Nokia 5800 XpressMusic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Novajlija
- Pridružio se: Ned, 28. Dec 2008. 17:46
araphel, bas juce sam malo cackala f480,ima ga moj ujak i on je zadovoljan,u trku sam ubacila f480 samo zbog cene i zato sto ima TS.Da li mi se onda vise isplati da uzmem 5800 preko telenora uz paket prenesi 325 ili da uzmem u nekoj radnji?Ja bih vise htela da ga kupim u nekoj prodavnici,samo je problem sto ne znam gde,svi pricate da ima,ali gde?
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
bestboy, da preko postpejda, preko firme.
malopre sam ga cackao u telenoru.
vrlo je pipava stvar taj TS, ali verovatno je stvar navike.
napravio sam mali milion gresaka pri kuckanju na full qwerty.
inace fon sasvim pristojno izgleda.
displej je stvarno zakon!
stvarno ne znam sta da radim??
drugari, pomagajte?
malopre sam ga cackao u telenoru.
vrlo je pipava stvar taj TS, ali verovatno je stvar navike.
napravio sam mali milion gresaka pri kuckanju na full qwerty.
inace fon sasvim pristojno izgleda.
displej je stvarno zakon!
stvarno ne znam sta da radim??

drugari, pomagajte?

Na NOKIA sajtu (i srpskoj verziji istog) pise da se u paketu dobija i BT Headset BH-504, kao i NOKIA mini zvucnici MD-8, a ne secam se da je iko napisao bilo sta o ove dve stvari, pa me interesuje da li se stvarno dobijaju, i ako se dobijaju kakvog su kvaliteta?
EDIT: Takodje, i da li moze da se izabere sa sivom trakom sa strane, ili samo plava i crvena (isto niko nije pominjao sivu)?
EDIT: Takodje, i da li moze da se izabere sa sivom trakom sa strane, ili samo plava i crvena (isto niko nije pominjao sivu)?
Araphel, šta je definicija tog "na crno"? Da li to znači da je skidan sa neke mreže ili da nema garanciju ili nešto treće?araphel napisao:Na crno ga sad imas i po 250 po oglasima,a za 280-300 gde i koliko hoces.
I da li je neko video 5800 sa crnom/sivom trakom sa strane kao što je ima na našem nokia site-u?
P.S. Na sajtu jasno piše da su slušalice i zvučnici dodatna oprema...[/b]
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
ooo konacno...oborio i ponovo podigo sistem na kompu i konacno uspeo da preko NSU-a updatam phone.... awesome je stvarno je brz nema sta... brojke i slova mnogo su vece i sada imaju senke i izgleda mnogo lepse... najvise sto mi se svidja je to sto se ne rotira visa kako on oce... ranije kad ga okrenem u landscape mode jedva ga zadrzim tako a sad kad ga okrenem horizontalno mogu da ga vrtim u krug i nece da se vrati sve dok ga ne okrenem vertikalno... i druga kamera radi...fala bogu...jedini minus je to sto si sada ikonice za muziku (one male note) ljubicaste... mnogo bile lepse onako crvene...pozz

ni ja ne sumnjam da ce n97 da bude savrsen... nego samo kazem onako da ako bude bio n97 bez tastature to ce biti extra... e za ovaj update taman sam pomislio da je sve extra kad oni upropastili i sad kad pokrenem flash alikaciju u full screen mode on izbaci i one kontrole i nikako ne mogu da ih iskljucim.. god dammn

katarina67bg, Kritičar, posto vam je osnova pitanja slicna,mislio sam pre svega na oglase.Ima par ljudi u NS koji se non stop reklamiraju,i imaju svasta.predpostavljam da imaju neku vezu preko koje dovlace iz Madjarske,verovatno skidano sa tamosnjih mreza.Ima i po nekim radnjama,ali cak i kad ih nazoves,reci ce najcesce vecu cenu,jer se tripuju od inspekcije i sta vec.kad se pojavis sa cash-om i pitas,onda uglavnom vicu oko 300 evrica.Koliko ja kontam,sve su te varijante bez garancije,macka u dzaku ukratko.Ja to ne volim,ali ok,vise puta sam bio napljuvan sto kupujem samo kod distributera,pa ko voli ovako,nek izvoli.
Zanima me samo kada ce konacno da se pojavi u prodaji van smorenih plavih prodavnica
Zanima me samo kada ce konacno da se pojavi u prodaji van smorenih plavih prodavnica

Da da, zbog ovoga je po meni mnogo bolja varijanta sačekati dolazak u prave prodavnice, nego kupiti na crno... TnxJorgovan napisao:I na crno dobijaš "majkemi" garanciju
+edit+
Sad sam zvao jednu radnju u kojoj kupujem sve telefone (ne znam da li smem da reklamiram), i rekli su mi da će ga dobiti tek u martu :'( ne znam što je to tako... Znači ako hoćeš legalan telefon, moraš da pređeš na 063, a to mi nikako ne odgovara... Bzvz...

- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
Jorgovan, a da li ti znas kako i koliko ti vazi da prava dvogodisnja garancija??? kapiaras li da u koliko ti telefon ima jednu jedinu ogrebotinu garancija ne vazi jer je fizicki ostecen!
strasno kako ljudi iznose cinjenice i argumente a da pri tom ne provere
edit:
jedna mala kritika moderatorima, u ovoj temi, ima vise od 50% poruka gde ljudi postavljaju ista pitanja tipa a gde da ga kupim, a zasto se nije pojavio, a kad ce se pojaviti...
strasno kako ljudi iznose cinjenice i argumente a da pri tom ne provere

edit:
jedna mala kritika moderatorima, u ovoj temi, ima vise od 50% poruka gde ljudi postavljaju ista pitanja tipa a gde da ga kupim, a zasto se nije pojavio, a kad ce se pojaviti...

- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Kontakt:
koliko ja znam, n-gage aplikacije koje idu na "starije" symbian aparate [n95-8gb, n95, n82, itd. nije moguce instalirati, ali je direktor software development odeljenja najavio razvijanje potpuno nve n-gage platforme, koja bi trebala da izadje u maju i koja ce biti dostupna nokia TS aparatima [5800, n97 itd] 

- BurekUSvemiru
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pet, 18. Mar 2005. 21:02
- Kontakt:
nadam se da ce fino da urade taj prelaz na TS ngage igrice... npr onaj bounce na 5800 je po meni cist kretenizam, do duse igrao sam ga prstom a ne olovcicom i tada se ceo ekran prekrije i nista ne vidi... mogli su lepo da izabace ngage2 aplikaciju koja ce da gore pusta igricu a u donjem delu ekrana da iscrta tatere koji ce se korititi. pa vecina tih igrica zahteva 4 tastera za kretanje i par tastera za radnje... e to bi bilo kul 

- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Kontakt:
ili po meni je jos pametnije da su dodali 2-3 tastera sa gornje strane telefona, koja su u standby modu mogli biti programski tasteri a u n-gageu su mogli da imaju odlicnu namenu.
ali ipak, ne zanosimo se previse, ipak je to samo nokia, nebih se iznenadio da izbace 5801 koji ce imati ta tri tastera bez radija, i da izbace 5802 koji nece imati kameru, ali ce imati qwerty tastatru....
ali ipak, ne zanosimo se previse, ipak je to samo nokia, nebih se iznenadio da izbace 5801 koji ce imati ta tri tastera bez radija, i da izbace 5802 koji nece imati kameru, ali ce imati qwerty tastatru....