Cena ce mu (Idou) biti sigurno oko 900e na pocetku prodaje kod nas, ali verujem da ce se ubrzo spustiti na neku "normalu" od oko 500e, gde verujem da ce se zadrzati duze vreme!
A taman sam se zagrejao za Xperiu...
Najzad jedan "all in one" uredjaj, bas kakav su SE fanovi trazili godinama!
samo, ono cega se ja bojim da ce SE opet kasniti sa izbacivanjem ovog telefona na trziste u odnosu na druge telefone te klase kao sto je i sa Xperiom slucaj...
Ovi nisu normalni.Taman se odlucim za jedan model,a oni predstave ovo cudo Idou.Nokia spava,jos nemaju nijedan model sa 8mpx kamerom.A SE vec ima keca u rukavu od 12mpx.
Na sajtu gsmarene u specifikaciji Idou-a nigde ne pise da ima 3,5mm jack,nadam se da je neka greska,inace
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
LUCA nebi rekao da ce kasniti ovaj put
MIODRAG eto izasla je neka prdljava Nokia N86 sa 8mpix, da povratis koliko je ruzna, ali kazu da ce uskoro biti neki bolji
SALE_M ovo je samo prototip vjerovatno ce da izmijenjaju jos sto sta dok izadje pravi
Brate kakva perverzija od uredjaja.... Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuu .... 12.1 MPix, 10 su u potpunosti preskocili... E sad pitanje je sta ce da se desi. Ako on izadje za par meseci - SE i to po nekoj ceni recimo do 700E, to bi bio pun pogodak za SE. Bilo sta drugo, i propali su sigurno. Ne smeju sebi da dozvole da je uredjaj najavljen u februaru 2009. a da ne izadje ni do juna 2010 (XPERIA).
Wicker Man, hvala! miodrage, luca, Xperia se vec duze vreme nalazi u prodaji po inostranstvu!
E sad, to sto je kod nas jos uvek nema, to je vec nesto drugo...
Btw, evo i demo tour-a od C901 >>OVDE<<
Koliko sam shvatio OS je SF tj. Symbian Fondation koji ce biti u svim smartfonovima ... A tu spadaju i Nokia, LG, Samsung, SE... Kako meni izgleda trenutni trend je uz osnovni OS dodavanje nekih specijalnosti svakog proizvodjaca, tako da npr. Omnia HD ima widgete koji dolaze iz Samsung, neki LG telefoni pored win 6.1 imaju S klasu (GM 730) ... Mozda i ja grijesim ...
Nikola031, nisi bas u pravu. Ovo je novi OS i ne treba ga mesati sa postojecim Symbian S60! Hektor, dobro si shvatio! Dancsi, Idou ce koristiti novu "Symbian Foundation" platformu, s tim sto ce u nju implementirati svoj novi UI (user interface)!
Znaci, SF OS sa SE UI-em!
Ako moze neko blize objasnjenje oko ovog novog OS,tacnije Symbian Fondation?Nemam bas vremena da trazim po 'netu a vidim da ovde ima upucenih clanova,pa ako nije frka da napisu...
Jel' ovaj OS zasnovan na osnovnom symbianu gde su uradjene neke korekcije ili je to generalno nov OS?
Hvala
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.