ovo cudo za mene!!!!!! :D
Samsung Galaxy S III

tomas.hokenberi
Moderator
Moderator

Dotore, Cestitam na kupovini. Kupio si model koji sa I780 deli dobar deo hardverske platforme Pre svega isti CPU od 624MHz.

Odgovori